"Столичани в повече" - тема 2

• 54 789
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Само на мене ли ми се струва,че образът на сина на Любо Нейков нещо ми се губи във филма????? На моменти даже ми е излишен........Той де факто ми е единствената критика към филма.......Друго нЕмам!

Губи се ... Той е толкова смотан, че трябва да го документират от Нешънъл Джиографик.  Crazy

# 241
Само на мене ли ми се струва,че образът на сина на Любо Нейков нещо ми се губи във филма????? На моменти даже ми е излишен........Той де факто ми е единствената критика към филма.......Друго нЕмам!

Губи се ... Той е толкова смотан, че трябва да го документират от Нешънъл Джиографик.  Crazy
Добре си играе образа Mr. Green А и точи зъби още по мацката на Коцето. А нали писаха, че двама ще воюват за сърцето й.  Mr. Green

# 242
Офф да, а за Марийка... Simple Smile Аз харесвам актрисата Виолета, т.е харесвам я как изглежда и са хубава двойка с Андей, пасват си, обаче интонацията и е толкова неестествена, че просто няма накаде повече... дори на наивния образ който трябва да гради, пак не отива. Повечето актьори в тия нашите сериали имат проблем мисля с това че не могат забравят, че не играят в театър, и някак си диалога им протича много зле, не е ежедневен и правдоподобен, прекалено е как да кажа с културни думи, ето дори Радко, дето го играе простоват, говори съвсем правилно и изговаря всяка дума докрай а хората не говорят така в ежедневието си, нали. Иначе Любо Нейков според мен много правдоподобно играе кмета Чаканов, и попа ми е любим, също както и образа на селския пияница (но ето в днешния епизод и на него му бяха дали някакъви реплики с едни културни, правилни изречения, дето не се връзват с образа) Иван Юруков много ми харесва, но той има повече опит, и в театъра и в друг сериал, и си личи. Дано Виолета се отпусне и спре да рецитира, че направо незнам какви любовни сцени ще се получат м/у тях Rolling Eyes

# 243
Офф да, Марийка Simple Smile Аз харесвам актрисата Виолета, т.е харесвам я как изглежда и са хубава двойка с Андей, пасват си, обаче интонацията и е толкова неестествена, че просто няма накаде повече... дори на наивния образ който трябва да гради, пак не отива. Повечето актьори в тия нашите сериали имат проблем мисля с това че не могат забравят, че не играят в театър, и някак си диалога им протича много зле, не е ежедневен и правдоподобен, прекалено е как да кажа с културни думи, ето дори Радко, дето го играе простоват, говори съвсем правилно и изговаря всяка дума докрай а хората не говорят така в ежедневието си, нали. Иначе Любо Нейков според мен много правдоподобно играе кмета Чаканов, и попа ми е любим, също както и образа на селския пияница (но ето в днешния епизод и на него му бяха дали някакъви реплики с едни културни, правилни изречения, дето не се връзват с образа) Иван Юруков много ми харесва, но той има повече опит, и в театъра и в друг сериал, и си личи. Дано Виолета се отпусне и спре да рецитира, че направо незнам какви любовни сцени ще се получат м/у тях Rolling Eyes
Е, те няма да си говорят. поне Андрей ще й запушва устата с цальювки  Mr. Green
Рецитира малко девойката, но, да й дадем шанс. Може да се пооправи в следващите епизоди.  Mr. Green

# 244
Тя, Виолетка не театралничи (в интервюто каза,  че да играе в театъра й е мечта, което означава, че не е стъпвала в театъра - на сцената де...  Joy

# 245
Тя, Виолетка не театралничи (в интервюто каза,  че да играе в театъра й е мечта, което означава, че не е стъпвала в театъра - на сцената де...  Joy
Mr. Green Laughing Mr. Green

# 246

Ам', нали и аз туй викам- нИмож' я упрекна в театралничене.  Joy

# 247

Ам', нали и аз туй викам- нИмож' я упрекна в театралничене.  Joy
аз не я упреквам, то се вижда, че няма голям опит. Играла е предимно в чужди продукции. Но й прощавам,з ащото е хубава и си ходят с Андрейко  Mr. Green само ми е мъчно, че ще разбие сърчицето на Димето.. Confused Cry Sad

# 248
Че, не си подхождат с Димето беше знаковата сцена в болницата - беше донесъл портокали и сок от портокали (а, тя ги мрази  Mr. Green) - това показа в каква разминавка са.  Peace Тъжно, ама справедливо.  Peace

# 249
Ами там накрая като пийваха, и някой попита "Оо, и Андрей ли пие?" и майка му каза "той само малко за наздраве" и после "абе Йовке я донеси безалкохолното, че Андрей с тая ракия..." и погледна многозначително, поне така ми се стори, може и да си въобразявам.

Той каза " Нека оставим съседите намира и да гледаме себе си ....." Тогава майка му каза "абе Йовке я донеси безалкохолното, че Андрей с тая ракия..." един вид стига с тая ракия, написе (не буквално) и  не знае какво говори т.е беше възмутена , че защитава съседите. А това  "Оо, и Андрей ли пие?" беше защото той каза в първата серия, че не пие.
Мимето много рецитираше в тази серия, определено.

# 250
  • Somewhere far away
Оф изгледах си на спокойствие серииката... значии страшен баткоо е тоя Андрей... тцтц.. Joy Crazy Flutter
 Марийка да не се чуди ами.. да го взима Flutter! Аз не знам как издържа на тва напрежение...мен ако така настоятелно ме сваляше някои /като него , де, а не някой иидиот hahaha!/ и ако толкова упорито ме преследваше - хич нямаше да му се дърпам повече от три дни, щях да се предам, да свиря отбой и изобщо нямаше да продължавам да му се правя на недостъпна! Blush

# 251
ПЕТ епизода и още не е ясно тия двамата защо се харесват? Тоя Андрей, защо я харесва тая Мария, като тя не проведе нито един нормален разговор с него? Мария в нито един момент не показа, че го харесва, ама в нито един момент, напротив, само го гони и му вика, че е луд. Е с кое е луд? Всъщност май наистина е луд, седи - не може да спи, щото какво? Някакви спомени ли има с нея, някакви мечти ли? Абе никаква любов няма между тях. Андрей изглежда като нагъл коцкар.

А този епизод беше тотална скука, ама нищо не се случи, един час нищо и сори, че ще го сравня със Стъклен Дом ама там за два часа ти се разказва играта, дори е трудно да се следи.

Андрей защо се качи при нея? Откъде се взе тая стълба ТОЧНО до терасата й??? Супер тъпо беше това. Пък и да отскубне кокиче от собствения й двор - голямо геройство. И какво - качи се при нея и нищо не и казаха, не мръднаха отношенията им изобщо. Като се появи бащата, защо не влезнаха вътре ами се криха на терасата?

За мен участието на  Стоянка е пълно унижение за актрисата. 4 епизода я пазиха да не проговори и накрая просто така си проговори. Поне да имаше някаква смислена случка. И тя като проговори - какво каза??? Нещо умно да беше казала, тя взе че се скара на Марийка. Според мен просто са се чудили какво да я правят 4 епизода, както се чудят какво да правят и малката - също така и онази - жената на Руслан.

Тия от ГДБОП - как откриха Руслан в гората?? И как стана така, че му конфискуваха уред за 10 000 лева и нито документи - нито нищо не му дадоха. Да не говорим, че не се и легитимираха с документи а само гласно.

Леле сега се сетих и за "компромата" - ама моля ви се, какъв компромат е това, че някой дава на кмета куфарче с пари - да са го хванали със запис, че това е подкуп или нещо друго - ДА. Нали всички заят, че е приятел с оз бизнесмен. Плюс това беше изключително дебилно да си разменят куфарчето насред полето, като те му идваха на гости в дома. Защо не се видяха в дома на кмета, да му дадат куфарчето??? АААААААААА щото тогава нямаше да може да ги снима Андрей.

И последно, тия близнаци за какво са близнаци? Какво му е интересното на това?

Сцената между Руслан и Йовка - изключително неприятна, толкова са противни и двамата за гледане. Тези хора не са за телевизията.

И финала - лелеее цял епизод мина, за да  се случи това, което се случи на финала на предния епизод. Супер скука.

Значи БТВ отиде да снима като невероятен репортаж "мистериозната смърт на Чеканов" - който всички видяхме, че се задави с локум, а феноменалните рисунки отпреди 10 000 години си стоят просто така. Такива рисунки биха били сензация в цял свят.

П.П. Моля, ако някой от екипа на Столичаните чете, кажете на Гълабина да не се мръщи толкова.

Приятелият ми ме мрази вече, че продължавам упорито да гледам сериала и да се опитвам да го харесам, този път наистина спирам!

# 252
Ninakata, за да си отговориш на дълбоките въпроси, които те вълнуват ти препоръчвам да изгледаш... нашествието на „Живите мъртви”

Рядко романтичен филм, с невероятни и завършени човешки истории и най-важното...разказва се за щастливи и задоволени жени.
Полезен филм.
 rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

Приятелият ми ме мрази вече, че продължавам упорито да гледам сериала и да се опитвам да го харесам, този път наистина спирам!

Във всеки пост акцентираш наличието на приятел - ама, съчетано с фрустрациите ти - явно такъв изобщо не съществува!  rotfImao

Хади, Сбогом!!!

# 253
  • София
А този епизод беше тотална скука, ама нищо не се случи, един час нищо и сори, че ще го сравня със Стъклен Дом ама там за два часа ти се разказва играта, дори е трудно да се следи.

Е тука мноооооооого сбърка!
Стъклен дом, особено сегашния трети сезон е толкова, ама толкова зле, че на Столичаните може само да му диша праха.
А в СД колко недомисилици има пък да не почвам, че не е за това темата.

Честно, спри да си причиняваш това мъчение, вижда се, че си късаш нервите, пази се.

# 254
Много ми хареса снощната серия, както и всички друго досега, много свежарско- браво  Peace
Много лафчета, много ирония...супер лек диалог. Честно казано съжалявах като свърши серията, на Стъклен дом за сравнение започнах да прибирам масата от скука, а много го харесвам и него държа да подчертая.
Много се радвам, че бабет проговори ...измъчвах се да я гледам Стояна да мълчи. Много сладко си говорят снаха и свекърва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт