От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 236 555
  • 753
  •   2
Отговори
# 75

Дават ли още подарък възглавнички тип бонбон на тези, които сега си купуват матраци Екон?

Нашите са точно такива  Laughing Много са сладурски и удобни за облягане.
За сведение - купихме матрака през Януари. Нашите купиха същия, но през Февруари и техните възглавници са други - като за спане са, но не са удобни за спане. Иначе във фактурата им пише, че са тип бонбон.
  newsm78  Може точно за тях да са свършили, малък шанс.  Laughing

Благодаря и на теб за споделеното за възглавниците.   bouquet
Аз, за себе си, реших отново да избера Екон, след като снощи спах на тяхна възглавница - латекс класик.  Peace

# 76
Някой ползвал ли е матраци "Хегра"?Някакви отзиви!!!
Ние сме с такъв. От 2 дена. Ама стои подпрян на стената, че не сме сглобили спалнята.

# 77
нашият матрак е "тед",сравнително нов(3 г.)-целият е на някакви бабуни и не бих го препоръчала  Naughty

# 78
Дават, вчера получихме нашия и такива възглавнички
Засега съм много доволна от матрака, като за една нощ (станахме чак в 11,30, очевидно ни е удобен  Laughing )

# 79
нашият матрак е "тед",сравнително нов(3 г.)-целият е на някакви бабуни и не бих го препоръчала  Naughty
Моделът какъв е?

# 80
  • София
Ние пак се спряхме на Екон , ама сега трябва да купим подматрачна рамка, вие с какви сте и каква ще ми препоръчате  Hug

# 81
И на мен ми дойде до главата да сменям матрак, че нашия вече си изживя живота. Чудя се между Екон и Нани  Thinking  #2gunfire Някой ползвал ли ги е да каже как са? Обичам по-твърд матрак, защото спя основно по корем.

# 82
Преди месец някъде питах за евтин и лек матрак за в "чекмеджето" на легло-сандвич,който ще се ползва рядко.Колкото и да е рядко, все пак не ми се иска да си дам парите за нещо неудачно. Ровейки в сайтовете се спрях на "Сан Ремо" на ТЕД-двулицев,с пружини. Има ли някой такъв? Моля за отзиви!

# 83
  • на майната си
Преди месец някъде питах за евтин и лек матрак за в "чекмеджето" на легло-сандвич,който ще се ползва рядко.Колкото и да е рядко, все пак не ми се иска да си дам парите за нещо неудачно. Ровейки в сайтовете се спрях на "Сан Ремо" на ТЕД-двулицев,с пружини. Има ли някой такъв? Моля за отзиви!

Брат ми ползват такива за детските легла - нямат оплаквания и забележки, от около 3 г. мисля, но там спи дете най-много 35 кг. да е.

# 84
Аз спя на ортопедичен, но нямам проблеми и на обикновен и то стар не много дебел дунапрен (едно от леглата е с такъв "матрак") Обаче ме боли кръста само като спя на пружините на Тед, категорично на никой не ги препоръчвам  Sick

# 85
  • на майната си
Аз спя на ортопедичен, но нямам проблеми и на обикновен и то стар не много дебел дунапрен (едно от леглата е с такъв "матрак") Обаче ме боли кръста само като спя на пружините на Тед, категорично на никой не ги препоръчвам  Sick

Подчертай МЕ/МЕН, а не само Simple Smile.
Спалнята ми и на детето леглото са с ПОКЕТ от Тед, модел Фаворит S, и нямам никакъв проблем, както и редовните гости, които спят на тях Simple Smile.

А за ортопедичен, който и матрак, на която и да е фирма да погледнеш все е ортопедичен Simple Smile.

# 86
Някой има ли наблюдение за Ергономик на Магнифлекс!МНого ще съм благодарна за мненията ви.Сега ги гледам и се чудя!

# 87
  • на дъното
Здравей те!Спряли сме се на матрак НАНИ КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС - ТЕКСТИЛ ТИП А за леглото на малчо,някой да даде отзиви за него.

# 88
Подчертай МЕ/МЕН, а не само Simple Smile.
подчертавам че мен ме боли кръста само като спя на пружинен матрак Тед, една от спалните на вилата е с такива. Парадоксалното за мен е, че дори 12годишен стар дунапрен (дебел не повече от 15 см) ми е по-удобен от пружинен матрак тед, сигурно аз съм нещо крива... Ще го сменявам тия дни или с ергономико или с ортопедико от метро или баумакс. Имам някакви подозрения че са еднакви, само имената са им различни заради различните търговски вериги, разликата в цената е обаче +75лв в Метро  newsm78

# 89
  • Пловдив
Офффф понеже се завъртя тука малко разговора ортопедиче - не и т.н, да ви питам КАК разбирате описанията на матраците - "ортопедичен" и "анатомичен"  newsm78 Защото аз ги гледам като ...6 лв. на цяло. Тоест ако е анатомичен значи че е за всякакви анатомии ли? А ортопедичния, само за хора с ортопедични проблеми - болки в гърба, кръста и т.н. Не ми се смейте - просто като го прочета анатомичност еди колко си от 10 и ортопедичност еди колко си пак от десет се чудя много наистина, какво точно идва да ни каже това описание, някое от тях отговаря ли на твърдостта на матрака???

Общи условия

Активация на акаунт