Споделете 160

• 27 592
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Хах, Пипинс. Ние с баща ми веднъж обратния номер - всеки си обикаля между щандовете, сборен пункт при щанда с бира примерно и се явяваме там, ама и двамата ей така с по нещо на ръце, очаквайки другия да е с количката. Не е ли при теб? Ама аз я оставих на теб? Иди се сети къде сме я зарязали безпризорна горката  Laughing

# 361
Идентичен случай, Естер, само че аз и мъжа ми, с детето вътре в количката... Crazy

# 362
Хе, по-готини сте от преди!
Здравейте, Споделете на Разпети петък!
Цели две теми съм пропуснал. Не змам, мисля, че е проява на безотговорност от моя страна да вляза в мамата и да имам три страници нови отговори? Не мога да ги изчета, камоли да се набъркам - просто пролетта ме грабна - цветна, ароматна, ветровита.
Учтиво ще поздравя празнуващи, раждащи и всички!
Боядисахте ли яйцата, а?

# 363
  Първи работен ден ми се падна днес-баш на разпети петък. Сезона е открит  Laughing
Предполагам от гафовете не сте правили тоя да пълните с половинката количката и на касата да се окаже, че и двамата нямате портфейли в себе си?  Crazy

# 364
  • Москва
Споделям подредена стая...
Омръзна ми да живея в общежитие. Една година като студентка в София ( че и лятото, защото работих там) и вече  6 месеца тук. Вече ще се чувствам като гост, когато се прибера вкъщи...
А аз един път, когато пазарувахв  тукашен магазин се опитаха да ме убедят, че моята количка е всъщност чужда  Outta Joint... Момчето се засрами, когато приятелите му се появиха с тяхната количка. Впоследствие се извини и обясни, че не си е доспал от наряд ( бяха някакви курсанти от полицейската академия).  Simple Smile

# 365
Трябвало да го заковеш курсанта, имате еднакви вкусове.
В Била веднъж се правих на аритметик. Не само веднъж, винаги се правя, но тоя път имах точно 20 лева и държах сметка да не ги превиша. На касата ми казват 20 лева и стотинки някакви. Ошашавих се, и първото нещо, което ми имна през ум бе за 50 ст в количката. За какпак една мацка се бе заприказвала близо до мен, обърната обратно. Бутам малко количката напред, ръгам нейната джиджавка и давам моята монета на касиерката, при което и двете се опулиха. Тая джиджавка не можело вече да се извади. Нищо викам си, нали ще ми върнат ресто. Връщат, ама 7 ст. добре, че в количката минават и 5 за 20, иначе трябваше да бутам двете колички, едната назад, до колата на мацката, или да разчитам да ми даде монета за малко.

# 366
Ха-ха, Вълк, направо си ги шашнал с тази маневра hahaha
Azazel , аз съм живяла 8 години на общежитие, ама пък беше голям купон!

# 367
  • Москва
Izma, тук сме с някакъв страхотен режим в общежитията- след 23:30 не можеш да си в чуждо общежитие, защото ти прибират пропуска, а без този пропуск не можеш да влезеш в своя блок или в университетските сгради. По време на сесия освен живущите в конкретен блок никой друг не се допуска и т.н... Аз веднъж вече писах обяснения за взет пропуск, но лошото е, че след 3-тия път следва глоба... В България беше по- забавно в общежитията.

# 368
Забавно, забавно, колко да е забавно в българските общежития  Rolling Eyes След като не можах да мигна една нощ там от дънеща музика в бара, който е на самия блок нещо забавата ми се сломи...

# 369
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 Shocked
Вълчо, разби ме  Joy
Тъкмо щях да ви се оплача, че тая вечер в Джъмбо някой ми е свил 50-те стотинки от количката.
Станали сме отбор телепатици и телепатароци в тая тема  Joy

# 370
Предпочитах да работя днес, утре, в неделя, понеделник, ама да почивам на 23.05. ЛОшо, човек да си прави сметките предварително. Mr. Green

# 371
23.05. е почивен ден, които ще се отработва на 28.05.

# 372
споделям яко начало на деня  Crazy докато чаках кафето да стане, реших да си уплътня времето с очистването на няколко чушки, които купих с голям интерес вчера, мини чушчици.
изчистих две, реших, че е пипкаво и седнах на компа, като се хванах замислено за носа. а защо, защо не погледнах на етикета, че пеппърите били микс! всичко, различно от паприка и sweet capsicum в този край на света е ужасно, ужасно люто..... Следващите час и половина прекарах над мивката с горящ нос, течащи очи и кубчета лед, а на обясненията ми как само съм се пипнала по носа, детето каза мъдро: "Аз никога не бих го направил"....и също "Трябваше да погледнеш още в магазина дали са люти".
ясно, че няма да ядем пълнени гурме чушчици, обаче освен това като ми тръгне така денят, не е ясно хич как ще свърши  Crossing Arms

# 373
Снощи дете и мъж дойдоха с кола да ме вземат. ХЕ хе, кой като мене.
Ходили на Витоша и..събрали МРАВКА! За онея, налудничавите, ферми за мравки. С гела вътре.

Да,ама една мравка не става. Ще събирали те още.
Казвам им - не може да са различни, трябва от една колония да са. Нееее, сложиха още 2-3 мравки вътре. И в един момент ....две мравки вътре започват да се бият!!! Shocked

Бързо изнесох фермата навън, изтръсках ги, животинките, а Станислав почна да цвърка за мравката "Спити", първата му мравка,тя била добричка. Mr. Green

Но пък са ми толкова хубави и приятни подобни моменти.

# 374
  • Paradise
Загледахме се снощи семейно в "Шоуто на Слави" ("Танцувай с мен" 3)
На 2та минута детето мъдро заключи "Чуден танц, няма що, избърсаха пода".

Общи условия

Активация на акаунт