Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 864
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Здравейте, коремчета!
Честита ни нова темичка, много е пролетна и весела!
Пете, Танче   bouquet  страхотни сте!
От бая време не съм писала, но едно че ме мързеше, друго че ходих по задачки и нямах много време,ноооо важното е че изчетох всичко ( нищо че половината неща не ги помня  Embarassed )
Миналата седмица ходих на ЖК бебка, както каза доки върви "по каталог". Беше 700гр и страшно активна  Laughing
В понеделник ще ходя на ЖК по ЗК, но не се надявам че ще ми каже кой знае какво защото е много залюхан доки ( все пак не взима пари)
Моята свеки се върна след 4 мес отсъствие и тези дни не съм си в кожата. Онази вечер толкова ме скоси, че мъжа ми го отнесе и явно си е поприказвал с нея сериозно, има малко подобрение  hahaha
Днес не се чувствам нещо добре ... сутринта ме стягаше корема и ми е едно ... некомфортно, за това мисля днес да лежа след цяла седмица тичане  Whistling
Дано болничките по-бързо да оздравяват   bouquet
Браво на мамчетата с хубави резултати  Hug
Някой за течението питаше - и аз имам и е с различно количество, в смисъл някои дни почти не се забелязва, други е по - обилно, но няма сърбеж или нещо друго съмнително
Исках да напиша и още бая неща, но май стана много дълъг чаршафа ( а пък и да си призная забравих повечето неща  newsm78 )

# 106
Здравейте мамчета  bouquet
И аз днес поизчистих,сутринта бях на козметик и се радвам,че изследванията ми от урината е добре и нямам никакви бактерии newsm44(преди 3 дена пусках показваше бактерии),та се разминах от АБ.

Момичета искам да ви питам имате ли едни такива "тъпи"болки да ги нарека,около пъпа и отстрани него.Болки все едно от мускулна треска,след правене на 200 коремни преси?От снощи така ме наболява,но го отдавам на това,че бебик расте и си прави място

На всички мамчета с хубави резултати Hug,а тези които тепърва са на ЖК стиснати силно Peace Peace

nut ella не се тревожи и си почивай повечко  Hug
маргаритка честити покупки
sirmanacheva страхотно малко сладко бебенце newsm30 аз имам само снимки на хартия от ФМ която беше в 22 г.с
Stell да се оправяш бързо Hug
franseto не се ядосвай и не обръщай внимание на такива неща.Знам,че понякога ти кипва но заради малкото човече бъди спокойна Hug

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден за сега сладурки,по късно ще намина пак  bouquet  love001

# 107
  • Holland
[
Рита изчезна от полезрението ми нещо newsm78Да не четеш и ти за изпита по холадски, мила?

Тук съм Елинка, мерси че си се сетила за мен. Hug Hug Hug
Аз сега съм почти в предстартова треска - уча и преговарям думи,граматика .
Изпитите са на 13,14-ти април.
 Малко съм се притеснила, че този път няма да мога да взема и четирите.
 Нивото е доста високо, ама съм решила да направя всичко което е по силите ми. Praynig Стискайте ми палци миличкu. Peace
Иначе съм добре, бебка ритка, коремчето доста порасна. Simple Smile Вече започнах и да се изморявам при по-продължително ходене.
Пете мерси за хубавата великденска темичка -  Hug Hug Hug
Аз ви чета от време на време. Докато ви прочета обаче ми отнема много време.
 След изпитите обещавам да съм по-редовна. Липсвате ми многооооо. Hug Hug Hug

# 108
Здравейте момичета, явно на всички ни хормоните бушуват и се ядосваме тези дни! Мен майка ми снощи ме изнерви, и след като я насмотах по телефона, днес цял ден не ми е звъняла! Грях ми на душата, много я обичам, ама така като се разсърдим си почивам. Вчера минах да я видя и като ми изтърси, мале как напълня! Направо гледах тъпо. Баща ми я скастри обаче и я постави на място! За тапетите за детската ме изнерви също,, ауууу много светли... абе майка ми е, ама по-негативен човек аз не познавам, няма веднъж да каже - това ми харесва! Вечно е недоволна! И принципно не и обръщам внимание, ама от както съм бременна не и прощавам! Тази моята майка, ако беше свекърва направо не ми се мисли...

