Споделете 160

• 27 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Споделям, че не всички яйца стигнаха до боядисване. Важното е, че повечето успяха.

# 376
При нас 29 от 30.

# 377
  • Paradise
Много са хубави, Вълк! Браво!

Тази година при нас много яйца дадоха фира.
Сега ще пробвам с някакви детски лепенки да замаскирам пораженията, но не е същото (и се вкиснах).

# 378
  • Майничка
Изпокарахме се предпразнично с Благоверния, изпонавикахме се, натирих ги с №2 да ходят по гости и в асансьора пак се целунахме по навик. Mr. Green
Сега се чудя сърдити ли сме или да, че да знам как да се държа като си дойде довечера? newsm78

# 379
23.05. е почивен ден, които ще се отработва на 28.05.
Аман от това отработване .  Crossing Arms

# 380
  • Москва
Споделям, че сутринта се събудих с някакъв белег като от смучка (или убождане) във формата на кръст, точно на гърлото....
След малко ще " боядисвам" яйца. Тоест ще ги сваря и окрася с някакви лепенки или нещо подобно.

# 381
Днес на обяд посред бял ден, на средата на главната като се разхождахме с две приятелки, то хора, народ, много, всеки излязъл в хубавото време, та насред главната една жена плачейки седнала на една пейка и двама полицаи записват нещо и се опитват да я успокоят, край тях още няколко човека също видимо силно разстроени. Доколкото разбрах преминавайки тя обясняваше за дете как и какво последно е било, явно се е изгубило в тълпата или поне така пък се опитваха да я успокоят полицаите, че се е изгубило тук някъде в хората, а не е изчезнало по друга причина...но никак не вървеше да се спрем там като сеирджии, въпреки, че аз исках да помогна с нещо да го търсим или нещо. Но отминахме и от тогава ми е свито такова, сега търсих някакво инфо из пловдивските сайтове и неща, но нищо не открих и силно се надявам да са го намерили и само в момента да е било някъде из тълпата изгубено... Praynig

# 382
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Най-хубави ми станаха пъдпъдъчите яйца. Едни такива миниатюрни, шаренки, красота. След 6  големи и 2 малки козунака ми стигаше една малка поморийска гроздова и да заплета език като фитилите на козунаците, които цял ден плетох. Дано утре народонаселението одобри печивата ми.  Laughing

# 383
Дид, много се радвам да те 'видя'. Heart Eyes

Една тема ме върна почти 20 години назад.... Tired

# 384
  • Пазете Гор
Когато бях в армията, се налагаше да возим яйца с коне сума километри. В кафези за хляб, а кафезите закрепени като без ръце върху самар. На това му се вика фира! Зимъс беше по-добре, щото яйцата замръзваха и не изтичаха, когато се счупят. Интересно е, обаче, да белиш сурово яйце, сякаш е варено. Белтъка като диамант.

Утре, По Възкресение, ще бъда на свято място. На Елица ще проводя снимки да рисува, а на всинца ви -благословление

# 385
  Куркума-трогваш ме Simple Smile  Вълка пък ме провокира да покажа скромната си продукция
Гаргамелче, живота е кратък, за да го прекарваме в сърденки  Hug
Днес половината ден го прекарах в забава, другата половина- в усилен труд  Crazy

# 386
  • Бу-у-урга-а-ас
Пък аз взех, че баш сега се разболях. И работа имам за вършене и празници ме чакат, а носът ми ще падне от толкоз дърпане. Треска ме тресе, а гърлото все едно драка съм яла.

# 387
23.05. е почивен ден, които ще се отработва на 28.05.

Знам, не се отнася за мен и други, като мен обаче.

# 388
  • Пазете Гор
ester, един приятел полицай разправяше. че имат достаприличен процент оплаквания от хора, дето само има се струва, че нещо е станало. Не е изключено това което си видяла, да е само фикция, и се надявам да е...детето да е при баба си, или изобщо да няма дете...

gargamela, имам една идея как да се държите, ама дали не е неудобно да я споделя...

# 389
Хм...не мога да разбера какъв смисъл има да е само фикция или каквото...по-скоро наистина сигурно се е загубило в тълпата, защото беше блъсканица и въобще...Но ми стана доста тегаво и напрегнато...Предполагам, че щеще досега да се разпространи, ако не е било намерено...
Аз също съм се губила за минути на морето в Несебър ей така сред тълпата вечер, но бързо са ме открили по гайдата, която съм надула...

Общи условия

Активация на акаунт