Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
gqa ,

С каква настилка е тенис корта и със стандартните размери ли е?
По -скоро е игрище с асфалт, с мрежа, разчертано. Не съм мерила -но според мен е с нормални за тенис корт игрище. Има и врати за футбол.  Не е перфектния корт, но за раздвижване по час на ден става. Ако не си носите,ви дават ракети
Водата в басейните е топла-детския, е отделен от големия.

# 301
Ние си направихме резервация за комплекс Лайтхаус ,няма да сме в хотела а в апартамент,някои да се включи които е ходил тази или миналата година да каже как е храната,обстановката и най-вече плажа,които бил на 7км от комплекса.Ще се радвам някои да ми отговори.Благодаря ви,предварително.

# 302
Списъкът ми се оглавява от вилно селище Ягода в Боровец.
Като дете ходех всяко лято с родителите ми,сега ходим всяка есен с приятеля ми.Това е най-любимото ми място.Няма глезотии,но пък е тихо и спокойно.

# 303
Разкажи ми малко повече ако не те затруднява за Ягода - мислим да го посетим с нашето куче през отпуската. Има ли къде да се хапва, места за разходки - такива работи. Аз съм почивала там със сина ми, но на Малина и беше преди много години, сега сигурно се е променило. Имам спомен за една прекрасна поляна, вилчиките и големи борове наоколо.

# 304
Разкажи ми малко повече ако не те затруднява за Ягода - мислим да го посетим с нашето куче през отпуската. Има ли къде да се хапва, места за разходки - такива работи. Аз съм почивала там със сина ми, но на Малина и беше преди много години, сега сигурно се е променило. Имам спомен за една прекрасна поляна, вилчиките и големи борове наоколо.
Все още е толкова хубаво,колкото беше и в детските ми години.Има ресторант,от който не съм особено впечатлена (разбира се,всеки си има лично мнение).Всеки може да си запали огън,ние винаги си носим разни пържолки,картофки и си ги правим на скара.Винаги си взимаме къщичка със сауна Peace Има много места за разходка,пътят за Черната скала е близо,доколкото знам и лифтовете в момента работят Wink Честно да ти кажа,предпочитам го пред Малина.Къщичките са някак по-уютни.И може да си вземеш и кучето,имаше някаква такса.

# 305
"Мирамар" Обзор е мястото, където не съм почивала така пълноценно от години! Видях над 80 годишни хора, тийнейджъри и бебета да се забавляват от сърце. Скъпичко ми е, но си мечтая да отидем тази година пак!

# 306
"Мирамар" Обзор е мястото, където не съм почивала така пълноценно от години! Видях над 80 годишни хора, тийнейджъри и бебета да се забавляват от сърце. Скъпичко ми е, но си мечтая да отидем тази година пак!
Напълно подкрепям твоето мнение.Всеки похарчен лев там си заслужава.И ние ще се върнем отново в този хотел Peace

# 307
  • Burgas, Bulgaria
някой с отзиви от хотел ''Оги ''  в Асеновград .... или да ми препоръчате такъв ,като единствено искаме басейн  Crazy

# 308
Моите предложения:
"Макси Велинград"
"Лагуна Бийч" Созопол
"Санта Марина "Созопол

# 309
  • Стара Загора
Сънсет Ризорт - Поморие!!!!

# 310
  • София
Моите предложения:
"Макси Велинград"
"Лагуна Бийч" Созопол
"Санта Марина "Созопол

Peace

# 311
Аз похвалвам Орфей в Девин. Много приятен и същевременно уютен.

# 312
За Санта Марина в Созопол се включвам и аз с две ръце newsm10 Това според мен е най-добрият летен курорт на нашето Черноморие, който е подходящ за семейна почивка. Много е зелено, уютно и навсякъде има гледки, спиращи дъха. Храната е великолепна, обслужването на ниво, а цените - прилични. И най-важното - комплексът е затворен и спокойствието за децата - гарантирано.
На сайта им няма много снимки, но наскоро открих фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/SantaMarinaHolidayVillage

# 313
Здравейте на всички,след хиляди изчетени коментари и различни мнения -напълно се обърках,последно моля за предложение за хотел на морето на база all inclusive,подходящ за 2 годишно дете и по-възможност със собствен плаж(или поне в близост да е плажа) и да е на добра цена,все пак наближава края на сезона и има много завърнали се от морето,нека да си кажат мненията,Благодаря ви много!Дано най накрая намеря подходящото място!

# 314
  • София
Здравейте на всички,след хиляди изчетени коментари и различни мнения -напълно се обърках,последно моля за предложение за хотел на морето на база all inclusive,подходящ за 2 годишно дете и по-възможност със собствен плаж(или поне в близост да е плажа) и да е на добра цена,все пак наближава края на сезона и има много завърнали се от морето,нека да си кажат мненията,Благодаря ви много!Дано най накрая намеря подходящото място!

Поне ни ориентирай на южното или на северното черноморие?
Аз гласувам за северното - ГХ Варна, Св. Константин и Елена, а на южното - Лагуна Бийч, Созопол

Общи условия

Активация на акаунт