Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 868
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
момичета следя ви, но нещо не ми се пише тия дни и тук времето е силен, топъл вятър......дано утре е по-добре, че сме запланували ходене при баба ми на село  Mr. Green
на всички Hug

# 121
Много си я обичам, моята майка, но хич не е тактична, въпреки, че се смята за такава... Иначе за това усещане не се стърпях и се консултирах с приятелка АГ. Опциите общо взето са две - или съм гъбясала, която по-скоро изключвам (нямам сърбеж, нито течение - ще видим как ще е до 2-3 дни) или от лежането тези 3-4 дни, просто кръвта застоява. По-скоро си мисля, че е второто, че като се раздвижа ми е по-добре! В най-лошият случай, ще слагам нещо за гъбки Simple Smile ако се наложи, но не искам да ме човъркат за микробиология, че само ми трябва да кръвна... и с фраксито няма да има спиране!

# 122
Кратунка,  Hug
Хехе, и аз моята майка днес я насметох  Crossing Arms Много ме ядоса...аз се мъча тук с едни гъби и да ти кажа такова подуване получих  1 път преди бременността (от гъбички)  Crazy Дано ти да нямаш  Praynig
Днес бях до док. и ми взе проба за МБ и влагалищна чистота. Изписа ми Розалгин за промивки 5 дена и пробиотици. Пък в сряда съм на ЖК и ще видим какви прекрасни резултати ще извадя  Crazy
Та така, де ...и майка ми не се съобразява понякога и се разстоих от нея, повече отколкото за гъбките  Crossing Arms И направо й казах, че не искам да я чувам до празниците  Crossing Arms С баща ми са обещали да дойдат  Mr. Green
Мисля този път да удържа на 'обещанието' и да не звъня първа. Знам, че не е искала да ме разстрои, обаче наистина се чудя къде й отива тактичността понякога. Аз от 6м ги слушам с баща ми как се оплакват от майстори и т.н., че правят основен ремонт  ooooh! И нито един път не й казах, че нямам време сега или пък да умаловажавам проблема. Изобщо много криво ми беше...пуснах 2-3 сълзи. Обаче дойдох в офиса и ме чакаше обяда...хапнах и се успокоих  Blush
П.С. Някой за лекцията на 15ти в ЦУМ ?

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:56 от echolalia

# 123
  • Варна
Здравейте милички   bouquet
Тъкмо се прибирам, времето е просто ужасно! Днес бях при хематоложката, резултатът ми след едномесечен курс на лечение е хемоглобин 101  Sad Вдигнала съм го с цели 6 единици от последния път, така че може да се каже че съм ОК  Peace Продължавам с витаминките до края, не знам вредни ли са, бебетата грамадни ли стават от тях, но при мен е просто необходимо да ги пия...Пък като гледам моя бебо си върви в норма, така че не се притеснявам.
И аз от гъби така се подух преди около 2 седмици, направо се уплаших като се видях. Изписаха ми Полижинакс и сега съм добре  Peace
Мен пък всички ме изкарват извън нерви, не само майка ми! Толкова сприхава съм станала, че не се понасям! Но няма как - хормони, плача си доста често и ми поолеква  Hug

# 124
Bo4inka, хемоглобина другия път да е 130..това е заповед  Praynig Hug

Аз да похваля майчето, че ми писа и се извини  Mr. Green Айде от мен да мине..ще има мир и любов  Mr. Green

# 125
Здравейте Hug

Аз съм на ЖК другия петък на 15,04, май пак ще ме дупчат, че доки ме предупреди да съм гладна и жадна (не че закусва сутрин, де) и така!

Танче, имаш силно стиснати палци от мен, за утре  fingerscrossed Чакаме те с добри новини и с щъркелче  Wink

Мерси, мила! Hug
Видях се с доки, поговорихме, по-спокойна съм вече Flutter, каза след 01,06 да се чуем и да отида тя да ме прегледа да види шийка и т.н., предполагам и УЗ ще има! Каза също, че от 25,06 до 06,07 е отпуска и да стискам до 07,07, което е много хубава дата, та ще видим дали и бебето ще устиска до тогава, все пак са само 12 дни, дано се роди преди 25,06 или ще е на 07,07.
За сега това е от срещата с доки, говореше много спокойно, каквото питах ми обясни, доволна съм, най-веротно пак ще съм секцио, но каквото - таково, само да е живо и здраво бебчето, аз ще се въстановя! Flutter Пък тч беше толкова спокойна, сякаш че щракаш с пръсти и бебето се е родило и всичко е на 6 Hug

Честито на всички с хубави новини, стискам палци, на всички, които имат нужда Hug
Толкова от мен за сега, ако мога ще намина пак по-късно, но от сега ви желая лека и спокойна вечер! Hug Flutter

# 126
  • София
Добро утро и от мен, сладурки   food010 И тук е топло и мрачно...Напоследък, някакси няма какво да ми оправи настроението, няма на какво да се зарадвам, незнам защо съм така  Tired Не се е случило нищо конкретно...може би това еднообразие и стоене вкъщи ми се отразява зле...И пустото време не се пооправи малко, че да излизаме с малкия навън....и така...

