Споделете 160

• 27 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Майничка
Честита годишнина на Имелда и Пътуващия! Още 10 пъти по толкова да си се радвате!  bouquet

# 346
  • София
Пътуващ Честито! Поздрави на Имелда!

Рокси Дали няма да намерите желаещ срещу сумата на дължимите такси и данъка да го вземе като подарък? Щом е в движение някой младеж може да му се зарадва.

# 347
  • Пазете Гор
Колите са като брака: трябва да се ползват всеки ден. Инак се амортизират ужасно бързо и най-малкото губят ток. Grinning. Продавай!

Една 28 годишна тойота умря на петия ден, след като не я бях карал. Ама не само ток, всичко се скапа, тампони, пиньони, сегменто, маншони. Та така. И метафора е.

Рокси,
на тази кола, в зависимост от състояние, километри и екстри, можеш да вземеш на обява до 1000-1200. Лева. Но това е максимум, може да вземеш и пет пъти по-малко.  При тая цена имат значение и гумите, да не кажа и бензина в резервоара. А пък за такава машина едни клиенти ти се обаждат...радост за слуха и окото.

Варианти:
1. Подари я на когото ще му върши работа
2. Ако имаш доверен приятел, нека продава за своя изгода, да те отърве
3. Остави го да зрее тоя голф. Кога ли ще плащаш общински данъци в София...нека ти хванат опинците.

Аз пийнах по рожденичката, та се разбъбрих, простете.

# 348
Наздраве за щерката на Куркума и за Имелда и Пътуващият Hug
Ели, добре пееш Peace Личи ти Wink

# 349
Наздраве и от мен!

Споделям доволство. От живота и сие.

П.П. За Елито не вярвам, но аз на снимка пея най-добре Laughing

# 350
  • Пазете Гор
Споделям, че обожавам караоке мероприятията! И разните им производни.
 Има(ше) отлично караоке в Бургас. И в Солун.
Пял съм на сцената на зала България. Не караоке, де. През 1998 г.

# 351
  • София
Аз съм пяла на сцената на Народния театър през 1993, но беше недоразумение. Хареса ми лафа на ester . И аз пея прекрасно на снимка. Joy

# 352
  • Пазете Гор
Тя залата беше в ремонт, сменяхме черното дюшеме, паркета, боядисвахме, потягахме на сцената конструкцията. Паркетът е от 1949 г, отличен, дъбов, прередихме и изциклихме. Та тогава пях, билети не са продавали.

# 353
Е, аз по този начин съм свирила на пиано. Че и се покланях представяйки си бурните овации на публиката, станала на крака.
А съм пяла само веднъж на едно караоке, компанията си нямала друга работа и клипче ми направили. Сега си го пускам всеки път когато усетя, че се прехласвам неприлично много по себе си  Crazy

# 354
  • София
В моят случай залата не беше в ремонт, а беше пълна с бивши и настоящи ученици от моята гимназия. Хванах се с приятели, музиканти, на бас, че не съм музикален инвалид, влязох в училищния хор и в крайна сметка се озовах на сцената. Как не умрях като видях пълната зала не знам. Joy hahaha

# 355
  Ааа, пиано бара се оказа, че е посетен само от нашата компания от 6 жени. Та цялата програма беше единствено за нас Simple Smile Редно беше да се повключваме по -малко  Mr. Green Правиха ми и клип, ама той дявола си знае работата-нещо се затрил  Twisted Evil Единствените други закъснели посетители също се включиха, че и напълно професионално. Бе голямо пеене беше Simple Smile Много яка нощ.
 Им, Пътуващ- още много пъти по х10  Grinning

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 13:02 от Елинор 777

# 356
запис, че изпускам понякога важна информация/като тази за онази с циците например/.
тоз, дето му писах лично току-що, да си изчисти кутията, че не можах да му пиша втори път  Hug

# 357
  • Варна
Честито на Имелда и Пътуващия! Още дълги години любов и щастливи спомени ви желая!

# 358
  • Казанлък of all places
Радват ме хора, които с удоволствие приемат честитки по случай годишнина в съвместния си живот. Наздраве!
Искам да споделя,че сутринта в 5 часа  две водоноски миеха улиците на София - едната към "Младост", другата - разклона за Летището. За толкоз години живот за пръв път присъствам на подобен феномен. Ако и шампоан бяха извадили, хептен щях да съм удивена.
По този повод - отивам да спя следобеден сън...

# 359
  • Paradise
В последно време съм много отнесена, чак се плаша.
Днес в супера се явявам пред мъжа ми с чужда количка (а той бута нашата) и изобщо не отреагирах, като ме попита какви ги върша.
Изобщо не разбрах от къде съм я взела, колко време съм я търкаляла..., кошмар.

Очевадно е, че имам крещяща нужда от почивка.

Общи условия

Активация на акаунт