От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 236 608
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
И на нас ни предстои избор на матрак. Досега бяхме с ТЕД, не си спомням какъв модел, пружинен, еднолицев. Първата година беше добре, но след това...ужасно е положението. Искам хубав матрак, удобен. Насочила съм се към Дормео....ама много скъпи. А не виждам опция на изплащане. Ако може на изплащане веднага бих си взела такъв.
Ще прочета цялата тема в близките дни.
Пробвайте матраци Блян - Амар, Захир.Български дългогодишен производител ,пък и може да ги вземете и на изплащане

# 106
  • София
Сега докато разглеждах какви подматрачни рамки има и за отзиви попаднах на тези матраци
www.donalmohadon.bg

някои да има отзиви за тях , че за първи път попадам на тях.

# 107
Кимболина, ходих да ги гледам, сега и промоция им върви в един мебелен
магазин в Пловдив, но евтиният им матрак Ергономико ми се стори страшно
твърд. Другите не ми се вместват в бюджета и не им обърнах внимание.

# 108
  • София
Благодаря ти , аз се загледах към латексовите. По принцип сме се спряли на Екон предният ни беше такъв и бяхме доволни, ама сега по темата чета, че имали някакъв мирис и тези ми попаднаха случайно, докато разглеждах рамките. Утре ще отида тук до нас има магазин дано да имат модели да легна да видя за какво става дума  Peace

# 109
  • Русе
Здравейте мами,
аз искам да споделя, че съм много доволна от продуктите на марката Don Almohadon. Първоначално си взехме матрак Memory Foam вярно, че е малко скъпичък в сравнение с други  марки, но аз съм много доволна и също от възглавниците пак Memory Foam - истинско удоволствие е да си сложиш главата на тях и да си починеш. Все пак мисля, че това са продукти които не се купуват всеки месец и реално погледнато си заслужават инвестицията Hug

# 110
  • София
Ние за нашата Приста май ще си вземем Блян Комбино. Ако някой има впечатления да каже.

# 111
Аз спя на ортопедичен, но нямам проблеми и на обикновен и то стар не много дебел дунапрен (едно от леглата е с такъв "матрак") Обаче ме боли кръста само като спя на пружините на Тед, категорично на никой не ги препоръчвам  Sick

Абе, хора, не ви ли прави впечатление, че тук двама-трима души се опитват да манипулират мнения и да ни насочат към дадена марка. Пазят си "гърбовете" взаимно и са много активни в оплюването на една марка - защо ли ? А в същото време ми гледам, че именно тя води в анкетата и то доста убедително.

И за да се "замаскират", действат на принципа "Крадеца вика дръжте крадеца".

Ми естествено, че като си доволен от нещо - ще го споделиш, а като не си - също. Ама като ревностно нападаш само една фирма на всяко положително мнение за нея - това на какво ви мирише - ясна е работата. Аз като ми предстои покупка сега, няма какво да споделя, щото не знам и на какъв матрак сме спали досега, но за собственото ни жилище, в което скоро ще се нанесем, вече ще избираме ние и ще ми се наложи да се поинтересувам и ще мога да кажа и след време дали и от какво сме доволни, ама на всяко добро мнение да се гледа като на реклама - ми се струва прекалено и по-скоро "атака" от подставени хора.

Собствените ти анти реклами са много показателни. Интересно дали на пружините на ТЕД само те "боли" или на всички други модели с пружини  Laughing Че не си се усетила и дори да е по-отчетливо си болднала "само".  Sunglasses

Много се дразня, когато някой се опитва да манипулира хората и да хитрува. Нека всеки си изказва свободно мнението - нямаме нужда някой да ни "напътства" в четенето на мнения.

И както споменах вече ми предстои покупка на матрак, се загледах в темата, но  от всичко прочетено, по-скоро оставам по-объркана, а не по-осведомена. Прочетох и добри, и лоши отзиви за всички цитирани марки и тъй като усещам, че по-скоро тук представители на няколко марки се надвикват помежду си като на пазар "Ама, вземи нашето ! Другите не стават !", смятам да послушам lost и се доверя на собственото си усещане по време на тестването в магазина  и на място да реша.

Явно всеки си има вкус и според него трябва да си избира. А като гледам гаранциите на фирмите са сходни, така че явно усещането е определящо. Е и да не е някой гаражен производител, щото после "гаранция-Франция"   Laughing

# 112
Темата ми харесваше...
Напоследък се е превърнала в поле на нападки. Жалко!
  Tired
То вече какво ли да споделиш, като ще те обвинят в реклама.  ooooh!

Благодарна съм все пак на автора на темата, защото чрез нея успях да избера най-доброто за себе си - няма да споменавам имена.

# 113
Мда, оказах се напълно права - кого питам, кой ми отговаря Laughing Добре си пазите "гръбчетата", момичета  Laughing И сте светкавично бързи - стоите си пред компютърчетата и следите да не излезат нещата от контрол.

А на авторката на темата няма как да не си й "благодарна" - един екип сте все пак още от самото начало - тя поства снимки, ти посочваш къде да се гледа, после и атаките към други фирми- само че от третата грация, да не "бие на очи" и така докато "наклонят"везните накъдгето трябва. 
После пък се подхваща тема за възлавници, ама пак на същата фирма и така ... вече знаем какво трябва и какво не трябва да купуваме  Sunglasses

Жалко, че по такъв елементарен поне за умните хора начин някой се опитва да манипулира.

Иначе темата е била интересна докато ви е "минавал номера" и сега е време да се приключва Grinning

Но, както казах, аз ще се доверя на собственото си усещане ! Успех на всички, на които им предстои да избират  Simple Smile

# 114
В голяма грешка си.
Откакто пиша в темата нито веднъж не съм си позволила да критикувам останалите марки. Не съм запозната с тях и не се правя на такава. Уважавам правото на личен избор.
Ако смяташ, че правя реклами, моля, уведоми съответния орган, вместо да се опитваш да изпълняваш функциита му.
Ако си направиш труда да проследиш постовете ми и темите, където пиша, ще разбереш, че това далеч не е единствената тема, която следя. Или сега ще кажеш, че съм се регистрирала във форума, за да мога 3 години по-късно да пускам реклами? Голям замисъл ще да е било.

Пък и предишния ми пост далеч не е бил адресиран до теб, за да се изказваш така.
Хайде да запазим добрия тон!
  Peace

# 115
Да, любопитното е, че аз не съм се обръщала към теб, а цитирах поста на друг човек, а ти ми отговаряш. С което сама се определи, че имаш отношение към внушенията, която вашата групичка иска да ни създаде към определена марка.

Никога не съм твърдяла, че твоята роля е да критикуваш - напротив - тя е да възхваляваш определена марка. Други са "натоварени" с критиките, но те пък да не се "издадат", че са "от отбора", не я хвалят  Laughing

Но стана още по-интересно и явно за какво става дума, след като се поразрових малко в постовете, както ти сама ме посъветва и какво открих:  Laughing

В предишната тема "От кой матрак сте доволни?" /да я наречем 1/ ти на няколко пъти споменаваш, че си си купила матрак Екон. Мама на панда на стр. 125 обявява, че е създала нова тема и приканва всички да се прехвърлят там, защото тази е препълнена. Ти, независимо, че вече си се изказала няколко пъти по този въпрос в първата тема и е логично да нямаш вече отношение към нея, т.е. какво да споделиш, незнайно защо и много "услужливо" също един пост по надолу ни "принакваш" към новата тема, в която отново споменаваш, че сте си купили матрак и дори уточняваш месеца- януари.

Какво беше учудването ми да прочета в предпоследния ти пост от новата тема, създадена през април месец, че: Благодарна съм на автора на темата, защото чрез нея успях да избера най-доброто за себе си"

Ама ти нали през месец януари вече си имала матрак - как така ти е помогнала тема три месеца по-късно да направиш "най-добрия избор" ?? Или за теб времето се движи назад, може би ??   

Така че другия път, момичета, като решите да ни изиграете подобна пиеса, намерете си по-добър режисьор  Laughing

Иначе и аз съм привърженичка на добрия тон, но спрямо коректни хора. И на релано споделените мнение, ане"организираните".

# 116
Явно след като съм споделила, нямам право да пиша в темата.
Посочвала съм новата тема, защото след като има нова, логично е да се пише в нея. Не мога да те убедя в правотата си така, че приключвам дискусията.

Много филми гледаш май.
Хайде всичко хубаво!

# 117
Здравейте, днес поръчахме легло с повдигащ механизъм и от 3 часа чета за матраци. Оказа се много сложно нещо избора на матрак. До колкото разбрах не ми трябва двулицев матрак  newsm78
Разгледах няколко сайта на най-споменаваните марки, но там пише само за двулицеви матраци и подматрачни рамки и съвсем се обърках. Може ли съвет според вас какво точно трябва да търся?
Благодаря, че сте споменали спарване, миризми и другите странични ефекти. Ще внимавам повече при избора. То си е цяла наука...

# 118
 Брей, че интересно станало тука.Feeling, да не би аз съм тайния агент  на  обсъжданата марка, за която обвиняват теб newsm78. Аз да взема да им се обадя , да следят темата, че да ми плащат поне.Тц, тц, тц...
Добре бе, dimma_83, като е хубаво едно нещо  как да му кажеш , че не е? Аз си харесвам матрака и с две ръце ще гласувам за него.С години съм  го проучвала, главно, защото съм нямала пари , за да го купя веднага.Но от  момента , в който  легнах на него, за да го изпробвам (преди 8 г.), не спрях  да си мечтая за  него, докато не го получих.И това е единствената покупка, за която ни най-малко не съжалявам.Ако беше друга марка   и ме правеше щастлива, пак щях да  пиша тука и да я препоръчвам.Е, няма как да си имал от всеки модел и марка, но ако си доволен от  определена, не виждам какво лошо има да го споделиш.Това не е реклама. 

# 119
  • София
Здравейте, днес поръчахме легло с повдигащ механизъм и от 3 часа чета за матраци. Оказа се много сложно нещо избора на матрак. До колкото разбрах не ми трябва двулицев матрак  newsm78
Разгледах няколко сайта на най-споменаваните марки, но там пише само за двулицеви матраци и подматрачни рамки и съвсем се обърках. Може ли съвет според вас какво точно трябва да търся?
Благодаря, че сте споменали спарване, миризми и другите странични ефекти. Ще внимавам повече при избора. То си е цяла наука...
Защо да не ти трябва двулицев матрак, заради механизма ли?
Вчера бяхме в Мебелна къща Люлин и видяхме легло с механизъм и двулицев матрак. Самият механизъм е захванат за подматрачната  рамка. А матрака си стои необезпокоявано отгоре. Като решиш да вдигаш механизма просто хващаш подматрачната рамчка и повдигаш. Матрака не е прикрепен по никакъв начин нито за механизма, нито за рамката.

Нашата Приста също е с механизъм и ще си купуваме нов матрак, но се спряхме на Блян Комбино.
http://www.blian.bg/index.php?option=com_content&view=articl … -58&Itemid=60

Общи условия

Активация на акаунт