Хайд Парк 6

• 53 761
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 15
  • София
не, ще гледаш внуци и ще си много уморена за форумО Mr. Green

# 16
И ще е добре обучена Simple Smile

# 17
За сега амбициите ми са - да съм жива и здрава, да не я оставя малката непълнолетна без майка. При нея има поне изгледи да се задържи до 12 клас вкъщи.
Ох, идва 24 май - очертава се още един празник за мразене Wink

# 18
  • София
абе ти съвсем изкука - кво да кажем ние с гайдите, дето до пълнолетие ни остават има - няма 15 години  Joy Joy Joy

# 19
аде, кака мата е с френч маникюр. кой кат мене Flutter
ползвам детски труд. детето обели 3 глави чесън, които накиснах в зехтин. живо и здраво да е...

аист, стига с тоя пубертет. ще дойде. има време за скубане на коси, няма да ни се размине. ама ни остави да си живеем с илюзията, че баш нас няма да ни тресне Mr. Green

# 20
  • София
няма да ни тресне, аз съм изчислила, че баш тогава ще съм в критическата, така че да видим кой-кого, а и както гледам, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата.... май ще караме двоен пубертет + критическа, мъж ми да му мисли  Mr. Green

# 21
я за да не забравяте колко съм велика, последното ми произведение...

http://matakosmata.snimka.bg/cooking/kuchen-und-co.385752.23001215

мисля после да спретна едни еклерчета. Whistling

# 22
абе ти съвсем изкука - кво да кажем ние с гайдите, дето до пълнолетие ни остават има - няма 15 години  Joy Joy Joy

шъ доживейте, вий сте младиииии

# 23

аист, стига с тоя пубертет. ще дойде. има време за скубане на коси, няма да ни се размине. ама ни остави да си живеем с илюзията, че баш нас няма да ни тресне Mr. Green
Тц, тц , тц пак съм неразбрана Grinning Аз ви се радвам, естествено , че ще ви се размине newsm78, поне в нашия вариант Laughing

ау, пък какви вкусотии слагаш, ни ли тъй срам Sick аз требе килца да смъквам

# 24
  • на път
аде, кака мата е с френч маникюр. кой кат мене Flutter
.........

Flutter и аз - отивам на среща на випуска и съм се лакирала отвсякъде  Wink

... шъ доживейте, вий сте младиииии

не се знае - годишнината е 30-тата

# 25
  • Вън от пространство и време

Тц, тц , тц пак съм неразбрана Grinning Аз ви се радвам, естествено , че ще ви се размине newsm78, поне в нашия вариант Laughing

А, то не се знае, кой в какъв вариант ще го захапе. Кат се знам аз какво диване бях и то след нормалното за хората време за каране на пубертет... Редно си е да ми се върне лентата и да го почувствам от другата страна как се преживява.
В нашия случай очаквам нов прочит на приказката за двете козлета на мостчето, само че във вариант коза и овен.  Crazy

# 26
да си живеем с илюзията, че баш нас няма да ни тресне Mr. Green
може и да ви се размине.Аз пубертета съм го пропуснала Laughing

# 27

... шъ доживейте, вий сте младиииии

не се знае - годишнината е 30-тата

Хаха и аз на такъв юбилей съм се запътила, остава да уточним града , училището и ресторанта...и ще се видим май... Crazy
Когато майка ми имаше такава среща... #Crazy hahaha да не ви разправям как ми звучеше

# 28
  • София
хммм аз на 42 ще ставам, ти повече от 45 не виждам  как ще ги докараш, ама се чувствам на 30  Mr. Green

# 29
мерхаба, девици. с две, три и  повече цици  Mr. Green

аз спах добре и станах в 7. има надежда...
снощи направих едно карамелено сладко с портокалови кори и оставих матов после да ме прелъсти Flutter
и не, не се мазахме със сладко Mr. Green
за днес планирам еклери, или вятърни торбички, както тук им казват. ще ги нагъча с маскарпоне и праскови. ще ги залея с карамел...може и с шоколад.

фокси, аз СЪМ в критическата. много си ми е гот, като изключим трите години, които бяха преди това. голема гнус...
докато малкото мате стане пубер, аз вече ще съм възрастна и улегнала жена. щото мен критическата ме почна бъш кат ми свърши пубертета.

Общи условия

Активация на акаунт