Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 788
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Добро утро!Хайде на кафенцето!
Днес май няма да е толкова слънчево като вчера Rolling Eyes Аз пуснах една пералня и мисля след като си изпия кафето да започна да си чистя и подреждам шкафовете в кухнята,да си подпомогна за утре.
sirmancheva,бебчето се вижда много добре.Аз ходих в 20та седмица на 3Д,ама си имам само снимка изпринтена на хартия,не е цветна като твоята Rolling Eyes
Стрии-имам от миналата бременност,сега се мажа с олиото на Икаров и се надявам поне да не ми излязат нови.
Витамини-нито първият път съм пила,нито сега пия.Не съм им много привърженик. Peace
Това е за сега от мен.После пак ще ви нагледам Hug

# 91
Добро утро момичета  Hug

и аз вече си изпих кафенцето, даже поизчистих, че ще си имам гости с преспиване, една приятелка, която не съм виждала от преди да забременея  Heart Eyes. Използвам и тишината вкъщи докато диването спи, за да послушам птичките как ми пеят. На вън е топличко въпреки, че не е слънчевко.

Ако имам време после пак ще ви нагледам  bowuu

# 92
Добро утро, вие чистите, перете, готвите рано сутрин, а аз едва си отворих очите към 8:10 и бегом на работа. Даже леглото не оправих, а чиниите от вчера седят неизмити. Успокоявам се с мисълта че утре е събота и ще си свърша всичко на куп сутринта. Вчера четох, четох за тези подути крака, правих им някакви гимнастики, държах ги на високо и днес е по-добре положението уж. Направих си и хранителен режим, дано даде ефект и без друго този месец съм +3кг, което ми се вижда много на фона на предходните, малко разтоварващ режим няма да ми дойде зле Simple Smile

За стриите- аз имам от тийн годините, даже не бях разбрала кога са излязли, сега все още нямам, дано и не се появят. Мажа се с крема против стрии на Мустела. За момента съм доволна, ще видим в следващите месеци как ще е!

Хайде хубав ви ден и до скоро!   bouquet  bouquet  bouquet

# 93
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро! Hug Heart Eyes
Да се запиша в новата темичка докато не сте я изписали Wink , а и така по лесно ви следя  Mr. Green
Петя ,Таня  Peace  Hug

Юлка, аз също съм с доста завихрено въображение  Crazy и като се случи някаква такава по опасна ситуация, в която малкия може да се нарани, но не е станало все още...започвам да си фантазирам какво може да случи, най лошото разбира се  Rolling Eyes как тръгваме по болници..и такива неща...абе въображението на майката, няма граници  Rolling Eyes
Много ми е познато и аз така си фантазирам  ,въпреки ,че се опитвам да не го правя ....Явно за това хората са казали "Господ да те пази от това ,което ти мисли майка ти ..."  Laughing

Ели ,съгласна съм....Цялата ни здравна система е.... Sick Харесва ми при вас това ,че до 12 г.с. не се прави нищо и чак след като е сигурно че природата си е направила естествения подбор се наблюдават бременните...За купищата лекарства и за лекарските планове кога да ги спреш ,че да тръгне раждане в тяхната смяна направо ми се  Sick

ne е истина от три и половина съм будна и не мога да заспя,даже от лудост си поръчах и туй онуй в нета ooooh! отивам обаче да се пробвам пак Tired
Оххх и аз в толкова станах  ooooh! и гледах филм , а съм на работа след малко .... Cry

Весел ден ви желая!

# 94
Добро утро. Да се запиша, та когато мога да ви следя. Надявам се, че сте супер.Пожелавам го на всички.
Аз от две седмици съм болна, нооо и това ще мине  Mr. Green Няма да мрънкам сега. Пожелавам ви прекрасен ден. Целувки  Heart Eyes

# 95
Добро утро   bouquet
sirmanacheva много хубаво се вижда бебчето  Grinning, за съжаление нашата госпожица се кри през целия преглед в плацентата и освен едно око и половин уста нищо друго не видяхме от лицето ѝ Sad
Капризче аз ходех на ЖК при д-р Атанасова в МД, но тя спира да работи (бременна е) и ме насочи към д-р Хашим, вчера бях при него, много мил и любезен човек, доста време ми отдели. Иначе мисля да раждам при д-р Гунев (ходя в частния му кабинет от няколко години и съм много доволна), дано само да е в БГ по това време.
Irina B. ти си с близнаци, нали? Моя позната и тя беше с близнаци, пиеше витамини през цялата бременност и се родиха малките рошковци по 2500 гр. Стискам палци и при теб всичко да е наред  Peace
Пете, Ели, прави сте че в БГ предписват хапове за всичко, това ми е притеснително  newsm78
Хубав ден от мен и много настроение  Hug Hug

# 96
Добро утро и от мен!!! Simple SmileИскам да ви попитам момичета от кои магазини си купихте възглавниците и колко пари струваха?

