Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 33 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Привет ,компания Незабравима! Hug Hug Hug
Мокси, прекрасна Нова тема!Благодаря!   bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави за Дани  bouquet и Бганьо , страхотни стихове!Весела   bouquet, Ради   bouquet, благодаря за фрагментите!Рекси   bouquet,Розовка   bouquetблагодаря за преводите, както и на Ивва  bouquetи Леман   bouquetза качването на субтитрите!
Рекси   bouquet , страхотни гифчета!Бързо оздравяване , че отсъствието ти се усеща Peace.

# 62
# 63
# 64
Здравейте,компания Незабравима!
Аз ли съм загубила тренинг,или вие сте станали още по-бързи,но нещо не смогвам да ви догонвам!
Мокси,както винаги,правиш чудесни теми-все по-красиви!
Рекси,дано си преодоляла болестта,почивай си мила,и събирай сили за пътуването-прекрасни гифчета!
Благодаря на Ива,г-жа Леман,г-жа Броненосец,Розовка,Рекси,Милена за преводите и качените субтитри-за всеотдайният им и неуморен труд!
Благодаря на всички талантливи стихоплетци,на създателите на клипове,на всички вас за всичко,което правите! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Относно фрагманите-не видях в новите 2 фрагмана нещо повече от това,което вече сме разчепкали и изкоментирали.Единствено,може би,се потвърждава,че Мелда отново ще се озлоби.

# 65
  • София
Днешната дискусия за вината на Харун и Еда и за разрушителната сила на любовта пак ме накара да се замисля, особено след заканата на Мелда, че щяла да стане лоша! Като се връщам назад, все по-ясно ми става, че влакът на Гюлерови кривна в погрешния глух коловоз още в онзи момент, когато Мелда се посрами да каже на Харун къде живее. Оттам тръгна всичко и ето докъде стигна. Първо комплексите на Мелда, после тези на Джемил, който избра да се разори, за да скрие истината, че е беден и не може да се мери с Феяз. Историята между Харун и Еда само ускори нещата, които вече бяха тръгнали в посока, откъде връщане назад няма.

И си мисля, че в крайна сметка хорската злоба и завист, глупост и простотия доведоха до тази разруха, а не любовта между Еда и Харун. Задавали ли сте си въпроса как биха се развили нещата, ако Еда бе на мястото на Мелда. Щеше ли да се стигне дотук, щеше ли Джемил да се разори заради Еда, която му бе любимка. Щеше ли Еда да допусне това? Щеше ли тя да сътвори всички тези мръсотии на сестра си? За мен отговарът е еднозначен. Еда не отиде в света на богатите от комплекси и с комплекси. Затова успя и се пребори - защото търсеше любовта в най-чистия й вид, а другото не я интересуваше.

# 66
  • София
Здравейте Незабравими и ти Незабравимчо smile3525 newsm51 newsm68 newsm44
Заедно пак ....в нова....къщичка ,уютна и красива.Мокси благодаря newsm10 smile3501 smile3525 newsm51
Здравейте.....фрагмани Laughing Sad LaughingСтрашни или усмихнати.....приемам ви с цялото ви величие.
не може да ни уплашите......защото достатъчно ви се нагледахме Laughing #Crazy Thinking Crossing Arms ooooh! hahaha JoyЕ ядосвате ни......но вече ви свикнахме .Не можем да ви променим.....и сме го ударили на купонясване. cheers Wine Glass Stuck Out Tongue Winking Eye ppp  baduu  girluu Но......имам едно голямооооооо желание.Финала да е точно такъв какъвто го искаме.....само смейте да обърнете нещата......и ще чуете   ruporuu  ruporuu  ruporuuтакива думи...от които ще се засрамите Embarassed Embarassed и бързо ще спретнете втори финал.Що да няма ....два.Розов и черен.Та всички да сме доволни и щастливи hahaha Joy hahaha
А на вас компания.....ви се радвам от сърце   bouquet Laughing Heart Eyes

# 67
  • София
Днешната дискусия за вината на Харун и Еда и за разрушителната сила на любовта пак ме накара да се замисля, особено след заканата на Мелда, че щяла да стане лоша! Като се връщам назад, все по-ясно ми става, че влакът на Гюлерови кривна в погрешния глух коловоз още в онзи момент, когато Мелда се посрами да каже на Харун къде живее. Оттам тръгна всичко и ето докъде стигна. Първо комплексите на Мелда, после тези на Джемил, който избра да се разори, за да скрие истината, че е беден и не може да се мери с Феяз. Историята между Харун и Еда само ускори нещата, които вече бяха тръгнали в посока, откъде връщане назад няма.

И си мисля, че в крайна сметка хорската злоба и завист, глупост и простотия доведоха до тази разруха, а не любовта между Еда и Харун. Задавали ли сте си въпроса как биха се развили нещата, ако Еда бе на мястото на Мелда. Щеше ли да се стигне дотук, щеше ли Джемил да се разори заради Еда, която му бе любимка. Щеше ли Еда да допусне това? Щеше ли тя да сътвори всички тези мръсотии на сестра си? За мен отговарът е еднозначен. Еда не отиде в света на богатите от комплекси и с комплекси. Затова успя и се пребори - защото търсеше любовта в най-чистия й вид, а другото не я интересуваше.
Абсолютно.....верно.Подкрепям newsm10 smile3501 smile3521
Затова .....ахкаме и охкаме.....Любовта им е истинска .....подплатена единствено с искрени чувства  bouquet

# 68
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Миличка, искам да те поздравя за прекрасния клип. Баладата на Алекс Убаго приляга перфектно на клипа.  newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Е, все пак аз съм пристрастна...това е любимата ми балада. Peace

Ха сега Добър вечер на всички. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 69

Подкрепям на 100 %.  newsm10 newsm10 newsm10Затова предложих и анкетата:Кой е виновен за разрухата на Гюлер?Аз  мисля,че е Мелда  и това са някой от причините само.

# 70
Бганьо , поздравления за страхотните постове днес! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 71
Привет, компания Hug Hug Hug
Благодаря на Мокси за новата чудесна тема, newsm51 newsm51 newsm51 на Рекси, Габи, Леман и Ивето за преводите и субтитрите newsm51 newsm51 newsm51
Поздравления за Бганьо и Дани за стиховете smile3525 smile3525 smile3525 Дани, и аз като видях фрагмана си помислих същото за двете целувки smile3505 newsm10, а за това, което чете Хубавелко newsm09 newsm09 newsm09
Рекси, явно е било доста сериозно, но се радвам, че вече си по добре, оправяй се слънце, липсваш ни  love001  love001  love001 Страхотни гифчета smile3501

За фрагментите, няма какво  повече да кажа, от това, което сте коментирали, остава да изчакаме сряда и да гледаме отново гадостите на Бату и Мелда -ей тези двамата и по сами са опасни, а сега  в комбина ooooh! ooooh! ooooh! -какво ли ни чака още?! #Cussing out #Cussing out

# 72
# 73
Ох, Пепелче, това сега го видях #Shocked #Shocked #Shocked Страхотно е newsm51 newsm51 newsm51

# 74
РЕКСИ,страхотни гифчета ни поднасяш тази вечер. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт