Снимки 9

• 94 955
  • 451
  •   1
Отговори
# 90
младият господин е твърде шармантен Heart Eyes, обаче накъде е повлякъл така целеустремено таз госпожица...

# 91
  • София
Прекрасни са двете Алексчета. Heart Eyes А на момата каква й е дълга гривата... Shocked Страхотна! Но не е ли зор да се реши и поддържа?

# 92
  • Варна/UK
Благодаря ви Hug

Младият господин водеше момата из горите Joy Казах му, че искам да ги виждам и той реши, че ще се покрият някъде, ама мама има очи и уши къде ли не hahaha

# 93
Сvete09, много красива, много нежна!

Луска, той наистина е станал Господин!

# 94
luska ,cvete09 ,страхотни дечица.Щом видя снимки всички ми се струват много порастнали,само моя Алекс си е един и същи Laughing

# 95
Колко са пораснали децата да са ви живи и здрави.Аз ни можах да сложа снимка ,ще опитам пак утре сега няма време.
http://media.snimka.bg/8835/023924532.jpg?r=0

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 20:04 от Boten Mary

# 96
  • на път
kmira  Hug - сладък левент!

мате, голяма прекрасница Алек  Simple Smile, ще побърква мъжете (ако не го прави вече).

# 97
  • Някъде в България
Големи сладури тез нащи деца, бе! Пу-пу, по-хубави не виждам Grinning
Мате, много си е готина с черната пола, и с бялатааа, само у розово я не видех, дето ти настръхвал косъма...Има вкус детето, да не му се карате Hug

# 98
ха, ще и се караме. ти не си я преживявала лайф. вдига поучително пръст и казва
МАМО, това не е красиво, това е грозно, майките не бива да говорят грозни неща на децата си...и се почва един монолог, ум да ти зайде. смея ли да и се карам Joy
прилъгвам я за пола с обещанието, че като посетим 100 замъка ще може да си избере какво да бъде, принц или принцеса. тя засега набляга щото на панталоните, пола с панталон е така да се каже компромис.
много е сладка и хубавка, наистина. благодаря ви за комплиментите, но ще попетя, за мен е важно да е обичливо и с добра душа дете, а тя определено в повечето моменти е, когато не ме хвърля на боклука или не ми е сърдита, а тогава не сме приятелки и не си казваме тайни работи на ухото. иначе, като сме в добри отношения си казваме тайна работа една на друга. шепнем си в ухото - обичам те...

кмира, страхотна носия. искам и аз за алекс скоро да ушия една. дететов носията е естествено много хубаво, ама те всичките наши деца са хубави...

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 16:27 от matakosmata

# 99
ето ни и нас беззъби - падна ни първото зъбче

http://nova.snimka.bg/family/ddd.601651

# 100
  • Варна/UK
 zlata_miraHug Хубавица е малката и как специално позира... Simple Smile

# 101
Злата Мира,

Честито ви голямо събитие, как да не позира - паднало е първото бебешко зъбче! Дойде ли феята на зъбките да окуражи и зарадва тази принцеса? Че идва нов труден период докато се сменят и поизраснат... Ние на моменти отказвахме любимата пържола даже...

Хубаво момиче!

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 10:25 от mama-Ira

# 102
их кво сладко беззъбо патеееееееееееее.  Heart Eyes

# 103
  • Някъде в България
Сладуркааа!   bouquet

# 104

Общи условия

Активация на акаунт