Велико Търново и региона

• 128 599
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
  • В.Търново
beleva Мартеничка да се видим в сладкарница Неделя в петък сутринта на по чаша кафе или друго.
Както се бяхме събрали преди на обща сбирка там.Всички които са свободни да заповядат да се запознаем и с по новите мами. smile3521 1swing smile3509  food010
За съжаление няма да мога да дойда в сладкарница Неделя в петък.Два пъти ходихме,от както е там това момиче в детския кът на открито.Ами тя на моето дете не обърна внимание,не че той много се заседява на едно място.Направи ми впечатление,че като се хване с едно детенце и само с него се занимава,помага му с четката,с мозайката и т.н.Сина ми сядаше за малко на масата,проявяваше интерес към боичките и фулмастрите и това какво правят другите деца и трябваше аз да се помоля за едно листче и той да драска.Въобще не седна до него да му хване ръчичката,да му нарисува едно цветенце или нещо такова.Това са ми впечатленията,или може би просто не й се занимава с по-малките дечица....не знам.

# 646
Ама за колко часа в петък? Simple Smile
Ние от 10.30 ще сме на Музикална работилничка, но преди това мисля можем да се отчетем... Пък, ако ще е по-късно, друг път.

росинаузунова, изненадана съм от това, което казваш, но може и така да е, а аз да не съм забелязала. Възможно е просто да не е разбрала, че й поверяваш детето. Днес например едно детенце проявяваше интерес към занятията й, но майката дойде и го ангажира с друго, защото не беше предвидила парички за аниматор. Ние сме много доволни от услугите на Поли, но всеки има право на мнение, разбира се  Peace

Някой беше питал за една оферта за терапия за лица на салон "Лачита". Козметичката ми е лична приятелка и е внимателна и добре подготвена. Препоръчвам  Peace

# 647
Мацки, помагайте!

Срам, не срам (че бях доскоро в тоя 'бизнес'  Blush ), къде може да се извади най-бързо медицинско за работа в чужбина? В поликлиниката и да се обиколят съответните лекари или?...
И вторият ми въпрос е - къде можем да дадем документи за превод на датски език? Изобщ не съм наясно има ли в Търново преводачески агенции и къде са?...  Embarassed 
Тези две неща трябва да се свършат за 3-4 дни буквално...

Помогнете ми моля!  Hug

# 648
моарейн за медицинското питай личната, би трябвало да те упъти. Simple Smile
За превода виж това http://www.obqvi.me/index.php?ct=uslugi-prevodi&md=details&id=45067 и това http://www.-spam067-/translations.php

# 649
  • Велико Търново
Младо семейство с детенце си търси квартира около 200лв. Някой ако знае нещо, да пише  Peace

# 650
Nadejda:))) имам позната, която дава апартамент под наем, но незнам подробности.Все пак ако искат информация да се обадят на 0888 831 727. Simple Smile
 Peace

# 651
# 652
  • в здрача
Ясно, за нашите деца детска градина няма да има  Crossing Arms
Какво направихте, имаше ли среща? В работен ден и за мен бе трудно да дойда.

# 653
Доколкото знам в началото на септември ще се открие нещо като филиал на детска градина Иванка  Ботева в сградата на спортното училище.

# 654
Здравейте, дано не ми се смеете много на обявата  Embarassed

Подарявам тиквички, засадили сме май доста, като за първа година и те раждат постоянно. Ядем всекидневно, но не им смогваме, така че някой ако иска мога да му донеса.   Embarassed

# 655
  • в здрача
Някой да знае цирка от колко часа са му представленията и на какви цени?

# 656

ела вкъщи-безплатен е, денонощно представление,особено когато дойде време за сън Laughing

....снощи ходихме на Графа в "Бали"-беше невероятно,обожавам песните му Party Heart Eyes

# 657
  • в здрача

ела вкъщи-безплатен е, денонощно представление,особено когато дойде време за сън Laughing
В колко часа започват?

# 658
  • В.Търново
От 19 ч. чух по високоговорителя им днес,но за цени не знам,не били скъпи билетите.

За детската градина съм възмутена,вярно,че не е правилно върху покрив на гаражи да се слагат детски люлки,но защо дадоха такава гластност,голямото хвалене,че ще има 80 места за децата,а сега с пръст в уста!

# 659
От 19 ч. чух по високоговорителя им днес,но за цени не знам,не били скъпи билетите.

За детската градина съм възмутена,вярно,че не е правилно върху покрив на гаражи да се слагат детски люлки,но защо дадоха такава гластност,голямото хвалене,че ще има 80 места за децата,а сега с пръст в уста!
Здравейте, цените са 6 лв. детски билет, дете до 3 год.безплатно без билет и без място, 10 лв. за възрастен . Надявам се да не съм сгрешила, вчера ходих да проверявам.Но за дете на 6г. и възрастен е 16 лв. в това съм сигурна.Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт