От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 236 668
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Върху какъвто и да е матрак се слагат.

# 496
  • Варна
Ех как ме е яд, че едва сега разбрах за топ-матраци.
От днес ще ви следя за идея за матрак за единично легло.

# 497
  • София
записче! До сега не съм намерила удобен матрак, какъвто и да е вид...частично спасяваме положението с дунапред върху леглата, докато успеем да намерим нещо Wink

# 498
  • София
записче! До сега не съм намерила удобен матрак, какъвто и да е вид...частично спасяваме положението с дунапред върху леглата, докато успеем да намерим нещо Wink

е ако при този избор на матраци навсякъде не можете да си намерите удобен матрак - няма да го намерите никога Wink ...или по-вероятно "ще клъвнете" на някоя реклама, точно като за Вас и тогава ще сте убедена че това е "най-удобния" матрак на света Simple Smile

# 499
  • Варна
Имам бюджет до към 200 лв за приличен единичен матрак. Моля, за насоки какво да гледам. И евентуално къде във Варна.

# 500
  • София

е ако при този избор на матраци навсякъде не можете да си намерите удобен матрак - няма да го намерите никога Wink ...или по-вероятно "ще клъвнете" на някоя реклама, точно като за Вас и тогава ще сте убедена че това е "най-удобния" матрак на света Simple Smile

за да кажа, че ми е удобен трябва да съм спала на него! Нали сам разбираш , че не мога да спя по магазините... а и смятам да отделя голям бюджет за матрак и не ми се иска да е първото, което видя..ненавиждам рекламите на матраци само за протокола!

Записах се в темата, за да следя за интересни съвети и мнения, не за да се налага да чета подобни повърхностни мнения!

# 501
  • Раковски
На едни хора миналата година правих спалня и си купиха магнифлекс от метро и останаха очаровани, но трябва да кажа, че докато се направи леглото спаха известно време на холовата гарнитура. Същата ситуация се е получавала и преди това, едни хора бяха спали месеци на холовата и си взеха обикновен матрак на тед (милано) и се "родиха".

# 502
Мале, този пък Милано е толкова ужасен матрак, че не знам на какво трябва да си спал
преди това, за да го харесаш. Говоря за обикновения еднолицев Милано, ама пък сега може и
 да са го подобрили, (дано са се сетили да му добавят малко дунапренче над пружините).

# 503
  • Стара Загора
Мале, този пък Милано е толкова ужасен матрак, че не знам на какво трябва да си спал
преди това, за да го харесаш. Говоря за обикновения еднолицев Милано, ама пък сега може и
 да са го подобрили, (дано са се сетили да му добавят малко дунапренче над пружините).
Сетили са се отдавна и много хора го харесват.

# 504
  • София
Никакво Блян-Комбино! Който ги иска, може да му го продам. Нов е. От 1 месец спя на такъв матрак и съм много многооо недоволна. Мек, хлътвам, боли ме гърба, откакто спя на него. Все едно, че пропадам в блато. Как въобще се връща матрак?  Чета, че някои връщали. Комбино определено не е за мене.
\

Какъв размер сте си купили, аз търся единичен за детето 190/82, еднолицев и този ми се стори много приятен
А имаме излишен нов на нани Сирена Ултрафлекс 160/200. Ако някой си търси такъв да ми пише

# 505
  • На земята, която е всъщност звезда.
Имам един въпрос към собствениците на матрак с пяна-изпотявате ли се докато спите на него?  newsm78

# 506
  • Варна
Каква по-точно пяна?

# 507
Преди няколко месеца си купихме гореспоменатия Милано, само че Д-версията - без пружини. Не знам, ама наистина се родих. Твърд е, а доколкото знам това е препоръчително за хора с проблемни кости и стави като мен, наистина се събуждам отпочинала. И най-важното - вече не усещам кога мъжа ми до мен се върти, за разлика от пружинния на Стела, на който спяхме преди. Пък и размера не е за пренебрегване - този път скочих направо на 180/200. Място бол. Никога вече пружина под благородния ми задник!

# 508
  • На земята, която е всъщност звезда.
Каква по-точно пяна?

Мемори.

# 509
  • Варна
Нашия е с мемори пяна слой от горе - спряхме се на Сирена мемори. Категорично не се изпотяваме до момента, но го имаме от едва няколко дни. Не знам как ще е лятото. Аз мислех, че по-скоро при матраците от латекс може да има проблем с изпотяване.

Общи условия

Активация на акаунт