Ти си занемарена!

• 49 537
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 645
Е добре де, как може да ти се прави секс и да мислиш за чиниите?  Rolling Eyes

Не мисля, бе Ла Сомбра, ама като изляза от детската на път за спалнята минавам през холокухнята и чиниите и трохите по масата някак ми попадат в полезрението, тъй да се каже и понеже много, ама много мразя сутрин да правя каквото и да било от домакинстването, най - много кафе да сваря, пък същевременно мразя да пия кафе на маса с трохи и мръсни чинии по нея, та затова фуча.
Не ми е физически възможно след като съм правила секс, да ходя да прибирам мръсни чинии, на мъжа ми също, та така.

Мира, с дете на 2 и половина би ми било страшно невъзможно да правя непланиран секс, планираме де ще идем, че иначе никакъв няма да го имаме  Laughing

# 646
Всичко, което пишете е много забавно, но ще ви върна в сериозната част за малко. секс пред дете, в същото помещение, спящо или не е престъпно поведение. Прочетете малко за първичната сцена и ще разберете защо. Това е една от най- жестоките психически травми, които могат да бъдат нанесени на дете. И тук няма ако, нанасянето на вреди е доказано, а вредите не са за подценяване.
Съжалявам, че прекъсвам забавната част на темата, но това е важно.

Е кой пък е казал тука, че прави секс пред дете, спящо или не? То не че като се скриеш то пак не може инцидентно да ви види, сума ти случаи има - и верно, травма. И по книжките го пише.
   Ние я пращаме у баба и понякога, иначе само се ослушваме като диверсанти... то и това си има своя чар.

# 647
  • София
Iris04 Някой по- назад спомена нещо от този тип- няма нужда да чакат детето да заспи. Сигурно е било шега, но аз използвам случая да кажа, защото е важно. Това не е просто травма, а отключва сериозни проблеми. Както и да е, спирам до тук.

# 648
Е добре де, как може да ти се прави секс и да мислиш за чиниите?  Rolling Eyes
Peace
Ако приспивам детето и акъла ми е в секса,хич няма и да ги видя....   Mr. Green
Ще му мисля на сутринта...
Ама и моя мъж ще поприбере ,докато ме чака...   Laughing  

Пп:това ме подсеща за едно жежко лято,когато боядисвахме.....      Blush  

Тази тема в петъчна ли се превръща?    Simple Smile

# 649
Iris04 Някой по- назад спомена нещо от този тип- няма нужда да чакат детето да заспи. Сигурно е било шега, но аз използвам случая да кажа, защото е важно. Това не е просто травма, а отключва сериозни проблеми. Както и да е, спирам до тук.

Е шега ще да е било. Иначе как -детето си играе в другата стая, а хората такова... с моето дете не мога да рискувам, то като нищо ще реши да ни вика или търси за нещо.

# 650
Е, Краси, не знам вече кое е "нормално" и кое не.
Значи казваш - ти за чиниите не мислиш, ама мъжът ти мисли  newsm78
Че как тъй, нали за секс мисли, кви чинии тогава ?

Е, Ирис, това е риска на непланувания секс

# 651
 rosy_bosy ,няма "нормално" или "ненормално".   Peace
Всеки прави или мисли за секс,както и когато иска....
Аз казах как е/било при нас.

# 652
Всичко, което пишете е много забавно, но ще ви върна в сериозната част за малко. секс пред дете, в същото помещение, спящо или не е престъпно поведение. Прочетете малко за първичната сцена и ще разберете защо. Това е една от най- жестоките психически травми, които могат да бъдат нанесени на дете. И тук няма ако, нанасянето на вреди е доказано, а вредите не са за подценяване.
На мене ми е интересно, ако детето е дълбоко заспало и по принцип  спи дълбоко, какво може да му навреди, ако родителите правят секс, тихичко, без викове и т.н. Сериозно питам.

# 653
  • Насред хаоса
Хахахааа, тва стана по-мазало и от петъчна тема.  Laughing Laughing
Сексът се прави по график, омеша се с чиниите и ще се хвърля чоп кой да мисли за тях.  Joy Joy
Направо едно сиртаки с мятане на чинии вместо секс, при сложен райбер да не влезе ситното и така.
В това последното няма майтап - мъж ми заради внезапните изненади сложи райбер на вратата на спалнята. Само там нямаше.  Mr. Green Mr. Green

# 654

Е, Ирис, това е риска на непланувания секс

Неплануван секс - като стане на възраст да ходи по гаджета, и спи навън. Сега секса е с жестока логистика и планиране. Или когато сме съвсем сигурни, че дълбоко спи, както казва Шанталче, и крадешком.

# 655
Краси, ясно бе, те затова са кавичките, ай имах предвид форумското "нормално", ма то и такова няма.
Мен ме подразни, че на ситуация, която описах, за да покажа комичната страна на "разминаването" в секса, те за чинии ми приказват и за секс по разписание  ooooh!
Ай да му таковам таковата  Rolling Eyes

# 656
Ай да му таковам таковата  Rolling Eyes

Не сЪ ядосвай де, казваме си кой как, нали е петък Laughing

# 657
Краси, ясно бе, те затова са кавичките, ай имах предвид форумското "нормално", ма то и такова няма.
Мен ме подразни, че на ситуация, която описах, за да покажа комичната страна на "разминаването" в секса, те за чинии ми приказват и за секс по разписание  ooooh!
Ай да му таковам таковата   Rolling Eyes
Направи го!Поне ще ти олекне...     Hug   

# 658
На мене ми е интересно, ако детето е дълбоко заспало и по принцип  спи дълбоко, какво може да му навреди, ако родителите правят секс, тихичко, без викове и т.н. Сериозно питам.

А ако не може без викове. Щото има някои по-шумнички.

В това последното няма майтап - мъж ми заради внезапните изненади сложи райбер на вратата на спалнята. Само там нямаше.  Mr. Green Mr. Green

Peace

Няма да ми е спокойно иначе, а без спокойствие хубав секс не става. Е, изключвам варианта секс в самолета - там тръпката е друга.

# 659
На мене ми е интересно, ако детето е дълбоко заспало и по принцип  спи дълбоко, какво може да му навреди, ако родителите правят секс, тихичко, без викове и т.н. Сериозно питам.

и аз сериозно питам същото? интересуваме! може и в едно изречение.

Общи условия

Активация на акаунт