Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 414
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честито на мамчетата родили днес и на техните семейства!!!

Нека, Симона, Габриела и Калина са най-здравите и щастливи бебета!!! Случайно сме колеги с таткото на Калина, така че вече знаех за нея, но не бях сигурна, че мама ми е съфорумка!!!

# 121
Честито на мама pile^ и мама Баронеска
ylinfant

# 122
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честити принцески на Баронеска и pile^ - много да ги радват!
Хубаво е последните дни да вървим повече, така помагаме на бебето да си ориентира главичката в таза, а и уж по-лесно да родим, така казва акушерката от курса за бременни. Моят доки каза половин час сутрин и вечер- като лекрство!  Grinning А това бебе само се върти наляво и надясно - не се е смъкнал още, ама ще чакам - нямам избор!  Wink

# 123
  • София
Момичета, някоя от вас знае ли колко долу-горе струва епидуралната упойка към днешна дата? Една приятелка ми казва, че струва 300 лв, което ми се струва страшно много!

# 124
А това бебе само се върти наляво и надясно - не се е смъкнал още, ама ще чакам - нямам избор!  Wink
И при мен е същото.  Wink шугава работа.
Честито и от мен на новородените бебенца  Hug здравички да са и бързо възстановяване на мамите.   bouquet

# 125
Честити госпожици! Да носят много радост на всички, около себе си!
За тоновете- аз имах лоши веднъж, до 180...водят се тахикардични или нещо подобно, Гагова ме викна веднага на др. ден за проверка. Оказаха се просто влошени от мои притеснения и ядове. Успокоих се и на др. ден си бяха ОК. Знам, че е трудно, но трябва да се опитвате да сте спокойни. А за вафлата, не вярвам да е предизвикала влошаване.

# 126
Здравейте, момичета
Аз днес бях на консултация и доки след вагинален преглед каза, че за тези дни няма изгледи бебо да тръгне да се ражда. Praynig
Но сега като че ли имам някакви контракции и на моменти ме боли долу ниско.
Може ли след тоя му преглед да тръгна да раждам? Shocked
А, и да питам има ли някой инфо за Гергов от Тина Киркова?

# 127
Здравейте и от мен.Все още съм на линия и  2 в 1 .Днес бях на преглед-тоновете добри,контракции -никакви.Води-достатъчно,зрелост-2-3 степен.Бебока е около 3200.Нямам разкритие и се очаква другата седмица секциото да е по план.Аз покрай малката доста се движа,но това нито помага бебето да слезе,нито ми образува контракции.Прочетох,че Бо е по-добре.Стискам палци да минава всичко по-скоро.
По-късно като прочета подробно ще честитя на новите бебоци поименно.За сега един общ поздрав  и пожелания за кротки и усмихнати бебоци.

# 128
Ваня, почвам да те мисля вече! Да се отчиташ сутрин и вечер  Hug

Цъфс, нали казват, че сладкото прави бебетата по-активни, тя малката наистина не спря да рита, аз затова си ги свързах нещата  Peace

ЕлБиЕн, различни са цените навсякъде май. В Шейново е 300 лв, не знам за другите болници как е, но наскоро обсъждахме във фейсбук цените и в другите градове са далеч по-ниски цените  Crossing Arms

Нелинка, а който не иска да ражда скоро и бебето да се намества кво да прави, да си лентяйства, нали  Laughing Спирам разходките!

# 129
Честити розови панделки на мама Баронеска, на мама Пиле, на мама Ралица, мама НИкол
Да са ви живи и здрави госпожиците и много обичани!!!!!!!!!!!!!
Днеска явно само момите се показват Hug

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 19:30 от jenq007

# 130
Честити рожби на мами Баронеска, Пиле и Ралица!
И ние все още сме 2 в 1. Днес на консултацията доки каза, че бебо е вече 3200 г, водите са намалели малко, бебо е добре, но кръста ме боли много. На тонове сме вдругиден. Май повечето бебета нямат търпение да излязат и до средата на април може да не останат  #Crazy Grinning
Лека вечер на всички бременни и вече небременни мами!  Hug

# 131
Честити госпожици на мама pile^, мама Баронеска и мама Никол (дано не пропускам някое бебче  Embarassed) Да са им живи и здрави, да папкат и слушкат и много да ги радват!

Ваня, ще стискам палци  Hug

Аз в понеделник бях на консултация (за последно), доктора каза, че имам 1 пръст разкритие. Пита ме дали не искам да ми предизвика раждането, не знам въобще откъде му хрумна подобна мисъл  #Crazy, при положение, че имам още доста време до термин. Иначе всичко е ок, тоновете на бебка бяха към 156 май каза. Прати ме и да си запиша час за запис на тонове (за първи път ще ходя), та другия петък съм и аз Simple Smile Малко ми е нисък хемоглобина и ми изписа желязо да пия.Друго нищо особено май няма. Контракции имам май от време на време, като ходя или се поуморя повече, но не са болезнени. Днес си взех най-сетне и Арника, да видим ще има ли някакъв ефект  Whistling

Добре дошли и на Мирта и Пебо вкъщи, да се радвате много на бебчетата си  Simple Smile

Хайде аз ви оставям засега, лека вечер от мен на всички коремчета и сладки бебочета  Hug

# 132
Здравейте коремчета  Hug Hug Hug
ние вече сме си вкъщи  newsm03 все още всичко е много хаотично и се нагаждаме, но като остане време ще ви пиша по подробно.
 Ния  smile3534 се роди много трудно, изобщо не ми помогна до последно си въртеше главичката...трябваше да ми предизвикват контракции...абе не беше весело,но няма да ви затормозявам важното е че накрая след 24 часова борба всичко завърши добре  Hug Hug Hug а и като я видях нищо друго нямаше значение  newsm76 прекрасно чувство  smile3522  толкова е сладка и мъничка, въпреки завидните 3660 гр и 56 см  baby сега се опитваме да се кърмим, трудничко ми е а и тя е много лакома, но и това ще мине  Simple Smile
да не забравя да честитя на всичко новородени бебчета и на щастливите мами  newsm51 с пожелание много да папкат, много да слущат и мамите бързо да се възстановяват  newsm51
а на всички вас коремчета желая леко раждане и много сладки бебоци!!!! чувството да станеш мама е невероятно, сега само стоя и я гледам, а колко рев му ударихме с таткото е отделен въпрос  newsm62 а да не забравя и него да похваля, беше неотлъчно до мен както и майка ми държаха се геройски и ако не бяха те не ми се мисли какво щеше да бъде !!!
до скоро от нас и като имам време ще кача снимки  Simple Smile

# 133
Здравейте и от мен,
на 21.03. станахме щастливи родители на малката Виктория - роди се с тегло 2900, 49 см.
Раждането мина нормално благодарение на докторите  в болница Шейново.
Сега малката госпожица ни радва много  baby_neutral

# 134
Татарчето, честита ви малка Виктория! Да сте живи и здрави и много щастливи! Радвам се, че всичко е завършило нормално, трябва да разкажеш повече!!!

Madlene, бебе Ния е манекенката на групата ни с тази завидна "височина"!  Heart Eyes Пу-пу, да стане някоя известна красавица и ние да се прославим покрай нея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт