Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 12

• 55 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ледена съм с рестарти...  Joy щото от последни рестарти ми замина лаптопа... Cry Cry Cry

# 721
  • София
Сега погледнах в тубето,но я няма още  Praynig
На мен Show TV ми изтриха пък клипчето за Хатидже и Ибрахим - нарушение на авторските права... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 722
Сега погледнах в тубето,но я няма още  Praynig
На мен Show TV ми изтриха пък клипчето за Хатидже и Ибрахим - нарушение на авторските права... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз съм абонирана за канала на TurkWebTV   и трейлърите и цели серии пускат на всички турски филми които следя Heart Eyes може би имат право newsm78

15 еп. без превод

http://www.youtube.com/watch?v=r5IXMC6foiU

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 21:35 от Lilims

# 723
Ако тя таеше отмъщение - вече го казах, че щеше да стане Валиде.

?

# 724
Ибрахим, щеше да жертва султана.
Нали ни показват такъв вариант с Виктория.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 22:01 от Gawina

# 725
Ибрахим, щеше да жертва султана.
Нали ни показват такъв вариант с Виктория.
Гавина извинявай ,днес съм доста уморен ,продължавам да не разбирам...да жертва Султана заради Хюррем?

# 726

?

Послушай Ибрахим, той познава историята!  Joy Joy Joy

Ако Султан Сюлейман умре и на престола се възкачи някой от синовете на Хюррем,Валиде Султан тънгър-мънгър с все посуда ,чинии ,вилици и джариенца и хайде в Стария Сарай.Опразнения харем се запълва с нови джариета за новия султан  Joy Joy Joy.За съжаление Хюррем явно е обичала наистина СС и след смърта на Мустафа не е "посегнала" на Великолепния,и така си е отишла без да стане Валиде Султан.

Обичам с камъните на хората по техните глави... Joy Joy Joy

# 727
Не, Ибрахим.

Имах пред вид, че ако Хюррем е там със желанието за мъст, че е отвлечена в робство,  има хиляди възможности да навреди на Сюлейман. Не го прави нито в началото, нито когато остават живи  само нейните синове. Затова не съм съгласна с тази теза.

Перегрин, напълно съм съгласна с поста, който ми напомняш. Станало е малко недоразумение, защото въпроса на Ибрахим е към нещо дето се ниже от пост.

# 728

?

Послушай Ибрахим, той познава историята!  Joy Joy Joy

Ако Султан Сюлейман умре и на престола се възкачи някой от синовете на Хюррем,Валиде Султан тънгър-мънгър с все посуда ,чинии ,вилици и джариенца и хайде в Стария Сарай.Опразнения харем се запълва с нови джариета за новия султан  Joy Joy Joy.За съжаление Хюррем явно е обичала наистина СС и след смърта на Мустафа не е "посегнала" на Великолепния,и така си е отишла без да стане Валиде Султан.

Обичам с камъните на хората по техните глави... Joy Joy Joy

Перегрин не виждам логика в поста ти...пък целта му съвсем не я разбирам ...Хубаво е човек да внимава когато минава покрай собственото си свлачище...Нищо лично.

# 729
Не, Ибрахим.

Имах пред вид, че ако Хюррем е там със желанието за мъст, че е отвлечена в робство,  има хиляди възможности да навреди на Сюлейман. Не го прави нито в началото, нито когато остават живи  само нейните синове. Затова не съм съгласна с тази теза.
  bouquet

# 730
Ибрахим,

Какво е "локма"?

И още един въпрос - Ибрахим изпрати Ферхад паша .......... (не си спомням името на града) Кой град е това в днешно време?

# 731
И на мен ми стана интересно, кой може да бъде този град, Мисля, че казаха "сердене" или нещо подобно, да не би да е днешна София.

# 732
 wavey днес сте писали като за световно  Laughing Първо да направя новата тема и после ще ви чета  Hug

# 733
И на мен ми стана интересно, кой може да бъде този град, Мисля, че казаха "сердене" или нещо подобно, да не би да е днешна София.
Седерне или Седрене беше, мисля аз newsm78

# 734
Ибрахим,

Какво е "локма"?

И още един въпрос - Ибрахим изпрати Ферхад паша .......... (не си спомням името на града) Кой град е това в днешно време?
Локма  е залък,също са малки тестени топки....Градът е Семендре,незнам как е на български ,но не е София

Общи условия

Активация на акаунт