Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не е светъл и още не оредява, но баща му е оредял, та може и да му се случи. Иначе едно към едно е описанието - направо си...врачка! Grinning

# 676
  • София
КЛОНКА извинявай, в бързината съм сбъркала името и съм ти станала кръстница!  

# 677
КЛОНКА -Честит рожден ден!
Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината!
Толкова щастие, че да ти завидят ангелите!
Толкова любов, че да не може да я запише историята!

# 678
Клонка, честит рожден ден!   bouquet

Само радост, много радост!

Къдрокоске,  Hug!

# 679
  bouquet  bouquet  bouquetКлонка, да си уникално щастлива, уникално обичана и уникално успешна   bouquet  bouquet  bouquet

# 680
КЛОНКА ,4естит Рожден ден и от мен!Пожелавам ти цялото щастие на света и нека вси4ки,които оби4аш да го споделят с теб,Много здраве и любов! newsm59 Tada

# 681
Рози, благодаря ще го пробвам на всяка цена, дано ми се изясни  Hug
Много хубав ден ви пожелавам,
днес така хубаво е грейнало, и на мен ми е много хубаво,
дано най-накрая намеря отговора на въпросите ми, и съвсем ще ми се избистри Simple Smile

# 682
Здравейте, имам нужда от съвет  Sad
Майка ми има сериозен проблем с разширени вени на краката, днес я видях, че дори са започнали да й се образуват варикозни рани. Проявява страхотен инат и от поне половин година аз и брат ми водим страхотна борба с това, че отказва дори да отиде на лекар да се прегледа. Баща ми беше същият, до последно не ходеше на доктор, накрая положението стана спешно, а те двамата с майка ми обвиняваха съдбата, обстоятелствата, всичко друго, само не и собствената си немърливост към здравето им  Cry Не зная как да постъпя, зная, че не е справедливо да й поставям условия, да я насилвам да ходи на доктор, да заплашвам. Опитах да й поднеса достатъчно информация за лечението и последиците при липса на такова. Резултат няма. Моля ви, помогнете ми да се моля за нея, без да я намразвам, знам, че тя има право да прави каквото прецени със собствения си живот, но ми е трудно да приема факта, че заради единия инат мога да загубя и нея.
Хубав ден пожелавам на всички, благодаря от сърце, че ви има  Hug

# 683
Клонка, ЧРД

аз ще ти пожелая да си изчистиш страховете за детето си, направи нещо по въпроса  Hug проектираш му разни неща. Моята майка така правеше с мен, но не се бях осъзнала да и кажа Wink

# 684
  • Бургас
Клонка, с малко закъснение, но от сърце, честит рожден ден!
Желая ти здраве и благоденствие! Нека всеки ден нещо хубаво те вдъхновява!
Hug

Подкрепям мнението на humanis за проекциите върху децата ни. Опитвам се да проектирам само прекрасности, дано имам винаги успех. Simple Smile

# 685
  • София
Появата на ечемик за какво според вас говори? Търсих при Луиз Хей, ама точно ечемик - няма.

# 686
  • I want it all and I want it now.
Появата на ечемик за какво според вас говори? Търсих при Луиз Хей, ама точно ечемик - няма.

В кръга на шегата ,когато на мъжа ми му се появи ечемик.
 Моята реплика е : Някоя,ромка ти е намигнала и УроЧасала"

# 687
  • София
Хей, Клонка!
и аз се включвам с Поздрави, за теб и цялото ти семейство Simple Smile

Желая ти много радост, смях и вдъхновение Simple Smile
Да имаш мечти и те да стават реалност Wink
И да имаш, какво да споделяш, защото обичам да чета постовете ти Wink

# 688
Аз пък съм с три херпеса,три! И то редовно,по Луиз Хей е нещо сексуално подстиснато,ама какво не знам  Thinking

# 689

Вени*, sladurka
, пробвахте ли с утвърждението "Желая да се освободя от нагласата в съзнанието ми, която е причина за ........" - така може да си излезе нещото Peace

Общи условия

Активация на акаунт