Момичета да ви питам нещо
, от 2-3 дни имам едно странно усещане долу (сякаш ми е подуто, кръвоснабдено) видимо няма подуване, но се чувствам сякаш се разтварям из отдолу. Някой има ли подобно усещане? На УЗ във вторник всичко изглеждаше добре, освен ниската плацента и си мисля аз ли си внуших, че ще изпадне и си образувах това чувство или е някакво нормално за този етап на бременността. На 16-ти пак съм на консулт по ЗК и ще го обсъдя с доктора си, ама до тогава го мисля.

# 109
Капризче, аз мисля естествено да раждам, ще видим накрая какво ще стане. По принцип
д-р Гунев ми препоръча Атанасова да ми води ЖК, той след това ми препоръча и д-р Хашим, когато го питах за съвет. Знам, че д-р Гунев е против секцио по желание, тъй като моя приятелка ходеше при него за наблюдение, но тя искаше секцио по желание и той я насочи към негов приятел. В твоя случай, ако секциото ти е по мед.причини и ако решиш той да ти го прави - директно си се разбери с него  Hug

# 110
Капризче, аз мисля естествено да раждам, ще видим накрая какво ще стане. По принцип
д-р Гунев ми препоръча Атанасова да ми води ЖК, той след това ми препоръча и д-р Хашим, когато го питах за съвет. Знам, че д-р Гунев е против секцио по желание, тъй като моя приятелка ходеше при него за наблюдение, но тя искаше секцио по желание и той я насочи към негов приятел. В твоя случай, ако секциото ти е по мед.причини и ако решиш той да ти го прави - директно си се разбери с него  Hug

След очния ще стане ясно. Аз предпочитам естественото раждане, но ако се налага няма да се противя и ще правим секцио. А има ли някаква специална процедура за смяна на лекаря? Трябва ли някакво направление или нещо такова?

# 111
Трябва да си вземеш ново направление за гинеколог от личната лекарка и просто отиваш и се записваш при новия.

# 112
Капризче, да ти кажа за подутите крака. Ограничи солта до минимум или си купи калиева сол и готви с нея. Освен това консумирай много грейхфрути. И аз имам подобния проблем, но ограничих подуването до подпухване по този начин. Акушерката ми го каза.

# 113
Привет и от мен!  Hug

Вън е ужасно ветровито, докато се върна от магазина имах чувството, че ще ме отвее вятъра, въпреки допълнителните килограми, които съм трупнала.  261uu А какъв задух еее...
Кратунка, аз имах същото усещане за кръвоснабдено и подуто отдолу. Мисля, че ми беше станало от доста заседяване. Държа ме около 3 дни така та си изкарах акъла, дали бебетата не са тръгнали да слизат надолу или дали не получавам разкритие без да знам. На мен лично ми помагаше като се миех със студена вода. Облекчава до известна степен, макар и за кратко. Отшумява от себе си, но гледай да не стоиш много седнала, дори в леглото. Не помня кое от момичетата тук ми беше казало, че се получава кръвонасядане, та затова е това усещане. При мен мина бързо, после пак ми се получаваше така, но за по-кратко. Ако имаш възможност и нямаш контракции, разтъпквай се от време на време, за да се раздвижи кръвта в таза.   Hug Пожелавам ти бързо да ти мине.

