Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 726
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
Това с нервите е много непредвидимо. Аз както си говоря нормално, така изведнъж ставам рязка и после...  Confused  Добре, че мъжът ми е  спокоен човек, и ме търпи. Иначе и аз съм станала много откровена - изобщо не си мълча, казвам каквото мисля. Чудя се до края на бременността ли ще е така, или отшумяват тези нервни изблици?

# 601
Здравейте момичета! Чета ви доколкото успявам редовно но не съм писала от много време. Не знаем пола на бебето все още все се крие надявам се вече на ФМ май месец да го научим.  Термина ще се мести напред и назад до последно не мисля че от сега може да се разбере дали ще се роди по рано Simple Smile сега ако се развива напред послед може да изостане Simple Smile
mimozeta79 аз съм ходила при д-р Яков и при него съм и раждала секцио за мен е много добър специалист / пак там мисля да раждам/ но не е много приказлив Simple Smile ще си те гледа на 4д но не обяснява много такъв му е характера Simple Smile иначе прави записи на сд. Някой ще ражда ли в МАйчин дом Варна може да се засечем ? Лек и весел ден на всички.

# 602
Здравейте, момичета,
днес бях на ЖК - бебето вече тежи 400гр, дълго е 27см и според ултразвука е точно една седмица по напред - т.е 21w 4d - това означава че и термина се измества с 1 седмица. Оказа се също че бебето е и седалищно в момента - та дано да се обърне. Не ми се иска особено да раждам секцио - но каквото такова, само вс да е наред.
Утре съм на ФМ при Марков. Ако някой знае колко е прегледа при него - нека да пише

До колкото знам прегледа е 100 лева, но ако искаш да се запише на диск някой лев отгоре, пиши ни как е минало и успех!!!

# 603
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, мамчета!
Радвам се, че споделихте, че и при вас се случват нервни състояния - мислех си, че нещо почвам да не бия на център вече  hahaha
Аз цяла нощ не можах да спя нещо. Тъкмо заспя на дясната страна и една стрхотно остра болка в корема ме събуди - обръщам се наляво - спя 2 часа и пак ме бодне. И се въртях много. Но ме боли като полежа малко и като се завъртя ми минава - все едно ми се прищипва нерв и го чувствам чак в главата  Confused
Дават времето да се пооправя, тъй че почваме с разходките. А, забравих - вее 3 пъти ми се схваща прасеца на десния крак, докато спя. Някоя мама беше писала да се издърпват пръстите - действа. Но има ли нещо, което може да се направи, че да не се схваща - много е гадно  ooooh!
Хайде хубав ден от мен!   bouquet

# 604
Здравейте мили майчета!
Много се радвам като прочета хубави новини, оправят ми настроението и честито на всички узнали пола. Hug
Много обичам Коледа и Великден и ще се наслаждавам на празника.
Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 10:26 от LiletoYa

# 605
  • София
А, забравих - вее 3 пъти ми се схваща прасеца на десния крак, докато спя. Някоя мама беше писала да се издърпват пръстите - действа. Но има ли нещо, което може да се направи, че да не се схваща - много е гадно  ooooh!

Да Сънчо има- яж всеки ден минимум по един банан и резултата ще е налице!

# 606
Добро утро... Нещо не можах да спя нощес и съм като парцал в момента. Не мога да си събера мислите... Напрегнала ли съм се нещо, що ли, ама се цъклих до 3 часа.
Иначе вече огладнявам по график, в точно определени часове...

Хубаво е, че ще се раждат толкова много момченца, че да могат госпожиците ни да имат избор Simple Smile Пък и с такива готини мами, поне съм спокойна, че ще си възпитате младежите, както трябва. Че поне сред моя набор ('83), а и след това са се навъдили едни... хммм плазмодии, дето да се чудиш мъж ли е или лукова глава Simple Smile

Почвам да работя, спорен ден на всички Simple Smile

# 607
Здравейте,

И на мен ми се схаща на няколко пъти прасеца и лека при мен е като прибера от работа и взема душ си виркам крачетата на стената за няколко минути.При мен действа,нормално е не се притеснявай  Hug Hug Hug
Syn4o утре ще ходиш ли на лекции?
А нервите при мен са изцяло и само на работнота място,но няма как поне за сега.У дома съм ангелче,много спокойна и усмихната  Grinning Grinning Grinning Grinning
Хубав ден  Hug Hug Hug

