Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са кожните проблеми при бебетата и какви са препоръките на лекарите?
Какви са мненията за млякото Frisopep AS и какви са алтернативите?
Какви са препоръките за хранене на бебето и какво е мнението за количеството мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са кожните проблеми при бебетата и какви са препоръките на лекарите?
-
Какви са мненията за млякото Frisopep AS и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за хранене на бебето и какво е мнението за количеството мляко?
-
Какви са мненията относно смяната на млякото и какви са препоръките за действие?
-
Защо да изберете Фризопеп пред HА формула?
От друга страна ме е страх да не се обезводни, даваме оризова вода и обикновена с хомеопатични- Камомила Вулгарис 9СН и Калкареа Карбоника 15СН, не помагат за разстройството. А освен вода сигурно се губят и хранителни вещества и може би затова иска да яде по повече...та това е и въпроса ми: На кутийката Фризопеп АС пише, че за 4- 5 кг. дете нормата за 24 часа (предполагам) е 5 пъти по 120 мл., което прави 600 мл., но дори и да го сложим, че 120 е само водата и като се добави сухото мляко (4 лъж. ) стават 140, та 140 мл. готово мляко по 5 пъти прави 700 мл. А тя за 24 часа яде около 8, дори и 9 пъти по 100 мл. готово мляко, т.е минимум 800 мл. за 24 часа. Много е лакома и незнам какво да правя..жал ми е и ми е тежко да реве постоянно за храна, а от друга страна съм чела, че дори за възрастни е опасно предозиране на витамините и минералите, които се съдържат и в нейното мляко и то са синтетични, не от естествени източници..Ако са от естествени източници не може да се предозира, но така...страх ме е..Моята майка имаше онкологично заболяване и съм чела доста по въпроса..Не можем да изключим засега изобщо нощното хранене, страшен рев пада..Опитвам да намаля дневните количества, но се изнервя и буди много по- рано от 3- часовия интервал, който се опитвам да спазваме..и пак реване и истерии. С другите млека плюс това сигурно е по- различно, а този Фризопеп АС си е диетично някакво, лечебно мляко и незнам как да процедираме. Много ще бъда благодарна на всеки, който се опита да ни помогне със съвет!
Ще чакам с нетърпение да ми пишете! П.П. Извинете ме за дългия и може би объркан пост, но за да съм по- ясна..