# 97
Пльок  Grinning нещо като запис
Не ми се пише, ще чистя  Tired

# 98
nut_ella и аз съм при Атанасова и точно по същата причина ще сменям доктора. Другата седмица ще видя очния какво ще кажа за раждането и тогава и аз ще преценя при кой лекар да се прехвърля. Атанасова ми препоръча няколко доктора, но като знаем вече дали ще е задължително секцио тогава ще го решим. За Гунев и аз съм чувала добри отзиви. Ти естествено ли ще раждаш или още не е ясно?

# 99
При коя Атанасова сте? Тази от патологията на 10- ти етаж ли?

# 100
При коя Атанасова сте? Тази от патологията на 10- ти етаж ли?

Мария Атанасова. Не знам точно на кой етаж е, но аз ходя на първия, там където е ЖК. Иначе знам че работи и някъде на горе, дава някакви дежурства, но никога не съм питала къде точно...

# 101
Сега се порових в МД, но май аз бъркам името, майче тази, за която си мислех, не се казваше Атанасова. Зачудих се, защото не е първа младост, но май грешката е при мен.

# 102
Добро утро от мен.
Едвам се надигнах преди един час. Чувствам се като пребита. След три дни яко чистене направо съм се разбила. Днес нищо няма да правя - купих си един панталон вчера за мноооооооого голям летен тумбак и мисля да си го скъся днес.

Оф, подута съм, преспала и съм крива. Това само за регистрация - надявам се да не ви заразя със сътоянието си.

# 103
Здравейте!!!
Днес пак съм сама.Направих си една дъъъълга разходка,но май се преуморих.
сега ще ви дочета,за да вляза в парчето!!! Wink

# 104
Привет Simple Smile

При нас е малко облачно и дооооста ветровито  Confused Днес няма да ходя на стаж, че вечера имахме някоко делегации и с едната обиколихме цяяяялото предприятие и къед ли не се мушнахме и так ми умаляха и крака и кръст 9 макар че бях с удобните си равни обувчици). на всичкото отгоре снощи бяхме на гсоти за вечеря при наще и те като си вдигнаха пред нас един глупов спор, така се изпокараха и крещяха, че не се сдъраж и се разревах и си тръгнах!!! много ме разтроиха ...а коремчето така ме стегна като ги слушат как си викат! Cry от снощи и днес не им вдигам телефона нито на единия, нит на другия, защото искам да разберат, че не е шега работата! И мъжо м се ядоса, че ме товарят! Та така... ог като се сетих  пак ми стана смотано...

Поне не съм  Sick снощи... та да го погледна от положителната страна. макар, че ми стага толквоа гано, че бях близо.. Днес понеже, чакам отговор от асистента, който ще ме изпита по-рано, чакам отговор, кога ще ме изпита имам свободно време от учене, та ще се захвана и аз малко с чистене. Другата седмица нали ни чака местене, .... та ще е голяма лудница!

Стисам палци, на всички големи ималки болници да се оправят бързо!

За витамините, аз бях почнала в 4ти ямесец да пия Топ Левюр, но като разбрах и аз, че не е толкова добре да се тъпча с лекарства и ги спрях. Сега си пия желязото само и то ми е до днес. В понеделник съм на ЖК, ще видим както ще излезе на изследванията.  Peace

Юлско бебе, стискам ти и на теб палци, само да са били приказки, да не е нещо сериозно! А за онаиз рецепционистка  #Sniper #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Яйчица, ще си боядисвам, както всяка година Simple Smile

ОФ,.. още нещо щях да пиша, ама.... то и без това си стана типичния за мен ферман , та Simple Smile) ПО-късно пак ще се включа Simple Smile

лек и ползотворен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт