Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Привет и от мен в новата, прекрасна и шарена тема. Дано я напълним с много радостни новини  Hug
Петя, Булечка, благодаря за темата и заглавието  Hug

Във вторник  бях на преглед. Засега всичко е ок; дай Боже все така да е Praynig Вече момата е 800 гр. и рита доста силно Simple Smile

Стискам палци на всички, които имат нужда

Аз може би ще се позагубя до края на другата седмица, че ще взимаме Коко от гостуването при баба и дядо, а след това ми предстой пътуване.

# 76
Здравейте, дами!
Да се запиша и аз в темичката, много е хубава, Танче, Пете, поздравления
Преди малко бях на ЖК при новия ми лекар, много мил и любезен. Много се наплаших, защото се оказа, че острите ми болки в корема са не на шега контракции, изписа ми конска доза магнезии и нош-па, каза да почивам много, никакъв стрес и че ако до седмица нямам подобрение - болница, ужасссс Shocked
И нещо друго - каза ми да спра да пия витамини, тъй като от витамините бебетата ставали гигантски, костите много твърди и много трудно протичало естественото раждане  newsm78 към това и режим - плодове и зеленчуци, тъй като за месец съм качила повече отколкото за цялата бременност. Не знам дали това е, защото днес не ми е ден (сутринта спрях на бензиностанция, заредих до горе и видях, че съм си забравила портфейла вкъщи, та висях близо час докато мъжът ми дойде) по принцип съм свръх позитивна, но такива случки и новини направо ме оставят без грам ентусазъм...
Надявам се всички да сте добре, усмихнати и слънчеви

# 77
Честита ни Великденска темичка! Интересно дали няма да я сменим до 24 като зная с каква скорост пишем?  newsm78
Благодаря на Петя за оформлението и на Таня за заглавието. Най-накрая да се излезе заглавие за което съм гласувала. Wink

За боядисването на яйца и аз не вярвам на такива предрасъдаци. А за Великден много обичам да боядисвам, а и моето Голямо дентенце (подразбирайте мъжо) ще е с мене. В Италия те не боядисват яйца, та миналата година го зарибих и той чака с нетърпение да дойде и да си поиграем пак.  Joy Какво да го правя цял живот си е мечтал за това, не мога да го лиша. Wink

За всички видяли бебоците много се радвам. Аз ще съм на ЖК в понеделник за малко изследвания и болничен.

Юлско бебе
не се притеснявай всичко ще е наред!

С варицелата (не помня коя беше), след като си я карала, всичко ще е наред. Да оздравява детенце по-скоро.

Болните да оздравяват скоро.  Peace

nut_ella твоята док т е казала да спираш витамите, че бебоците ставали грамадни... А моите май за сега са най-миниатюрни в нашата тема, нищо, че съм най-назад в термина... Аз си пия витамините и си ям плодовете и зеленчуците, ама все не мога да ви настигна.

Hug Hug Hug

# 78
  • София
Здравейте, милички   food010 Ние сме добре  Heart Eyes

....и после се ядосах на Вики и я оставих гола след баня, ами като не ще да се облича и бяга из цялата къща...
Аууу, това ми е най голямия зор- обличането  ooooh! Тогава крещя най много  Rolling Eyes Започва едно подканяне, говорене, предупреждение...минавам във фаза раздразнение, викане, крещене и по някога се стига и до шамари...накрая завършваме с гушкане  Laughing И така се обличаме за 30 мин, вместо за 5  Crazy Опитвала съм да съм спокойна и да го оставя да си направи каквото иска, и да дойде сам, ама не става...въобще не се сеща  Mr. Green

....ние закусихме тази сутрин на терасата за първи път тази година!  Nature Sunny
Ееее, това направо си го представих какво удоволствие е  sun Браво, Ели, дано имате все повече такива приятни и слънчеви дни  1swing

На мен ми го казаха при първата бременност, поредната "загрижена" бабка, напук първото яйце си го отърках в корема за здраве....
newsm62 сладурка

И нещо друго - каза ми да спра да пия витамини, тъй като от витамините бебетата ставали гигантски, костите много твърди и много трудно протичало естественото раждане  newsm78
Чудя се как така мнението на българските доктори и мнението на докторите в чужбина, все се разминава  Rolling Eyes Незнам, чета ви, чета ви...имам чувството, че в БГ се изписват хапчета за щяло и нещяло...не казвам, че във всички случаи е така..сигурна съм, че по някога си трябва....но съм сигурна и че по някога, при най малкото нещо се пият лекарства от които няма нужда...Само за инфо тук магнезий е забранено да се пие в "домашни условия"! Ако имаш нужда и то в краен случай, те приемат в болница!
Скоро виках на мъжа ми- сигурно ако бях бременна в БГ, щяха да ми открият куп неща  Rolling Eyes
nut_ella, почивай си, мила щом се налага и се пази  Hug Почти не остана до края   bouquet

Julsko bebe, вярвам, че всичко ще е наред при вас мила  Hug Стискам палци за 26-ти  fingerscrossed
smiling, честити розови гащи и се радвам, че при теб нещата са добре   bouquet Още малко остана до финала  Hug
Юлка, аз също съм с доста завихрено въображение  Crazy и като се случи някаква такава по опасна ситуация, в която малкия може да се нарани, но не е станало все още...започвам да си фантазирам какво може да случи, най лошото разбира се  Rolling Eyes как тръгваме по болници..и такива неща...абе въображението на майката, няма граници  Rolling Eyes Стискам палци за изпита в събота  fingerscrossed
sirmanacheva, на мен снимката не ми се отвори нещо  Rolling Eyes
Танче, имаш силно стиснати палци от мен, за утре  fingerscrossed Чакаме те с добри новини и с щъркелче  Wink

# 79
Чудя се как така мнението на българските доктори и мнението на докторите в чужбина, все се разминава  Rolling Eyes Незнам, чета ви, чета ви...имам чувството, че в БГ се изписват хапчета за щяло и нещяло...не казвам, че във всички случаи е така..сигурна съм, че по някога си трябва....но съм сигурна и че по някога, при най малкото нещо се пият лекарства от които няма нужда...Само за инфо тук магнезий е забранено да се пие в "домашни условия"! Ако имаш нужда и то в краен случай, те приемат в болница!
Скоро виках на мъжа ми- сигурно ако бях бременна в БГ, щяха да ми открият куп неща  Rolling Eyes
 Петя Hug,радвам се,че днес си в по-добро от вчерашното настроение!Аз се чудех миналата година много,когато пишех в Юлска 2010-там бяхме повече мами в странство-около 15 и си личеше ясно разликата!Изводът за мен е ,че лекарската практика във  България е такава.Тук също магнезиевите препарати се дават само при хоспитализиране!Има случй ,в които е небходимо,но ми се струва прекалено голям процента на пиещите хапове в БГ! Rolling EyesАз се сещам за един случай от преди около 10 години  с една именита гинеколожка в Русе,която караше пациентките да ѝ носят изпълнените рецепти за лекарствата,които предписваше с прикрепен към нея фискален бон от покупката им!Няма да коментирам повече темата! #2gunfire
 Моят мъж смята,че ако миналата година бяхме в БГ сега аз нямаше да съм сред живите,а той щеше да лежи в затвора! Confused Cry Thinking
 На всички мамчета пожелавам само прекрасни резултати от изседванията и прегледите и здрави и пухкави бебчета на лято!  bouquet Praynig Peace

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 19:27 от elisalou

# 80
Да се запиша и аз в новата тема. Заминах на вилата за една седмица и в това време сте изписали старата тема и сте започнали нова  Simple Smile
Сега се връщам на зад да ви чета.  Hug

# 81
  • София
Здравейте и от мен в хубавата ни великднеска темичка. Hug Благодаря на Петето за хубавото оформление! Hug
Днес съм много добро настроение. Пада ми се малко професионален празник и от работата ни пуснаха по-рано. И аз като отвързана, като се юрнах по магазините. Та резултатът е два сутиена за кърмачки, един клин, една туника, шалче за разкош и прическа за довършване  4470
Ходих до магазина на Акропол на Славейков, но останах много разочарована. Оказа се, че клиновете са само един размер, в който разбира се не се побирам. Същото важеше и за туниките и роклите. За сметка на това във 4me имаха и клинчета и туники и то във всякакви размери.
Другото да се похваля, че ни дадоха страхотна количка на Джейн, столче за кола и шезлонг. От големите покупки ни остана само леглото с матрак, които сме харесали вече, ама няма къде да сложим още.
За стриите може би поради рядкото мазане ми излязоха на гърдите, което ме стимулира да почна да се мажа два пъти дневно със Саносан. Резултатът беше, че се появиха нови. Сега съм решила да инвестирам повече пари и да пробвам на Чико Донна. Някоя мама беше споменала, че има ефект и върху вече появилите се и в него ми е надеждата.
Другата седмица съм на мамолог (най-сетне се наканих, та да видим какво ще каже за кистите), както и на ЖК, но вече съм много по-спокойна. Почти нямам болежки, а бебока ме рита нито прекалено често нито прекалено рядко, че да се притесня. Отскоро има навика да ме събужда с ритници към 7 сутринта  Laughing
За витамините мойта лекарка се нави да ми изпише и то само за 15 дни и то едва след като й казах, че се чувствам отпаднала.
За лекциите съм решила ако има такива около великден да отида, че ще си взема отпуска до 1 май и ще мога.

Ох и при мен стана голям ферман, ама така е като не съм писала отдавна и пак сигурно съм забравила сто неща.
Мда, сетих се, дали може новата парола на албумчетата.

# 82
Така може и да се отвори.Това е моето бебче.
http://venelina11.snimka.bg/daily/moeto-bebche.583339.22974029
Ако искате можем да направим албумче със снимки от ФМ на нашите бебоци.

# 83
Така може и да се отвори.Това е моето бебче.
http://venelina11.snimka.bg/daily/moeto-bebche.583339.22974029
Ако искате можем да направим албумче със снимки от ФМ на нашите бебоци.

Мила, иска ми парола  newsm78

# 84
  • София
sirmanacheva, сложила си парола на снимката и не можем да я видим  Whistling

# 85
790815 e паролата, но сега ще я махна

# 86
  • Варна
Sirmanacheva много е сладко миличкото  Hug Аз имам клипче от 17та седмица, но бебчо не се вижда толкова добре. Мислех си към 32ра да отида пак на 4Д, да видим младежа колко се е разхубавил и порастнал Wink
Лека нощ  smile3524

# 87
Ехоо, здравейте. Как сте? Аз съм с подути глезени и стъпала вече 2 дни и не ми харесва много, много това положение, но какво да се прави. Ще намаля солта, ще спра и лошите храни, че 2 седмици просто не се спрях, то не беше китайско, спагети, газирано, козунаци, бисквити и да не изброявам нататък... Сега малко плодове и зеленчуци и се надявам да се оправят нещата Simple Smile

sirmanacheva голямо е сладурче вашето бебче Simple Smile

За витамините- моята лекарка каза че другата седмица като направим изследванията ще видим как са и ако има някакви отклонения тогава ще взимаме мерки, иначе не, но не е споменавала, че витамините правят бебоците огромни.

nut_ella ти къде ходиш на ЖК? И аз трябва да сменям моята и ако случайно ходиш в МД ще се радвам да споделиш мнение Simple Smile

Хайде, аз лягам, да вдигам краката на високо, че одеве тъкмо поспаднаха и сега пак се понадуха Sad

Лека и до скоро   bouquet

# 88
Здравейте   Hug

Ние досега готвихме и хапвахме  ooooh! Така се наплюсках  Blush Иначе нищо ново при нас. Днес минах през НАП да си платя здравните, но така и не успях  Confused Тръгнахме на разходка и като се върнах видях, че моят ред тъкмо е минал. Иначе времето беше страхотно  Nature Sunny надявам се и утре да е така  Praynig
Прочетох ви, но да си призная нищо не запомних  Blush
Юлско бебе много прегръдки  Hug Вярвам, че всичко ще е наред  Peace
Капризче почивай си и дано скоро се нормализират нещата  Hug 
sirmancheva много добре се вижда бебчето  Heart Eyes  сладурче  Heart Eyes  Мен ме гледаха в 21 седмица на 4Д, но нищо не се видя.  Confused
За витамините - аз така и не си взех даже не съм казала на доки, че не пия...но това си е лично мое решение  Peace
За стриите - имам си... Бог знае откога. Не съм обръщала голямо внимание на тялото си през тинейджърските години и сигурно тогава за излязли  Blush Сега се мажа, но не тая големи надежди...тъй като съм предразположена към гадинките.   Rolling Eyes

Бягам да гушна мъжлето  luvbed че вече е приготвил филм за гледане. Приятни сънища  sleepuu

# 89
ne е истина от три и половина съм будна и не мога да заспя,даже от лудост си поръчах и туй онуй в нета ooooh! отивам обаче да се пробвам пак Tired

Общи условия

Активация на акаунт