От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 235 882
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте дами! Моля за Вашето мнение относно матрак Блян Комбино.

# 646
някой има ли отзиви за Матрак DEL MAR на Тед или Инайя на Блян - интересуваме степен на твърдост спрямо латекса или Матера-та?
Къде  мога да видя на живо матраци LIFE и какво производство са?

# 647
Вчера пробвахме всички модели на Нани. Преди това пробвахме и Магнифлекс някои, Тед някои и още няколко, които бяха в магазина, но не ми допаднаха и не ги запомних. Насочихме се към Нани. Харесах Сирена Мемори, Тирена, Модерато Софт и Аруба мемори. Общо взето са все меки. Идеята е да е за детето на 3г, но искам и аз да поспя малко да видя дали ще ми се оправят едни болежки в гърба и после да вземем и за нашата спалня. Мисля си дали Тирена не е прекалено мек за дете, но пък едно дете е леко - 15кг. Много се чудя на покет спринг системата на Аруба - дали тези пружинки няма да изскочат като при обикновените след време, гаранцията е по-малка отколкото на Сирена и Модерато.  newsm78 Какво мислите вие?
ние спим на сирена мемори-не бих го определила като мек матрак,много е удобен ако спиш по корем,но не и на една страна

# 648
някой има ли отзиви за Матрак DEL MAR на Тед или Инайя на Блян - интересуваме степен на твърдост спрямо латекса или Матера-та?
Къде  мога да видя на живо матраци LIFE и какво производство са?

Турско производство са. Имаха проблем с фабриките в Турция (до колкото ни беше казано са изгорели) и нямаха внос нито на матраците, нито на леглата, които предлагат. Продаваше се само това, което е  останало по складовете с голямо закъснение в доставките. Не съм информирана дали нещата са нормализирани вече.
А за твърдостта на матраците на Тед и Блян - всеки усеща матрака различно спрямо своите килограми. Така че най- добре пробвайте.

# 649
Имам нужда от компетентното ви мнение  - колебая се между тези двата матрака- http://www.mattro.net/proizvoditeli/40-%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80% … %D0%BD%D1%82.html
и
http://www.mattro.net/proizvoditeli/index.php?option=com_virtuem … =803&Itemid=2

моля дайте вашето мнение за двата от тях
  bouquet

# 650
Изглежда линковете ти се приемат за спам от бгмама.

# 651
# 652
Ами понякога се случва със сайтове за пазаруване.

# 653
о уауу сег авидях - безобразен спам Simple Smile
ОКи  значи по марки едната е Латексов матрак - Латекс Суприйм  а другия е Латекс на Екон  Hug

# 654
  • София
Спя на Duoflex на Magniflex и съм много доволна. Гаранцията му е 15 години, нашият е от преди 3 - 4 години и е като нов. Доста е експлоатиран, децата през деня се търкалят непрекъснато, ние през нощта... абе, много добър матрак. Както каза продавачката в магазина, докато го купувахме - взимате си мерцедесът на матраците.

# 655
Спя на Duoflex на Magniflex и съм много доволна. Гаранцията му е 15 години, нашият е от преди 3 - 4 години и е като нов. Доста е експлоатиран, децата през деня се търкалят непрекъснато, ние през нощта... абе, много добър матрак. Както каза продавачката в магазина, докато го купувахме - взимате си мерцедесът на матраците.
като му видях цената за нашия размер и ми стана лошо Rolling Eyes
а има ли други марки матраци на по достъпни цени с такава екстара-мека и твърда страна

# 656
Няколко момичета питат в старата тема за матраци, които са на детски легла с шкаф отдолу и нямат подматрачна рамка е е цяло дъно  но не прочетох някой да им е дал отзиви за изгодни и удобни матраци.
Друго което разбрах Екон и миришат и не миришат Mr. Green
Аз нямам обоняние като цяло...обаче мъжа ми и големия ми син са като кучета съгледвачи Mr. Green
Матраците ще са два с размер 80/190 за децата.
Разглеждах сайта на Екон и БЛян...чесно казано немога да избера и незнам дали няма да се спарват от твърдото дъно на леглата.
За такива легла ( върху шкаф) могат да се вземат и двата вида матраци - еднолицеви и двулицеви. Ако се спрете на двулицев задължително трябва да се вземе подматрачна рамка, която се поставя върху въпросния шкаф и отгоре се слага матрака. Ако не се вземе такава рамка, двулицевия матрак ( независимо дали е Екон или друг) се спарва, мухлясва и започва да мирише след време. Това, което го разправят мебелистите, че ако се пробият дупки на плоскостта всичко ще е наред , не е вярно. Дупките на плоскостта може да забавят малко процеса на спарването, но не са достатъчни, за да диша матрака така, както диша върху подматрачната рамка. Поради тази причина производителите на матраци не признават гаранцията (дори да е 15г.) на двулицев матрак,поставен директно върху плоскост (дори да е пробита Wink.
 За еднолицевите матраци (те са и по-евтини, но с по-кратък живот) не е необходимо покупка на подматрачна рамка, защото те имат вградена такава.
 Да се разглеждат сайтове няма голям смисъл. По добре е да се ориентираш към един, два (може и три) производителя на матраци като събираш отзиви ( примерно от тази тема ). След това задължително намираш голям шоурум или магазин на всеки производител ( където има наистина голямо разнообразие от модели) и пробваш. Да се пробва матрака наистина е най важно - да легнеш и да постоиш на него ( да се повъргаляш Embarassed), за да прецениш дали ти е удобен. Удобството за всеки е много субективно усещане - някои харесват твърди матраци, други по-меки и т.н. Ако матраците са за деца, вземаш и тях с теб ( ако са достатъчно големи да разбират), за да пробват и те и да кажат дали им е удобен даден модел. Ако децата са малки се консултираш с продавачите кои модели са подходящи за малки деца и подрастващи. След това тези модели ги пробваш ти и вземаш решение.
Лудост е да се купува матрак без да се изпробва.
Стана много дълго, дано да бъда полезна на някой!
П.п. не отричай така Тед - опитът с един матрак от този производител не е достатъчен, за да се добие представа за цялата им продуктова гама. Аз лично полежах на почти всички модели на Тед (бях се спряла на тази марка) - Сан Ремо ми е супер неудобен, но Сан Марино Флекс е страхотен -избрах него точно за малкото ми дете ( естествено след консултация, че точно този модел е много подходящ за деца и подрастващи).

# 657
  • София
barbaron, така е, наистина, и на мен ми бяха ужасно скъпи, но преди това няколко години спяхме върху едни стърчащи пружини и решихме да инвестираме. Озорихме се, но не съжаляваме. Не е нещо, дето ще го купуваме утре пак.

# 658
  • На земята, която е всъщност звезда.

newsm78 Дори и за Бг не е мерцедесът на матраците.

# 659

newsm78 Дори и за Бг не е мерцедесът на матраците.

Факт е, че са достатъчно реномирана марка с доста години история и постоянно инвестират в тестове на матраците от обикновени хора. Далис а мерцедес или бмв не е от кой знае какво значение. Добри са.
ОТ българските производители също има доста добри марки.

Общи условия

Активация на акаунт