Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?

А от вчера започна много често да ме стяга корема и е по-добре да си полежа тия дни, ще се включа за лекцията на 20-ти в Бейбитория

, и никога не съм имала проблеми. 

Даже няколко пъти се събуждах през нощта с това усещане 
)
Моята любима торта е следната - бисквити "Закуска", кисело мляко и заквасена сметана се смесват, и плодове по желание (слагам банани, киви, малини) и малко газирана вода или друго газирано, за да се потопят за кратко бисквитите и пожелание захар на вкус, но за мен от бисквитите става достатъчно сладко. И се редят бисквити, крем, плодове, още малко крем и пак бисквити.
От както свекър ми почина вече какво ли не чух. Спазваме траур - 40 дни, но си мислих, че след това нещата някак ще влязат в крак. Уж щеше свекърва ми да вика поп да прави водосвет, за да можем да продължим с ремонта - не го направи. Сега се заговорих с мъжа ми за една барака в двора, която е опасна вече и трябва да се събори. Та му викам лятото нали ще я бутаме и той ми вика, че догодина. Трябвало да мине година, за да се бутне.
Сори за 
да ги споделяш по-честичко с нас. Ека не се ядосвай мила,не че няма за какво... ама в тази деликатна ситуация
Много е характерна сутрешната скованост и болките през нощта. Не е лошо да провериш в тази посока... Аз имам ревматоиден артрит и лявата ми китка е почти постоянно възпалена, в най-критичните моменти и на мен ми изтръпват пръстите. Понякога се обаждат рамо и колена. Лекарствата АГ-то ми ги забрани тотално, каза ми "ще търпиш"