Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 49

• 48 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Яса е мацка та дрънка! Кефи ме от всякъде! Е те на това му се вика достойна снаха на аширет Балдар,а не като оная заспала ванска овца Китка /съжалявам, но органически не я дишам вече/
Яса набързо строй всички по домова книжка и раздаде правосъдие-ЕВАЛА на снахата!!! И накрая си прибра и мъжа от дрънголника!!! smile3501 smile3508 smile3513 smile3512 newsm10 newsm10 newsm10 newsm68 newsm44 thumbsupДом Балдар имаще вапиюща нужда от свежа кръв , здрав и прагматичен разумв лицето на Яса,а с идването и надецата къщата живна! Не ми се ще Шахито да се гътне, да плетечорапи за внуците и кротко да си седи на дупето!
Сега обаче не очаква много кекс и балдахин! luvbed married stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy newsm32 newsm07 newsm05 newsm06 newsm04 newsm64 txtloves

# 691
Чичек май погледна с интерес най-младия от гостите на аби, от което той остана много учуден и струва ми се неприятно изненадан.

# 692
Съни какво каза Шахнур на масата, след като Ясемин изгони Китка.Фидан поиска да стане и Шахнур я спря

Не помня, ама ще го прегледам и ще отговоря. Може и утре да е.

# 693
  • Разград
Ask ve ceza 54 bolum fragmani

# 694
Sunny,Пенда,Vania

# 695
Чичек май погледна с интерес най-младия от гостите на аби, от което той остана много учуден и струва ми се неприятно изненадан.

Това беше бъдещия жених на Чичек. Той затова гледаше като изумен.

# 696
Ваня, Пенда благодаря ви за бързата реакция по превода

# 697

Това беше бъдещия жених на Чичек. Той затова гледаше като изумен.
да му е честита! Ей този ще я  приземи здраво на ванска земя.

# 698
  • София
След днешната серия, отново размисли за екипа - уникален!!!
За 90 мин., ведно с рекламите, ни показаха развитие като за един сезон, извадиха ни от пролетната умора, събудиха ни...  и  колко малко му трябва да човек???

# 699
Какъв беше диалога между Саваш и Явуз? Не го коментирахме, а сигурно е интересен.

# 700
Няма ли кой да превежда от английски тази вечер?

# 701
Съни какво каза Шахнур на масата, след като Ясемин изгони Китка.Фидан поиска да стане и Шахнур я спря

Шахнур - Да не си посмяла. Не тръгвай след нея, Фидан. Чичек много си загуби мярката. Ако Ясемин не беше казала нищо, аз  щях да й кажа много силни думи.

# 702
  • И тук,и там
Няма ли кой да превежда от английски тази вечер?
Май- не.Ако искате мога да преведа това,което мога.С уговорката,че не ми е много добър английският. Simple Smile Hug

# 703
Момичета, след малко с помощ на дъщеря ми ще пусна превода от английски.

# 704
Бубулечка, давай мила , давай смело колкото можеш! Всички чакаме!
 Praynigя Hugя

Общи условия

Активация на акаунт