Велико Търново и региона

• 128 575
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета,

Чета ви отдавна, но реших, че е крайно време и да ви се представя. Казвам се Антония, а в подписа ми е челядта. Може би с някои от вас се познаваме?

Не знам дали на някой ще му е от полза, но влизам да споделя инфо за диетолог в Търново. Д-р Цветан Димитров от Плевен е започнал да преглежда в хотел Янтра. Веднъж месечно идва. Останах много доволна от прегледа и от изготвения ми план. Сега остана и да почна да го спазвам.

Доктор Бонева се води детски гинеколог. Водила съм голямата ми дъщеря при нея - доволна съм.   
Доктор Бонева следи и двете ми бременности, доволна съм, държи се много добре, не е дръпната като повечето си колеги, можеш да я питаш спокойно за всичко - ще ти обясни. На всяка консултация бях на видеозон и ми обясняваше подробно какво се случва. За разлика от предния път (2004 г.), сега имаше повече пациенти и си почаквах повечко пред кабинета. Не ми се е налагало да разбера дали наистина е добър професионалист, тъй като нямах проблеми. Кабинета и е 411, точно до този на д-р Маринова.

# 721
Открихме търсения лекар и сме записани за 22 август, така че съвсем скоро ни предстои разходка във вашия град.

# 722
  • Горна Оряховица
Здравейте , момичета HugИскам да попитам ,някой знае ли дали има курс (кръжок) по грънчарство или някакви други народни занаяти.

# 723
Открихме търсения лекар и сме записани за 22 август, така че съвсем скоро ни предстои разходка във вашия град.
Кой е доктора, къде преглежда, координати, телефони...дай малко повече информация.

# 724
  • В.Търново
Кой е доктора, къде преглежда, координати, телефони...дай малко повече информация.

Да,моля,сериозно се интересувам и аз!

# 725
Да попитам и аз нещо - да знаете колко струва пробиването на уши, ориентировъчно не точно, и къде се прави?

# 726
Утре ще се чуя с майка ми и щом разбера ще ви пиша. Жената, която ни каза за него е намерила координатите и тя се е обадила и е записала майка ми и себе си, но най-късно да неделя ще пиша за подробности.

# 727
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Да попитам и аз нещо - да знаете колко струва пробиването на уши, ориентировъчно не точно, и къде се прави?
В Бюти пробиват, но цена не мога дакажа.

# 728
Здравейте, момичета!
Предстои ни ремонт на бъдещата детска стая и се чудя какви щори ще са най-удачни за там. Стаята е с южно изложение.
Моля да споделите опит.
Ако някой може да ми препоръча и някоя коректна фирма за изработка, че досега май само с такива не ми е налагало да се "запознавам"  Rolling Eyes

# 729
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Трябва ми отново вашата помощ спешно,защото времето накъсява и нямам много избор!

Става въпрос за качествено и добро на идеи видео заснимане за кръщене.За сега имам запазена дата за сватбена агенция Сиана,казаха ми за запис до 30мин.-70лв.,което за това време ми се вижда висока цената,може и аз да бъркам....

Болярка,Алтънов,Мериан вече са заети за нашата дата,между другото в сайта на Мериан много харесах клипчетата,идеите ми допаднаха,начина по който са заснети и съжалявам,че ги изпуснах Sad .Днес гледах клипчето и в сайта на Сиана,ами не ми хареса,ако е такова и нашето кръщене на видеото ни....направо ще ме е яд.То ако е така по-добре с нашата камера да си снимаме и после на компютъра да сглобим всичко,да си сложим надписите и да направим едно аматьорско видео,имаме такава програма.

.......................................
Помагайте! Praynig

Провери в danyanimation. Нямам конкретни наблюдения, но и те предлагат видеозаснемане.

# 730
  • В.Търново
Трябва ми отново вашата помощ спешно,защото времето накъсява и нямам много избор!

Става въпрос за качествено и добро на идеи видео заснимане за кръщене.За сега имам запазена дата за сватбена агенция Сиана,казаха ми за запис до 30мин.-70лв.,което за това време ми се вижда висока цената,може и аз да бъркам....

Болярка,Алтънов,Мериан вече са заети за нашата дата,между другото в сайта на Мериан много харесах клипчетата,идеите ми допаднаха,начина по който са заснети и съжалявам,че ги изпуснах Sad .Днес гледах клипчето и в сайта на Сиана,ами не ми хареса,ако е такова и нашето кръщене на видеото ни....направо ще ме е яд.То ако е така по-добре с нашата камера да си снимаме и после на компютъра да сглобим всичко,да си сложим надписите и да направим едно аматьорско видео,имаме такава програма.

Помагайте! Praynig

Провери в danyanimation. Нямам конкретни наблюдения, но и те предлагат видеозаснемане.
Къде се намира,нямам представа?Намерих го на картата...

# 731

Помагайте! Praynig

Къде се намира,нямам представа?
http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0% … 827000371?sk=info
Ето Ви и още едно професионално видео заснемане.Тази жена е истински професионалист.Надявам се да съм била полезна.

# 732
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Предстои ни ремонт на бъдещата детска стая и се чудя какви щори ще са най-удачни за там. Стаята е с южно изложение.
Моля да споделите опит.
Ако някой може да ми препоръча и някоя коректна фирма за изработка, че досега май само с такива не ми е налагало да се "запознавам"  Rolling Eyes

Izvinete za latinicata,no ,pisha ot PC v hotela.Nie v celija apartament sme s roletni shtori veche 8 godini.Perfektni sa.

# 733
Здравейте отново.
Днес тръгваме за В. Търново. Исках да питам вечер става ли хладно, че във Варна вече е добре да си взима човек връхна дреха вечер?

# 734
  • в здрача
Днес определено от сутринта си е хладно /поне за моя вкус и съм си със сако и определено ми е хладно само по сандали/. Не е зле да имате връхна дрешка със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт