От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 236 584
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Хич не се тормози, ами ходи в някой голям магазин и лягай и пробвай- аз така си избрах матрака (след четенето тука, но най- вече с лягането)
Има едни мемори, дето ти потъва ръката и остава така дупката- е, мерси, на картинка много гот ми изглежда, но като легна и хич не ми е удобно  Stop

# 91
Аз съм останала с впечатлението, че ортопедичните са по-твърди, а
анатомичните по-меки. И тъй като не съм почитател на твърдото се ориенти-
рам да пише анатомичен, ама дали наистина има такава зависимост не съм сигурна.

# 92
  • Бг-мама
Ей , момичета след много умуване купихме Каспия де лукс на нани тип Б.Много удобен , но много висок бе.....................Не го бяхме виждали на живо , само на снимки и по положителни отзиви ги купихме и сега седя и ги гледам на леглата и се чудя на акъла Tired

# 93
Матрак под 16см поне за мен не е препоръчителен.Мисля,че 17см са си съвсем приемливи размери.
Но аз наистина бях шокирана като донесоха нашия -27см и за миг не съжалявам,че съм го поръчала- усещането е страхотно.Това обаче не мога да го кажа за другите матраци,които взех-уж много мислех,пробвах и четох.
В началото ми изглеждаше мнооого висок и чак се дразних,но това докато се легнех.

# 94
Здравейте, аз също не мога да спя на твърди матраци. След много обикаляне и пробване, реших освен мекотата и дизайна да потърся и отговор на дилемата: пружина или латекс/пенополиеритан/т.е. дунапрен. Разбрах, че няма на БГ пазара 100% латекс, тъй като цената ще е недостъпна, а и няма толкова извличане на латекс от природата. Има дунапрен, подобрен с химикали. Но кой ползва непружинни матраци? В Италия от където идва  Магнифлекс, ползват ПРУЖИННИ матраци, в Гърция също ползват само пружинни матраци....защото е топло и матрака не се спарва, не се изпотяват толкова често по време на сън. Знаем, че човешкото тяло в покой отделя вода и затова е важно матрака да има добра проветряемост.Аз за вкъщи си взех Матера.Покет пружини, мек, удобен....Сега има една промоция Liosel и смятам на децата да взема за детската от него. Пак са мекички и с 8 год.гаранция. Ще мога и да пера калъфа му, тъй като се сваля с цип.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 10:25 от krasito777

# 95
ами да  хихи Grinning Тед форевър поне рекламите са им безплатни ..... или може би ти плащат  Joy

# 96
Моят матрак е Блян Амар. Много ми е удобен. За децата също взехме Амар. Сестра ми работеше в парадайс в бухово и като ми разправяше как ги правят, при какви условия работят, тотално ме разубеди да си взема от тях. ooooh! каза ми, че при 20 матрака-10 се връщат за рекламация....  newsm78

# 97
ами да  хихи Grinning Тед форевър поне рекламите са им безплатни ..... или може би ти плащат  Joy

Плащат и за реклама и за антиреклама. Както е видно от поста на мирела54.

# 98
Здравейте, доста време се чудих какъв матрак да си закупя за спалнята си.След като, четох доста в темата видях, че масово хората се насочват към матраци изработени от латексов материал! Реших да се довера на мнозинството и да потърся латексов матрак! След като търсих доста в мрежата попаднах на много добра оферта Латексов матрак на промоция като промоцията при закопуването на матрака получавате подматрачна рамка подарък + 2 мемори възглавници и доставката е напълно безплатна в цялата страна! Матрака може да видите тук http://mattro.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop. … =216&Itemid=2
Надяжам се да съм ви била полезна!

# 99
Съчувствам на всички объркани и нуждаещи се от съвет дами - от толкова внедрени фирмени агенти и техните пропаганди, човек в крайна сметка не може да добие верни впечатления.

Една приятелка работи в борса за матраци и ми сподели, че хората масово питат за еднолицеви матраци за ъглова спалня и за приста (т.нар. тек и 1/2). Интересуват се най-вече от цената, след това от пълнежа. А тук се говори само за латексови матраци и от не знам си какви пени.

Също така каза, че такова нещо като ортопедичен матрак НЯМА. На практика всяка фирма може да нарече матрака си ортопедичен, хигроскопичен, анатомичен и пр., тъй като няма установени критерии за това.
Тук се води яко продуктово позициониране, ама се надявам потребителите да се ограмотяват все повече и да не се доверяват на сляпо на нечии заръки и предпочитания за комфорт

# 100
Здравейте,
искам да попитам дали някой е ползвал матрак Лавандула на Тед? Имате ли някакви мнения и впечатления? Благодаря предварително Simple Smile

# 101
  • София
  Здравейте,
вече съм на вълна матраци за детската. Бях си харесала едни на магнифлекс, но само на едро има поръчка по индивидуални размери, а на мен ще ми трябват нестандартни размери. Искам да събера в точно определено място три легла единични и ми е необходимо да са малко по-къси. Имате ли представа, коя фирма ще изработи по поръчка три единични матрака, дори и да има известно оскъпяване?

# 102
  • София
Don Almohadon могат, правихме за клиент 220/200 см при тях.

# 103
  • София
  Голям размер може и в Магнифлекс, аз също си поръчах нестандартен от Еконт, но явно за малък размер легло и съответно по-малка сума от магнифлекс не предлагат такава опция. Незнам колко е на едно, на мен ми трябват все пак три единични матрака. Може би е вариант да попитам...
  Според вас легла 180 см дълги за момичета, ще им бъдат ли къси в даден момент?

# 104
  • София
И на нас ни предстои избор на матрак. Досега бяхме с ТЕД, не си спомням какъв модел, пружинен, еднолицев. Първата година беше добре, но след това...ужасно е положението. Искам хубав матрак, удобен. Насочила съм се към Дормео....ама много скъпи. А не виждам опция на изплащане. Ако може на изплащане веднага бих си взела такъв.
Ще прочета цялата тема в близките дни.

Общи условия

Активация на акаунт