# 608
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Да, Стойче, ще ида! Ако още някой иска - да се чувства поканен - 10ч. City Center Sofia, темата е "Ваксини при новороденото - за и против".  Hug

# 609
Добро утро на всички тумбаци и тумбачки  Hug

Честито на всички, узнали пола и избрали именца   bouquet

Аз сънувах 3 пъти, че ще имаме момче, ама име тц, не ми е казало още. Дъщеря ми се роди 1 месец по-рано и стоя 2 дни без име горкото. Този път реших, че ще мислим от рано, да нямаме изненади.
Ние не кръщаваме на никой и има прекалено много хубави имена, направо завиждам на хората, които си харесват едно име и казват ей това ще е ....

Вчера много се запалих по квилинга- http://roza68.snimka.bg/arts/yayica-kviling.516707.23023663.big , гледах едни невероятни вълшебници в "На кафе" и от тогава само въртя хартийки, много красиви неща се получават.
Браво на всички, които могат и ще месят козунаци, евала.  Laughing

# 610
  • София
Добро утро и от мен !

Момичета, за крампите в краката помага ходенето, краката на високо, бананите и въобще храните богати на магнезий. А на момента, като се случи /на мен преди все през нощта ми се случваше/, пръстите се изпъват силно на контрашпиц - нагоре и се извиват максимално към крака/коляното  Peace

Моят мъж пък се оплаква, че все съм мрънкала за нещо Simple Smile Но най-лошото е, че твърди, че по принцип съм си била мрънкало, а не сега специално от бремеността /явно има къса памет/  Laughing

Аз като бременна / но не си спомянм с коя бременност  Embarassed/ сънувах, че имам момиченце и наистина ми се роди момиченце  Peace

ммаги, какви са тея красоти - ти ли си ги правила  Shocked Направо си изглеждат професионално направени. Евала! Много връткаво обаче ми изглежда за моята "спокойна" натура Simple Smile И аз понякога харесвам разни неща да правим заедно с децата, ама пусто все не намирам време и въможност ...

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 10:33 от Ninche

# 611
Вчера много се запалих по квилинга- http://roza68.snimka.bg/arts/yayica-kviling.516707.23023663.big , гледах едни невероятни вълшебници в "На кафе" и от тогава само въртя хартийки, много красиви неща се получават.
Браво на всички, които могат и ще месят козунаци, евала.  Laughing

много са готини, и аз днес мисля пак да се позанимая с такива неща Wink вчера правих тези http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216097_1889664195 … 804_7776745_n.jpg, но днес мисля да разнообразя с мъниста и други фигурки.

# 612
И аз ги гледах и мисля да запретна ръкави  Whistling, но може би с нещо като пано за детска стая  Laughing .

# 613
Здравейте мамчета! Няколко дена да не ви навестя и то толкова много събития. Честито на патерица на  всички. Да сте живи и здрави и много обичани. Аз също имах рожден ден на 17, но бях извън Русе и нямах достъп до интернет та затова не можах да почерпя.
А сега да ви се похваля. Вчера бяхме на ФМ и видяхме детайлно беба. Всичко и е о.к. Ще си имаме пак момиченце. Много се радвам, а няма да ви кажа за каката. Тя направо подскочи до тавана. Много моми много нещо. Къде ще им търсим кавалери незнам.  
Да ви питам имали някоя от вас с болки в областа на кръста. Аз ги имам и то доста силни през ноща. Докторката ми каза че ще става по зле заради дисковите хернии. Направо не ми се мисли. Аз сега не мога да си намеря масто през ноща, а за после незнам. Единственото което мога да пия е само парацетамол. Пия го вечер преди лягане и засега действа. Стискайте ми палци и за напред да е така.  
Много целувки и прегръдки на всички и един усмихнат и слънчев ден!!!!!!!!!!

# 614
Ех, Диана, много си бърза  Grinning взе ни хубавото момиче под носа  Grinning

Валери, не си единствената, която не обича козунак - аз също не хапвам такова нещо, но пък много му обичам аромата, така че му се радвам по Великден  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт