"Столичани в повече" - тема 2

• 54 937
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Мисля си, че Андрейко ще откаже да предаде компромата на родителите си, за да защити по този начин Марийче и семейството й от срама:)

Дългът към семейстовото или любимата.  Thinking
Аз си мисля, че Лютови ще отстрелят Рангел с патроните на Андрейко Wink  Joy ... т.е. ще се дърпа, но накрая ще помогне на техните, а и Марийче и цялото й семейство е крайно време да поопознят главата на семейството. Няма да направи добра услуга на никого Андрейко, прикривайки подобна низост.
 Sick

Ооо, момичета не забравайте кой е най-силният коз на Рангел - ромите  Laughing, а също така кой се занимава с тях - Радко  Mr. Green. 90% ще е издънил я регистрацията, я ще е забравил да им каже за кой да гласуват. Мисля че той ще прецака изборите на баща си, а Андрей най-вероятно ще избере Марийчето  Peace, все пак има грешка да изкупва.

Чакам серията с нетърпение  Crazy.

# 526
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вчера актрисата Албена Павлова /жената на кмета/ и дъщеря й /момиченцето, дъщеря на другото семейство/,  бяха на рождения ден на Анимал рескю София до НДК.  Grinning

# 527
# 528
Благодаря за итервюто, slashwoman.   bouquet

“Извън релсите няма суета и човек може да срещне себе си.”

Харесват ми неговите интервюта, показват един много интересен и интелигентен мъж.

# 529
  • София
очакванията за този филм ми бяха по-големи

# 530
# 531
Радко с кого  се натискаше на промоото?

# 532
с Йовка

# 533
  • Пловдив
Ми знае Йовка-ще и се да е столичанка, не от Извор.

# 534
Пишете де, че новата тема чака Mr. Green

п.с. Мелодийката ми е вече ринг-тон  Mr. Green Heart Eyes

# 535
мелодийката е много готина Simple Smile и аз си я дръпнах да сия  слушам.Сега с нетърпение чакам епизода тази вечер

# 536
  • София, България
Привет, някой може ли да ми каже къде ги има качени сериите. В Замунда открих само първи епизод. Пробвах във В-бокса, но там излизат с мнооого лошо качество. Ако знаете някой, който ги качва с хубаво качество, дайте направо линк  Hug

# 537
Привет, някой може ли да ми каже къде ги има качени сериите. В Замунда открих само първи епизод. Пробвах във В-бокса, но там излизат с мнооого лошо качество. Ако знаете някой, който ги качва с хубаво качество, дайте направо линк  Hug
http://85.17.213.66/index.php?page=torrents&search=%D1%81%D1 … ry=0&active=1 тук ги качват веднага и винаги:)

# 538
Димчеееееее  newsm57 newsm57 newsm57 newsm57

# 539
hahaha hahaha hahaha
Все едно говори с най-добрата си приятелка!

Общи условия

Активация на акаунт