Ритка, ще стискам силно палци за изпитите, мила  fingerscrossed Ще се справиш  Hug
Танче, радвам се, че всичко е наред с теб и с бебето  Hug
Юлкааа, намини поне да ни видиш преди изпита, де  Mr. Green Желая ти успех, мила, за утре и стискам много силно палци  fingerscrossed fingerscrossed Ще се справиш отлично, знам  Hug

# 127
Ех, много съм доволна - направих си подгъва на панталона супер.
Майка ми ми подари една портативна шевна машана и сега за пръв път шия на нея - много ми е кеф. Вече кроя планове да шия чаршафи на бебето  Simple Smile

Успех на всички в каквото имат нужда!
И браво на момичетата с добри новини от прегледите.

За това усещане на подутост - имах го с предишната бременност. Ясно си го спомням, много беше неприятно, мисля че ми се появяваше и от гъбите и от богатото кръвоснабдяване там. Сега с тази бременност още не съм усещала подобно нещо, въпреки че веднъж вече лекувахме гъби.

# 128
Здравейте момичета,най после и аз да се наканя да напиша няколко реда.След много работа и здравни проблеми придружени с престой в болницата сам си у нас.Надявам се от тук нататък всичко ще е наред и хубавите моменти и положителните емоции ще са много повече. За наша голяма изненада Shocked (след доста успешни опити да се скрие)се показа нашата принцеса.Ако може едно розово щъркелче и за мен.  Grinning

# 129
така...
при мен цял ден, нищо.. пооправих малко вкъщи и после цял ден пред компютъра.... скука! предстоят ми изпити, обаче не се знае кога и какво и не смея да почвам да уча, а се притеснявам, че изведнъж ще ми се стоварят толкова много, че.... Crazy

Ох, тези наши майки тези дни ще ни побъркат !!!! Мойта днес след като отказах да им вдигам телефона с татко, дойде до нас преди работа да ми се извини... та й простих, какво да я правя Simple Smile Но за напред ще си имат едно на ум като тръгнат да според пред мен!!

Рита, Юлка стискам ви палци... !!!!Ще се справите!

Аз ще питам в понеделник за гъбите, да се надявам, че няма да имам, но ако не се обърне сериозно внимание, ще си взема и аз от тези ръкавички.

Виленцето, честита ти мома, добре дошла в отбора на тъщите  Mr. Green Пожелавам ти всичко вече да е наред и до края само в къщи, никакви болници ! Wink

Аз ще бягам да сложа едно пиленце с картофки във фурната на бързичко Simple Smile
Цунки по коремчетата  Hug

# 130
Здравейте, милички!

Леле, изчетох ви, макар и нищо да не запомних. И старата тема, и новата. Да ни е честита и само хубави работи в нея, но с това темпо ми се струва, че трудно ще изтрае до Великден.  Whistling

При нас всичко е нормално. Вчера малко ми беше едно такова  Tired , защото цял ден не бях усетила бебчо. Чааак вечерта мъжо си сложи главата на корема ми, започна да му приказва нещо, и бебчо се поразмърда, даже леко го шутира по бузата. Стана ми едно такова много миличко.  Heart Eyes

Днес ми е супер мързелив ден. Малко реших да си почина хубаво и цял ден съм окупирала дивана. Мислех към обяд с една приятелка да се видя, но този гаден вятър ме отказа. Дано утре вече да е утихнал. Та днеска чета книжка и ям...  Crazy

Много късмет и стиснати палчета на всички, които имат нужда!
 Hug по пупите!

# 131
Епонка, мила не се тревожи! Моя бебко е същият! Последният път на ЖК по ЗК, отивам аз притеснена, че цял ден не бях го усещала. Доктора докато сложи УЗ и каза, леле как се върти това дете. Камък ми падна от сърцето, чак на края на прегледа удари едно ритниче на майка си! Днес пак беше кротък, е сега чак се разшава! Мисля си, че е нормално! Все още са дребчовци и много много не ги усещаме, особено ако си като мен с плацента по предна коремна стена, по-леко се усеща. Мъжът ми още не го е усещал. Бебока баща му като си сложи ръката на корема и спира да рита! Simple Smile Бащичко бе...

# 132
  • София
Епона, не се тревожи и моят бебчо понякога не го усещам по цял ден. Има си определени часове, в които е активен. Вчера цял ден не го усетих, вечерта вече се притесних - веднага извадих доплерчето и като му чух сърчицето се успокоих  Simple Smile Да е жива и здрава моята приятелка, където така услужливо ми даде доплера си  Grinning

Кратунка , аз съм като теб - с плацента по предната коремна стена  Wink Ние с теб май най-късно си усетихме бебетата.

# 133
Танче, радвам се, че всичко е наред с теб и с бебето  Hug

Пете Hug Hug Hug

Момичета, стискам палци за изпитите на всички!!! Praynig Hug

Ехааааааа, 100 дни остават до термин!!! newsm44 newsm44 newsm44

За майките, сигурна съм, че ни мислят само доброто Heart Eyes
мен като "ме стегне шапката" и набързо си се прибираме в нас си и така! Flutter

Лека на всички и сладки сънища! Hug

# 134
Здравеите и от мен...днес ми е тежък ден...боли ме ниско долу корема от 2-3 дни...вчера бях на ЖК,доктора ме гледа на ехографа и каза че всичко е нормално,а болката идва от това че матката ми расте...аз незнам какво са контракции и с тези слаби тъпи но почти постоянно болки много се притеснявам,на някоя от вас случвали ли са се такива болки?

Общи условия

Активация на акаунт