Снимки 9

• 94 953
  • 451
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Варна/UK
 kristti, голяма веселба е у вас Simple Smile Къде бяхте на плаж?
Дечко е голям чаровник, също така и пернатия е чаровник Wink

# 77
плажа е от миналата година на Равда и Бургас.Нали съм 1/2  от там Laughing.Щраусите са от миналата неделя

# 78
  • Някъде в България
Ихааа, сладурът е пораснал много и като гледам колко играчки иматеее...Ще ви дойдем на гости Grinning

# 79
Е,айде идвайте де Laughing.Тези играчки дето се виждат са една малка част от всички които имаме.У нас има 2/3 от хиполенд и 1/3 от Марсел Rolling Eyes

# 80
  • София
Не мога да се сдържа да не се отбия и да кажа, че са просто страхотни всички деца! Heart Eyes

# 81
# 82
Виена е прекрасна,

Но Алекс е още по! Много е пораснала. Умиление предизвикват и снимките с Матов, явно е, че и ти изпитваш удоволствие като си ги снимаш.

Радвам се, че сте добре, че сте дружни, че сте весели, че пътешествате. Не знам как да го изразя по друг начин, но радост и щастие струи от снимките.

Laughing Чудех се като писа за поличките, дето Алекс им станала фен и ги надява сама - много й отиват, ако едната е тази черната, голяма сладурана и чаровница!

Hug

# 83
Голяяяяяяяяяяяяяяма красота е тази Алекс. Чудесна, прекрасна, както казва моето дребосъче.

# 84
  • Варна/UK
 matakosmata, малката е страхотна... Малее, колко ли сърца ще горят по нея Simple Smile Пък оная плодова салатка, и тя не пада по-долу Peace

# 85
ааааааааааааааааааааааа, видяла си тортата май. това е торта, луске...

# 86
Аз съм фен на всички с името Алекс Laughing.
Люска по този повод дай малко снимки Praynig

# 87
  • Варна/UK
Малко снимки от последните два месеца.

http://beny.snimka.bg/children/alex-2011.600818

alex е паролата

Мате, още по-добре тогава Simple Smile По-сладичко ще да е, щом е торта.

# 88
Това ми е любимата тема.
luska, колко се е променило детето ти. Имаш си един строхотен, чаровен малък мъж  Hug
Как сме живяли без децата си...

# 89
luska,  mata, децата ви са страхотни  bouquet, но вие си го знаете Hug

Общи условия

Активация на акаунт