Велико Търново и региона

• 128 667
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • Горна Оряховица
Здравейте мили мами. Аз съм от Горна Оряховица и се нуждая от вашата помощ. Ще имам нужда от доктор ортопед за малкия на 1,6, не е за рутинен преглед и сигурно ще се нуждае от операция. Какви впечатления имате от др. Антонов ако може и работно време, с записвания ли работи. Предварително благодаря.

# 526
  • Велико Търново
тел. 062600569

Това е номера на регистратурата в МЦ"Аркус".
Доктора съм го виждала веднъж като прегледа голямата ми дъщеря като беше новородена и не мога да изкажа мнение относно професионализма му,но щом сте за операция защо не се насочите към Горна Баня.В здравния подфорум има доста информация.

# 527
  • софия
В София за ортопед препорчъвам В. Алексиев от Ортопедията в Г. Баня. Има и частен кабинет в близост до бул. България. Ако има нужда- ще помагам! Peace

# 528
В София за ортопед препорчъвам В. Алексиев от Ортопедията в Г. Баня. Има и частен кабинет в близост до бул. България. Ако има нужда- ще помагам! Peace
Peace

В края на месец април д-р Алексиев оперира малкия ми син- тогава беше на 1г. 1м., много съм доволна. Имам негови координати, мога да съдействам при нужда.

# 529
  • Горна Оряховица
Благодаря ви. Аз изобщо не знам за какво става дума и докато не го види специалист не мога да кажа. Палеца на дясната ръка не ще да се разпъне в право  положение а седи свит до ъгъл 100 гр. днес го видях и го заведох в спешния кабинет с мисълта да не е счупен, но от там док. каза че не е от сега и сигурно има срастване на сухожилие. Не го боли, използва без задръжки и затова ще изчакаме да вземем направление утре и във вторник да го заведем, но док. каза че било нещо рутинно с 2-3 шева утре ще чуя и мнението на личната.
Преди 3 седмици си ударил ръката или пресрещнал не разбрах ме но доста си пазеше пръста и го водихме пак по док. Но тъй като в горна няма дежурен ортопед го прегледа хирург за счупване и тогава пръста си беше нормален тя доста го опипва и "нищо му няма навехнато " каза.

# 530
Здравейте мили мами. Аз съм от Горна Оряховица и се нуждая от вашата помощ. Ще имам нужда от доктор ортопед за малкия на 1,6, не е за рутинен преглед и сигурно ще се нуждае от операция. Какви впечатления имате от др. Антонов ако може и работно време, с записвания ли работи. Предварително благодаря.
Здрасти!!
Аз съм с много прилични впечатления от д-р Антонов!
И двете ми деца са много буйни и често сме опирали до услугите му!!няма никакви оплаквания,мога само да го препоръчам горещо!!

# 531
Усмивчица, това с парковете звучи страхотно, но докато не го видя - не вярвам. Вече нямам доверие и на думичка, която излиза от кмета Рашев и подопечните му. Толкова се компроментираха и толкова кирливи ризи излязоха (а за колко още не знаем!?), че си спечелиха презрението ми.

анелия, 8 часа всеки ден ли? Знам че цените варират 20-25лв. за ден, когато е еднократно. За постоянна работа 500лв. ми се виждат съвсем нормално (може би ще е полезно да разгледаш обявите в джобс.бг за камериерки). Все пак не се прави основно почистване всеки ден и работата не е чак толкова тежка. Сподели после дали си намерила подходящи дами, моля Simple Smile

иниции, колко ти е голямо детенцето? Знам,че има няколко следучилищни (следобедни) занимални, които предполагам ще имат летни програми. Ако е по-мъничко детето, Смехоландия мисля също имат някакви оферти.  Peace

мимко, дано всичко се размине по възможно най-лекия начин! Чувала съм добри отзиви за  ортопеда д-р Бързенски в Поликлиниката. Предполагам Чергеланов също може да се изкаже компетентно.

# 532
  • Велико Търново
21 работни дена по 20 лева са 420 лева. ако на тях сложим данъците и осигуровките само на служителя, т.е. 90 лева, остават 330 лева. Май никак не са много  Sad

# 533
Така си е, Юле. Тъжно малко са тези пари, но за огромно съжаление не са много онези, които получават повече. Особено за неквалифициран труд. Sad

# 534
  Време е да разясня цялата ситуация по въпроса за домашната помощница.От 10 месеца се прехранвам с тази дейност.Ходя 1 път в седмицата в едно семейство.Почиствам , основно двата етажа.Кухненските шкафове , бани, тоалетни, мокри помещения, хладилника, 5-6 перални, прането от миналата седмица, което съм простряла се събира и се глади.Смяна на чаршафи.Общо взето къщата трябва да блести от където и да погледнеш и където и да пипнеш да свети.Пода и междуетажните стълби се лъскат на колена, не трябва да има и най-малко петънце никъде.Ако ми остане време до 17 часа и някой прозорец.Това за 25лв. , но ако има някъде някаква забележка /пропуск/  -20лв.
  Ходя и на повикване в един хотел като камериерка, да помагам, когато имат нужда.Там за 5-6 часа се справям с почистването и оправянето на бельото на 11-12 стаи с баните, в които се лъска освен плочките и душ-кабините и ваната / бельото пристига около 10 - 11часа/. Също за 25 лв.
  Че основно въпроса ми беше към дамите, които се занимават с това или ползват услугите на такива жени как им се плаща.За осигуряване не говоря.
  Вече от три места чувам една и съща цена-6 лв. на час.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 20:06 от анелия

# 535
Ние сме викали жена за хотел- 9 лв. на час. Нейна тарифа.
Иначе имам много добра позната, пенсионерка.
Чисти два пъти седмично в сравнително голям апартамент от две години, не знам да пере, камо ли да готви. Мисля, че не.
300 лв. месечно е заплатата й. Което идва 4 седмици, бачка 8 дни, айде 10, идва по 30 лв на ден.По моите сметки й плащат по 5 лв. на час, за по 8 часа, от 9 до 17.
Отделно жената, която я е наела я вика да чисти вилата им, естествено, отделно заплаща.
Боже,по хотелите камериерките вземат такива смешни заплати,та си нямате на идея.
Аз понеже с тези заплати съм запозната, затова това споделям.
350 взема камериерка в голям хотел на центъра, на 4 етажа, с 1 почивен ден, от 7 до 17 раб. време.
Свидетел съм. Така че по- добре да се хване апартамент да чисти за същите пари.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 21:37 от dari 77

# 536
  • софия
Мартеничка , на 6 год и 3 месеца. Вече намерихме- Алианс Франсез. Добра им е програмата. Обясниха ми, че трябва да има 3 дечица, но всяка година имало лятно училище.

# 537
  • Велико Търново
 newsm56  Бях ви позагубила за известно време  Hug Сега чета ли, чета. ..Поздравления - темичката е станала доста по-разнообразна тематично и по-информативна.

# 538
Благодаря Ви момичета, прекрасни сте, явно съм се прекарвала здраво с тези 20-25лв. на ден чистене.Ама и аз се усетих да питам чак сега.Благодаря txtloves smile3525

# 539
Незнам дали е по същата програма или по подобна, но в Горна Оряховица в парка в кв. Пролет, вече махат пейките и люлките и ще правят нещо. Ха дано да стане по приветливо за нас и нашите деца  Peace

Общи условия

Активация на акаунт