Набор 92 - тема 2

• 37 853
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Ние още си чакаме дипломата. Утре ще си я получим и младежът ще се организира с подаването.

# 616
  • София
siska -a, честито! Grinning Предполагам, че дъщеря ти не е в университета в Копенхаген... Сигурно говориш за колежите в Хорсенс и Орхус. Кой от двата избрахте?
Благодаря Hug Аалборг избра

Не е много известен този колеж, повечето са в Орхус и Хорсенс. Дано поне е с приятелка или да има познати там...
21 деца заминават, скоро бяха на среща да се запознаят, а иначе в този университет учат около 500 българи

# 617
siska -a, честито! Grinning Предполагам, че дъщеря ти не е в университета в Копенхаген... Сигурно говориш за колежите в Хорсенс и Орхус. Кой от двата избрахте?
Благодаря Hug Аалборг избра

Не е много известен този колеж, повечето са в Орхус и Хорсенс. Дано поне е с приятелка или да има познати там...
21 деца заминават, скоро бяха на среща да се запознаят, а иначе в този университет учат около 500 българи

О, много хубаво! Добре, че ще бъдат много българчета там, ще има с кого да общува Grinning

# 618
  • софия
Супер, и ние сме от "физически културните". Утре - ще утъпчем пътеките ...
От МОНМ кога откриват грешките - при приемане или след като са изтекли вече 5-те дни за заверка?

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 19:52 от avi

# 619
  • София
А нашата днес не беше готова.  Twisted Evil
Когато кандидатстваше след 7. клас не съм влагала толкова емоции и притеснения. ooooh!

# 620
  • София
От МОНМ кога откриват грешките - при приемане или след като са изтекли вече 5-те дни за заверка?

След, естествено  Twisted Evil, за да ни е по-гадно.

Сега и аз съм много притеснена, след 7 клас беше рай  Flutter.

# 621
  • софия
Все по-хубаво става.
А да имате случайно някоя "мостричка" на вярната справка да и хвърля едно оче?
На тайно място, разбира се, и веднага я трия Blush

# 622
  • София
Все по-хубаво става.
Имаш л.с.

# 623
  • София
Все по-хубаво става.

Нямам, но вярното е "физическо възпитание". Също така, където няма оценки трябва да има тирета, а не празни места.

# 624
  • софия
Толкова ви благодаря, че и аз не зная колко  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 11:38 от avi

# 625

Сега и аз съм много притеснена, след 7 клас беше рай  Flutter.
[/quote]

Аз с едното око съм в 7-класната тема, с другото при вас, като майка на 11-класничка. Ама този рай след 7 клас не ми го хвали... Laughing
Кажете ми горе-долу колко дни след изпита излизат резултатите от САЕ? Дъщерята държа на 15 юни.

# 626
  • София
irenapleven, за резултата някъде около месец се чакаше. Би трябвало от центъра, където сте полагали изпита да ви кажат точната дата.
Аз да се похваля - днес връчиха дипломата на дъщеря ми и си взе дългоочакваната академична справка от МОН.

# 627
  • софия
Ironic  хайде честито  - за всичкото. И ние с дипломата  в МОНМ. Доколкото разбрах целия випуск от 91 НЕГ е бил там. За справката обаче ще се редим още веднъж.

# 628
  • София
Ironic  хайде честито  - за всичкото. И ние с дипломата  в МОНМ. Доколкото разбрах целия випуск от 91 НЕГ е бил там. За справката обаче ще се редим още веднъж.
Със сигурност е било така!
На дъщеря ми от класа само двама ще учат в България.

# 629
  • София
И моят син си получи дипломата Hug. Поправената справка се оказа отново сгрешена- после отново в училище, там и новата справка грешат  Sick (как пък 10 думи на кръст не могат без грешки да напишат), накрая сам си е оправил файла, и проверил буква по буква. Успя и да подаде документите в МОМН Laughing.

П.П.  Joy Joy И грамотата му е сгрешена, и нея ще оправяме- пише, че е "ученичка"  Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт