От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 236 679
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Момичета днес ще си купуваме матрак. Имаме бюджет до към 500 лв. така като гледам май за тази сума( ако гоним цена- качество) можем да си вземем Блян - матрак Специал(164/200) .Някои да има впечатления от него? струва ли си? Ако пък има някои по добро предложение съм отворена за идеи. Между другото до сега сме имали НАНИ , много съм доволна, жалко обаче че новите модели вече са над 600лв Sad
Аз имам Блян Специал от месец юни, удобен е, доволна съм. Не се е деформирал.
 Мен един консултант много ми го прехвали и май той ме нави да купя точно него.
В този ценови клас разгледай Сан Марино Флекс на Тед, някакъв нов модел
пак на Тед -Венеция, има и няколко на Нани-Модена, Аляска.
Предимството на това Сан Марино е, че му се сваля
калъфа, а на нашия Блян-не. На Бляна пък му дават 5 г.гаранция, на Тед май 2 г.
Тези модели, което изредих са все с полиуретанова пяна (високоеластичен дунапрен) иначе
има за тази сума и някакви латексови Латеко, но нямам представа дали са хубави.

Veniz - много благодаря за помоща купихме си на Тед ( сан марино флекс) в магазина ми се видя много удобен , дано и в къщи да е така и е само 393 лв Simple Smile

# 541
Честито, Туити, дано да ви е удобен Wink.

# 542
честит да ви е новия матрак, и със здраве да си го ползвате. Искам да питам дали е мек и колко см е висок, защото и аз съм в голяма чуденка. Днеска след скандала с мъжа ми си тръгнах със сълзи от борсата за матраци, хората там се видяха в чудо.

Момичета днес ще си купуваме матрак. Имаме бюджет до към 500 лв. така като гледам май за тази сума( ако гоним цена- качество) можем да си вземем Блян - матрак Специал(164/200) .Някои да има впечатления от него? струва ли си? Ако пък има някои по добро предложение съм отворена за идеи. Между другото до сега сме имали НАНИ , много съм доволна, жалко обаче че новите модели вече са над 600лв Sad
Тези модели, което изредих са все с полиуретанова пяна (високоеластичен дунапрен) иначе

Veniz - много благодаря за помоща купихме си на Тед ( сан марино флекс) в магазина ми се видя много удобен , дано и в къщи да е така и е само 393 лв Simple Smile

# 543
Случайно попаднах на вас и да си напиша преди 3 години четох 3 месеца за матраци и накрая си купихме сирена мемори на нани Grinning. Е няма по- хубавео и удобно нещо от този матрак. Ние си купихме два - за спалня , и за малкия, който не е малък де на 22 години е Joy. Много сме доволни и може и 4 да са годините вече, тогава нямаше сегашните нови модели на НАНИ, но ние и от тези сме си супер доволни- не са мръднали. Мъжа ми е 110кг и това не е никак малко, направо си е изпитание за матрака  Joy. Както и да е ако си купите такъв няма да сбъркате, направо те обгръща и усещането е невероятно има мемори пяна 4 или 6 см беше вече не си спомням и бяха сравнително евтини за двата дадохме около 1200лв сега не знам колко са все пак беше отдавна. Ще се радвам ако съм била полезна , ако ви интересува друго питайте Hug.

# 544
  • Варна
Отзиви за матраци Релакс?

# 545
  • София
Здравейте! Четох, четох, четох, цялата тема на един дъх изчетох. Стигнах до следния извод: колкото хора, толкова и мнения. Всеки според вкуса си.
Но искам да ви питам за качеството: имате ли някакви наблюдения и отзиви за качеството на матраците Дормео? За тях много малко се говори, а имам познати, които са само с такива матраци - страшно са доволни, и ми ги препоръчват, но говорим за немалко пари и затова съм в чуденка - като качество заслужават ли си?
П.С. Ясно е, че първо ще се ходи по магазините да се пробва туй-онуй, но като че ли вече съм се ориентирала към конкретен матрак.

# 546
Здравейте момичета. Интересува ме дали имате някакви впечатления от топ матраците на Дормео или Екон. Искам да взема един, който да се ползва на стар диван, но се колебая за марката. Също така дали има чувствителна разлика между 3,5 и 6 см. топ матраци.

# 547
честит да ви е новия матрак, и със здраве да си го ползвате. Искам да питам дали е мек и колко см е висок, защото и аз съм в голяма чуденка. Днеска след скандала с мъжа ми си тръгнах със сълзи от борсата за матраци, хората там се видяха в чудо.

И ние изпробвахме поне 10тина матрака, да ти кажа в магазина не можеш много да се ориентираш защото усещането е почти еднакво ( все пак не можеш там да се отпуснеш като във къщи ) но... матрака е доста добър заема формата на тялото около дупето и рамената , при главата и краката е малко по твърд. Момичето каза че бил с 5 степени на мекост( незнам как беше термина точно). Висок е 20 см. С калъфче което е с цип и се пере. Гаранция 5 години.  Успех ние си бяхме харесали Сирена Мемори ( Нани ) , но ни доиде малко над бюджета Simple Smile

# 548
  • Варна
Никой ли вече не си купува матрак единичен (90/190) до 250лв? Чудя се между ТЕД, Нани и Класик  newsm78

# 549
Никой ли вече не си купува матрак единичен (90/190) до 250лв? Чудя се между ТЕД, Нани и Класик  newsm78
Не мога да ти дам съвет в този ценови диапазон, но мога да ти дам съвет да гледаш съотношението цена/гаранционен срок. Защото матрак с 2 г. гаранция на тази цена, примерно, едва ли е по-добро решение от матрак с 10 г. гаранция на двойна и тройна цена.

# 550
Не мога да ти дам съвет в този ценови диапазон, но мога да ти дам съвет да гледаш съотношението цена/гаранционен срок. Защото матрак с 2 г. гаранция на тази цена, примерно, едва ли е по-добро решение от матрак с 10 г. гаранция на двойна и тройна цена.

Купихме на Нани на такава някаква цена-около 250 лв.Доволни сме,но все пак сме го сложили на легло в стая за гости и на мен ми се е налагало да спя там 2-3 пъти.Удобен е.И при това "буйно" ползване сигурно ще изтрае в перфектно състояние повече от 10 години.

# 551
Забравих да отбележа,че никой в магазина не ни каза,а се бях ограмотила предварително от брошури и сайтове,че не се препоръчва за редовно ползване от хора с наднормено тегло.Иди познай какво значи това.За една жена 80 кг. са си наднормено тегло,а за един мъж съвсем нормално.Предполагам че става дума за не повече от 100 кг.Все пак имайте предвид при покупката кой и колко ще го ползва.

# 552
  • София
...От известно време се ослушваме за матрак и стигнахме до избор между 2, ако някой има преки или косвени впечатления от точно тези модели моля да споделя Wink
1)Магни на Магнифлекс , лежахме на всички от серията класик (без Classic Night) и определено този най-ни хареса , малко ни надскача ценовия клас който търсихме (до 7-800лева за 180/200) ама .... ако не харесаме друго това ще е.
2)Кокос на Екон е другия ни избор, него още не сме го тествали, но съм чувала и чела добри думи за него , а и цената в момента му е дооооста добра (на примоция е все пак  Grinning ).

Като евентуално трети вариант мисля да пробваме и този Дормео Мемори 2+12 как е ... заслужава си да се пробва все пак 15год. гаранция не се дават ей така  Simple Smile

# 553
  • София
Здравейте момичета. Интересува ме дали имате някакви впечатления от топ матраците на Дормео или Екон. Искам да взема един, който да се ползва на стар диван, но се колебая за марката. Също така дали има чувствителна разлика между 3,5 и 6 см. топ матраци.
и аз се чудя и чакам препоръки за нещо подобно. Само, че дивана е нов и си го ползваме като спалня.

# 554
Ако се налага топ матракът да се навива всеки ден на руло и диванът да се сгъва,
то по-малко място ще заема най-тънкият (на Дормео напр.).
Иначе аз купих най-евтиният топ матрак на Нани (8 см от дунапрен) по съвет на едно момиче
от темата и съм доволна. Сложих го обаче върху много твърдия пружинен матрак
в стаята на детето, но и аз понякога спя там и се чувствам много добре. Но този
матрак си е обемен, не се навива на руло и не знам къде би могъл да се съхранява
през деня.

Общи условия

Активация на акаунт