Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 731
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Сливен
Добро Утро честит рожден ден Хати  Hug

# 676
  • в очите на дъщеря си
ХАТИ

# 677
  • в очите на дъщеря си
ДОБРО УТРО Hug Hug Hug

# 678
  • в очите на дъщеря си
ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ НОВА АНКЕТА , НО НЕЩО МИ Я НЯМА МУЗАТА

ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

# 679
Честит рожден ден Хати   Hug
Добро утро

# 680
Добро утро.

Честит рожден ден на Хати. Да е жива и здрава.  bouquet  bouquet  bouquet
Magosniwa, чудесна работа си свършила. Благодаря на теб и на всички преводачи. Hug Hug Hug

Хубав ден, Фемирки.

# 681
Добро утро и честит рожден ден на рожденичката от мен.  bouquet

# 682
Благодарим за преводете и да попитам 13 епизод, ще се превежда ли с най-важното, което беше преведено след серията в миналата тема?

# 683
  • в очите на дъщеря си
Благодарим за преводете и да попитам 13 епизод, ще се превежда ли с най-важното, което беше преведено след серията в миналата тема?

ще се превежа , но първо трябва да му сложат англ. субове, а и време ни трябва

# 684

ще се превежа , но първо трябва да му сложат англ. субове, а и време ни трябва

Хриси отговори на този? още предния път когато попита!
Аз не виждам смисъл защо тр да отделя време и да прави клипчета с най важното, след като прави и целите еп. Ако прави едното, следва да не прави другото. Peace

# 685
Добро утро Hug Hug
Хати

Много благодаря на всички момичета за превода  smile3525 smile3525 smile3525

Тинче благодаря за кафенцето аз ще се почерпя  Hug Hug

# 686
Какво пише на това  newsm78

# 687
Габи, не съм казала да се правят нови клипчета, просто не съм разбрала, че превеждате целите епизоди. Сутринта прочетох написаното за превода на сериите. Ако съм обидила някого, тъй като не съм разбрала за преводите, моля да бъда извинена!

# 688
Габи, не съм казала да се правят нови клипчета, просто не съм разбрала, че превеждате целите епизоди. Сутринта прочетох написаното за превода на сериите. Ако съм обидила някого, тъй като не съм разбрала за преводите, моля да бъда извинена!

Не си обидила никой, просто ми стана странно че не си разбрала след като още предния път като попита ти беше отговорено Wink

# 689
  • Варна
Оф сега слагам превода на 8 епизод но много трудно като ми се разхожда по хавлийка  Емирчо Joy

Общи условия

Активация на акаунт