# 114
Здравейте мацки   Hug Капризче,Нутела и аз съм при д-р Атанасова,и сме се разбрали до края на Април да ме прехвърли и на мен ми препоръча др. Хашим за ЖК. Трябва да се вземе направление от личния лекар,за смяна на наблюдаващия гинеколог,те си знаят  Peace Момичета пускам ви тази статия,в началните теми го коментирахме това за сока от грейпфрут и лекарствата :
 http://zdrave.bg/?c=n&id=3719
Иначе на мен днес сутринта ми пристигнаха ръкавичките и вече ги пробвах  Crazy ,резултата е отличен  Mr. Green . Доволна съм и ми харесва как са опаковани и са лесни за използване  Peace Наясно съм,че това не замества микробиологията по никакъв начин,ама така като ми каза доктора да си лежа и ,че няма нужда да ходя никъде до 2ри Май... ми е по-спокойно като знам,че има някакво относително следене. Щурчаки още веднъж Благодаря за споделената информация   bouquet ,а за тези болки ,които описваш,моите около пъпа са по скоро остри като придърпвания,но скоро не съм ги имала.Обаче от сутринта имам такива пак остри придърпвания ниско долу и малко в ляво  Crazy ама и аз си ги обяснявам с растежа. Знам какво са контракции и не е това. Рита успех на изпитите  Peace Успех и на Юлка за утре ,ако мине да ни види изобщо преди изпита  Peace Кратунка за това странното усещане "долу" ако имаш предвид влагалището  Blush и аз съм така от известно време ,ама не знам как да ти го формулирам точно за да се разберем дали става въпрос за едно и също нещо.Четох статия по въпроса и знам,че е нормално,но не се случва при всички жени,свързано е с подготовката на организма за раждането  Peace Опитах се да намеря статията,но не успях...
Приятен ден на всички!   bouquet

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 15:13 от darato

# 115
ЕЙ ТОВА Е ЛИНКА ЗА ГРЕЙПФРУТИТЕ И ЛЕКАРСТВАТА
http://zdrave.bg/?c=n&id=3719

# 116
Измих половината хладилник, т.е само хладилната част. Остана ми фризера. Ама се трупясах да поспя, то толкова старание му ударих, все едно бебето ще слагам там да спи.
Сега се чудя дали да си довърша и фризера или да изляза до магазина да си купя козунак и семки... newsm78

Кратунка , и на мен ми се случвало да имам такова усещане отдолу. Усещам го като се къпя или мия, точно като подуто. Не е постоянно, от време на време, и не се притеснявам.

И при мен духа адски вятър, този път познаха синоптиците  Whistling

# 117
  • Стара Загора
Кратунка, за майка ти ... знам как се чувстваш, защото моето свеки е същата и на моменти не мога да я поманасям и директно  ignore2 , а що се отнася за подуването отдолу и аз като Ади го усещам от време на време и то в банята, но не му отдавам голямо значение  Hug
Момичета и тук много духа, макар и топъл вятър и е много неприятно. Цял ден лежа и  newsm55 , последно си изядох за следобедна закуска 2 парчета бисквитена торта  Embarassed

Понеже наближава Великден и искам да преложа, който има по - интересни идеи за боядисване на яйца или някакви вкусотийки, да споделя. Ако всички са съгласни де  Peace
Пускам си едно филмче, после пак ще ви нагледам

# 118
Трябва да си вземеш ново направление за гинеколог от личната лекарка и просто отиваш и се записваш при новия.

Mерси   bouquet

Кратунка разбирам те за майка ти. Моята е супер мила и тактична, но покрай сватбата имаше интересни изцепки, които още ми държат влага. Каво забременях също имаше своите моменти, но баща ми я скастрил и тя после се обади да се извинява. Ама жени сме, трябва да проявяваме разбиране една към друга, защото и ние сигурно ще станем същите на техните години Simple Smile

diadora1010 и аз съм ок тук да обсъждаме Великден, обичам всички празници, но да знаеш че има 2 теми за Великден, една за козунаците, една за по-общи работи. Там вече доста се е изписало, сигурно ще намериш интересни идеи там  Hug

# 119
darato радвам се,че тестването с ръкавиците е показало положителен резултат Hug а що се отнася и до боцкането ниско доло и това си го имам от време на време.Май така ще е до края
Rita01 успех на изпита,имаш много,много  Peace Peace Peace
Кратунка и аз съм за идеите за Великден easter

Момичета от сега ви пожелавам лека вечер,чакам баща ми да дойде от Варна и няма да мога по-късно да намира  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт