Смешки от форума - 4

• 88 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Извинявай, но ако някой си е напъхал взривоопасен прах в задника не виждам защо да го вади в летищната тоалетна, а не направо в тоалетната в самолета.
Joy hahaha Joy

# 121
Извинявай, но ако някой си е напъхал взривоопасен прах в задника не виждам защо да го вади в летищната тоалетна, а не направо в тоалетната в самолета.

smile3544 smile3544 smile3544

Линк, моля! Praynig

# 122
bebo4ko, цитатът е линк. Wink

# 123
  • Бургас
 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImbo Joy

Безмилостни! А мислих да си лягам преди 2 часа!  Hug

# 124
Хе, то било много весело в онази тема!  Joy
Ето това ме уби:

Цитат
Изхвърляли са ми пили, пинсети, но съм успявала да прекарам релси за пердета като ръчен багаж с по 4 винта самозавиващи се - остри и дълги 70 мм, релсите по два метра всяка. Гледам от веселата страна. Шапка свалям на майка ми, която когато забраниха течностите, успя да изнесе за Виена една йенска тенджера с пълнен шаран за Никулден с четири пръста доматен сос. Пазари се с митничарите като циганка, че детето и на Никулден трябва да яде шаран - те това беше панаир за гледане...може би 20 минути се цигани докато на оня му писна и я пусна.

Май има нужда от нова тема "Внучките на Бай Ганьо по света", а?  Mr. Green

# 125
  • Бургас
"Относно изпита може да се каже, че мина относително спокойно. Сутринта преди да тръгна усетих пристъп на притеснение и изпих около 50гр. водка с дъх на ванилия  , да не мириша и така се поотпуснах леко. Отидох доста по-рано, но и изпитващия също подрани. Първо имаше малка лекция относно кормуването, изпита и шофирането и след това изпита започна. "

(изпитът е по кормуване  Laughing )

Взехме ли изпита?

# 126
"Относно изпита може да се каже, че мина относително спокойно. Сутринта преди да тръгна усетих пристъп на притеснение и изпих около 50гр. водка с дъх на ванилия  , да не мириша и така се поотпуснах леко. Отидох доста по-рано, но и изпитващия също подрани. Първо имаше малка лекция относно кормуването, изпита и шофирането и след това изпита започна. "

(изпитът е по кормуване  Laughing )
Дано не е истина. Shocked
За сватбена треска и кило да удари,е добре.
Но за кормуване... #2gunfire

# 127
  • Варна
да, взет беше изпита с водката. Явно е успешна методиката  Laughing

# 128
да, взет беше изпита с водката. Явно е успешна методиката  Laughing

А срамуваш ли се, че си карала след употреба на алкохол?

# 129
А ти срамуваш ли се, че не можеш да четеш?

# 130
От "взет беше" разбрам, че авторката е присъствала или самата тя е била зад волана.
Ако не съм разбрала правилно, моля за извинение. Hug

# 131
  • Варна
А, не съм аз, моят си го взех съвсем трезва  Grinning

# 132
daffodil, моите извинения в такъв случай  bouquet

# 133
  • София
Тази тема не е нищо особено, обаче анкетата ме хвърли в дълбок размисъл  Thinking

# 134
Тази тема не е нищо особено, обаче анкетата ме хвърли в дълбок размисъл  Thinking

Интересно защо никой не е гласувал Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт