От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 236 612
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да, по принцип съвременните матраци са обработени против акари.

# 136
  • Враца
Аз не вярвах на това за акарите  затова го пробвах..и точно това казвам, че явно е вярно, а не е само реклама. Това, което излезе като акари най- вероятно е повече от калъфа, който е текстилен, а не от самия матрак  Peace но менавайки с прахо-то ми е по-лесно отколкото да свалям калъфа

# 137
Някой,който има Дормео, да сподели дали наистина си залужава.

# 138
  • Някъде на път....
Момичета, в анкетката защо липсват матраците Геномакс - http://www.genomax.eu/brands.php?brand=1? Аз лично съм много доволна от тях!  Peace

# 139
По повод питането на Илиева се включвам и аз. Този вид анкети не биха могли да служат за критерий, защото са доста подвеждащи. Ако пусна анкета от коя кола сте доволни и включа Майбах, Ферари и Ролс-Ройс ,например, те ще съберат най-малък процент по простата причина,че са много скъпи,малко хора ги притежават и съответно много малко хора биха могли да дадат отзиви за тях и да ги сравнят с други коли. Най-голям процент ще съберат най- популярните и достъпни коли. Хората са си доволни от тях,просто защото нямат база за сравнение. И с право ще са доволни, разбира се, защото им вършат работа, не им създават проблеми, но им липсват някакви екстри и комфорт.

# 140
Момичета, в анкетката защо липсват матраците Геномакс - http://www.genomax.eu/brands.php?brand=1? Аз лично съм много доволна от тях!  Peace

и няма как да не си  Wink
като става въпрос за матрак , щом е от латекс устройва ме и не ме интересува марката  Sunglasses

# 141
Здравейте!
представител съм на матраци "SOMNI",това е испанска фирма,която е нова на пазара в България,но предлага изключително качество.

В "SOMNI" държим много на специалното внимание към всеки клиент и решението на проблемите му.

Бих искала да посъветвам всички,които страдат от болки в гърба не само да се информират много правилно какъв тип матрак е необходим за тях,но също така да поискат информация и за подходящата подматрачна рамка.
50 % от действието на един добър матрак се губи при употребата на неподходяща подматрачна рамка,поради което  дори най-добрият ортопедичен матрак не може да помогне за справяне с проблема.

Марката "SOMNI" изисква специално обучение за всичките си представители и продавачи и се предлага само в специализирани магазини за матраци.Бихте могли да посетите магазините,да ви информират относно действието на матраците по принцип,материалите и подходящите подматрачни рамки.
В скоро време сме планували допълнително и още по-обстойно обучение на всички служители.

оставям  email ако някой се интересува от допълнителна информация или съвет

mariyadobreva@yahoo.com

# 142
  • БЪЛГАРИЯ
Здравейте!
представител съм на матраци "SOMNI",това е испанска фирма,която е нова на пазара в България,но предлага изключително качество.

В "SOMNI" държим много на специалното внимание към всеки клиент и решението на проблемите му.

.............

Йееееее...  Party  http://izmama.net/somni-i-ted-podvejdat-hilyadi-hora/

# 143
Здравейте! представител съм на матраци..... изключително качество......
оставям  email ако някой се интересува от допълнителна информация или съвет
mariyadobreva@yahoo.com
ами остави си и банковата сметка направо да си ги купуваме от тука  Joy

# 144
Здравейте! представител съм на матраци..... изключително качество......
оставям  email ако някой се интересува от допълнителна информация или съвет
mariyadobreva@yahoo.com
ами остави си и банковата сметка направо да си ги купуваме от тука  Joy

Изобщо нямам намерение аз да ви продавам матраци,но посъветвах да отидете до магазините и да се осведомите.Като информация,която едни други споделяте и на базата на обучението,което имам във връзка с предлаганите матраци “Сомни“ ви предложих да погледнете и тази марка и сами да изискате от продавачите повече разяснение както споменах по-горе за матраците по принцип.

Здравейте!

.............

Йееееее...  Party  http://izmama.net/somni-i-ted-podvejdat-hilyadi-hora/

Видях тази статия и оставих коментар под нея,но ще споделя и тук- производството на матраци „Сомни“ в България е спряно именно заради ниското качество.Това е проблем за който Сомни е уведомен.
В момента е променена политиката на фирмата и матраците Сомни  се произвеждат в Испания с висококачествени материали от Испания,Белгия,Швейцария и ще бъдат внасяни на българския пазар.Новите партиди и модели матраци се очакват да пристигнат след около 2-3 седмици.

тази статия също може да ви упъти...
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=349854

п.п.Живея в Испания и съм под прякото ръководство на Жема и Жоан,уведомени са за недоволствата във връзка с ниското качество,което се произвеждаше в България.В момента се изработват матраците в Сарагоса от водещата фирма за Испания в производството на матраци.

Пак искам да подчертая,че нямам за цел да ви продавам матраци,а да предложа алтернативен вариант и да ви посъветвам в случай,че сте заинтересовани.
Също така ще се радвам,ако споделите вашите наблюдения /негативни и позитивни/ в случай,че сте закупили матраци “Сомни“ или имате познати,които са го направили.Интересува ни мнението на клиента дори след закупуването на матрака.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 21:56 от Анонимен

# 145
Някой да знае къде в Бургас може да се видят матраци на Екон, но матраци а не само някакви мостри 50х50см? Как може такава фирма да нама поне по 1 мостра в големите градове?! Специално ме интересува модела aiRaiR, дори в склада им до зеленчуковата борса нямат изложен. Един приятел преди година си е купил от стандартните латексови на Екон от Домостил, но сега вече май предлагат само манифлекс.
На Арон много ми хареса латексовия матрак на Сънрайз модел Sueno Luxus: http://www.matraci-sunrise.com/cat/2/page_7.html но и цената му от 1800лв хич не е за пренебрегване, а дебелината на латекса му е само 14см, но пък на твърдост са го уцелили.

За подматрачна рамка избора се сведе до модел Блек Чарм на РосМари http://www.genomax.eu/brands.php?brand=3&cat=9&product=88
... като допълнително се поръчат подсилени страници и амортисьори 1500 нютона. За сведение матрака тежи около 42кг за 180х200 и подматрачната рамка е около 35кг.

Та по въпроса за aiRaiR - някой има ли такъв и мек ли е много, защото с тези широки отвори това ме притеснява да не е прекалено мек... и някой виждал ли е изложени в Бургас?

# 146
Дима93, безкрайно ти благодаря за дългите и съдържателни постове, които изчетох до запетайка!
Винаги досега съм разчитала на форумите за мнения на хора, които са ползвали предмета, който ме интересува. Току-що загубих надежда, че това помага... Sad
Направо не мога да повярвам за какво се ползва интернет, вместо да си помагаме взаимно, правим така, че след време да си затворим най-свестния канал за достъп до инфо. Просто защото за мен лично - това престава да е информация. Изобщо не мога да преценя кой е реален от всички тук. Аз си търся легло и матрак, но това е върхът!!!
Ако същото се прави за коли, хладилници и друго обзавеждане - направо съм разбита, май ще си питам реалните другарчета  Grinning. Те поне не си служат с такива трикове.
Моля бг-мама да спаси форума си!!! Не може нелоялен маркетинг да унищожава доверието ми!

# 147
  • Враца
Някой,който има Дормео, да сподели дали наистина си залужава.

Една позната си беше поръчала и каза, че е  супер доволна. Беше поръчала и на дъщеря си и възглавници беше взела.

От това, което аз не бих пробвала е на Тед - един от матраците на систъра ми мухляса и едвам го изчистихме, а друг счупиха (грешката може и в тях да беше или в продавачката) заради подматрачната рамка

# 148
Момичета, стигнахме и до матрака вкъщи. Понеже мразя твърди матраци, реших че ще си вземем от латексовите матраци. Само че докато търсехме и видях едни страхотни легла - мисля че ги водят британски - легло с табла (тапицирана), матрак и основа понякога с ракла. Цените са им фантастични и засега мъжа ми ме заплаши, че само на картинка ще ги гледам, ама все пак - ако някой има информация - ползвал е, има ли подобно легло - моля, нека сподели дали си заслужава да се дават около 4 хил. за легло ?

И наистина - в подкрепа на doryan - може ли да получа мнение от форумки, които не са рекламни агенти на една или друга фирма. Все пак, ако го купим - това е две заплати и половина инвестиция и наистина моля за реални мнения. Иначе мога да си отида в конкретния магазин и да си слушам хвалебствия.
Дано не съм обидила никой, но наистина ми трябва реално и искренно мнение (иначе ако купя скъп боклук  ще ме изгонят от нас  Praynig)

# 149
  • София
  Аз си поръчах магнифлекс - магни, три броя за детската стая. Тези дни ще пристигнат, но още нямам легла. Надявам се децата да са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт