Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 241
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Когато Ефе се върна при тях Аслъ определено не мислеше логично - искаше да започне всичко от където е свършило - с катастрофата Confused После съжали, че е постъпила така.
Не съм съгласна с това, че Аслъ е забравила за Гювен - те двамата с Денис и Нюргюл знаеха, че нещата не са толкова прости и Гювен не би постъпил просто ей така.

Аз ли не гледам същия сериал?! Кога е съжалила, че се е върнала при Ефе?! И сигурно, за да поправи грешката се омъжи за него  Grinning Тя просто не искаше да повярва, че той(Гювен) след толкова обещания пак се е завърналкъм стария живот.  Peace

ние всички гледаме различен сериал

# 661
Всички гледаме един и същ сериал, просто през различни погледи.

# 662
Когато Ефе се върна при тях Аслъ определено не мислеше логично - искаше да започне всичко от където е свършило - с катастрофата Confused После съжали, че е постъпила така.
Не съм съгласна с това, че Аслъ е забравила за Гювен - те двамата с Денис и Нюргюл знаеха, че нещата не са толкова прости и Гювен не би постъпил просто ей така.

Аз ли не гледам същия сериал?! Кога е съжалила, че се е върнала при Ефе?! И сигурно, за да поправи грешката се омъжи за него  Grinning Тя просто не искаше да повярва, че той(Гювен) след толкова обещания пак се е завърналкъм стария живот.  Peace

bouquet Подкрепям.
Аз искам обаче да кажа нещо друго. Защо обиждате Ефе и казвате, че е глупав? Незнам, но той както tsvetinka97 каза е наистина от началото момче с много мечти. Ако не си спомняте в началото на сериала той винаги повтаряше, че искал и щял да стане велик човек.
Ако мислите, че Гювен е много умен обаче се лъжете. И двамата с Ефе според мен си приличат и ако трябва да сме честни ако казваме кой е глупав и кой не ще ви кажа, че и Гювен и Ефе са еднакво глупави магарета.  Laughing

# 663
nessinka наистина това изпуснах да го кажа. Въпреки, че нито брат му нито баща му вярваха в него той винаги казваше "Ще видите, аз един ден ще стана велик човек". И той като близначките знаеше само своето  Grinning

# 664
Лелел колко сте изписали от събота насам  #Crazy немога да Ви насмогна бе  Mr. Green Mr. Green
Едно въпросче мислили ли сте за анкета от предната тема имаше 1  
Предложение за анкета:
Кой от второстепенните герои във филма ви е любим?
1. Су
2. Атакан
3.Халил
4. Метин
5.Нургюл
6.Йозге
7. Лерзан

на мен мн ми харесва

ето малко подаръчета от мен   love001

[/color][/b]

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 20:06 от cWe7y_eFe

# 665
  • Сливен
Здравейте има ли някаква подсказка за новия епизод

La Tormentaне съм съгласна с това че само Дениз и Нюргюл са знаели всички знаеха още след като се появи Ефе Су и Аслъ разбраха истината за номера които направи Гювен на годежа

Tsvetinka97не всички гледат един и същи филм просто всеки гледа на нещата по различен начин ето сега ще ти напиша моето предположение защо вкараха този Баръш във филма
Аз мисля че той ще се влюби в Аслъ и после Аслъ също в него и накрая че ще оженят Hug

# 666
Mдааа, и аз отдавна го казах с тва новото момче, а и той е с една година само по малък от Аслъ.  Flutter

# 667
Ок,някой да ми обясни как се разбира дали някой от героите мисли нелогично след като същия този герой е нямал реплика доказваща това?Или тук ще си правим свободни съчинения и ще ги отстояваме понеже имаме право на мнение, без значение дали то се доближава до сюжетната линия или е измислица...Ами то ако било така нямаше да има филмови и литературни критици които да определят кое е важно и кое е второстепенно в даденото произведение...

# 668
mimen4ence и според мен за това дойде това момче и въобще не е "оръфляк". Много по-добре е да започне начисто, отколкото със стари рани  Peace

# 669
mimen4ence и според мен за това дойде това момче и въобще не е "оръфляк". Много по-добре е да започне начисто, отколкото със стари рани  Peace

Тоно така! И аз преди време споделих че е много по добре Аслъ да започне на чисто но,ми се каза че говоря простотии....За мен пък всички безпочвени фантазии излизащи от линията на сюжета на филма са тъпотии...

# 670
Пууу да му се невиди на Ефе как ще разваля тая любоффф между А и Г  Crazy ами остави и другото ама и ме побърка да вярвам във фантасмагории  #Crazy

# 671
Не го е срам да се меси в такава изпепеляваща любов между А и Г която се забелязва от километри Shocked :ах:

# 672
Наистина във форума човек може да забрави трудностите през деня! Ако имахме възможност да се срещнем, сигурно бихме се разпознали! На каква ли възраст сме всички фенове?

# 673
Не го е срам да се меси в такава изпепеляваща любов между А и Г която се забелязва от километри Shocked :ах:

Ами да Simple Smile Усещам обаче как след малко ще ни бъде обяснено подробно колко много грешим в твърденията си....Simple Smile

# 674
Меси се той как може Аслъ толкова обича Гювен разтапя се по него  Crazy а той се меси че и ще се връща цял ли само сърцето му ли  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт