Споделете 160

• 27 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Егати черният Великден. Някакъв убил 6 пешеходци в Симеоновград.

# 406
Сега видях и аз Sad Това е то, едни се раждат, други си отиват нелепо...а почернянето на светлите празници вече наистина може да се нарече традиция  Tired То не знам какво да кажа...

# 407
  • Москва
Остана ли празник без трагедия в България?!....

Споделям слънчева Москва. Започнали са подготовките за 9-ти май. Червеният площад вече си има трибуни, поставени са украси (макар да не е най-подходящата дума), разчертани са местата за парадните блокове.... И това е само началото.
Гледах смяната на караула пред Могила неизвестного солдата. Момчетата стоят на пост по 2 часа. При смяната маршируват разстояние приблизително равно на целия площад с висоооокооооо вдигане на краката. Имам чувството, че шпагат във въздуха правят. Красива и интересна гледка. По Москва река плуват корабчета, полицейските курсанти пазеха навсякъде около църквите и отбиваха движението,а в катедралния храм не можеше да се влезе ( Така и не разбрах защо, но навсякъде имаше поставени заграждания. Дали не го готвеха за някаква вечерна литургия  newsm78 )

# 408
  • София
Христос Воскресе! Живи и здрави да сте!

За трагедията в Симеоновград- не исках да подозирам, че такъв ужас е възможен... Толкова млади деца, такава нелепост...

# 409
Ох, изхвърлих една торба неща, за да установя, че има за изхвърляне още 3 поне...не подозирах, че съм Плюшкин, а се оказва, че събирам разни глупости от време оно, затрупвам, затрупвам и забравям какво имам...как искам да се отърва от всичко...разбира се без книгите.

Днес слънчасах, сега съм лъснала червена като домат...

П.П. Покрай това затрупване с джунджурии съм скрила от себе си чудесен календар на Рим за 2011...Направо ме заболя сърцето като го открих, кога..5 месеца по-късно и пак добре, че го открих сега а не примерно през Декември....

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 20:52 от ester

# 410
# 411
  Красиво Simple Smile  И аз да споделя- слънце в клоните на сливата

# 412
# 413
# 414
- Христос воскресе!
- Мерси, подобно! ... както казва един приятел.

Да сте здрави, жители на Споделете.

# 415
  • Майничка
Другият отговор е:"Спасибо, уже доложили!" Laughing

# 416
  • Казанлък of all places
Споделям планинско великденче .
Ох, такъв ден беше! 4 часа в планината, да сме направели място за агнето, както се изрази мъж ми.Нито едно облаче по небето, река, гора и никакви деца!

# 417
като сте се разсподеляли, аз ще участвам с почти узряла чушка

# 418
Аз пък за сефте днес видях попови лъжички. Не ме питайте къде съм бляла 30 години, градско чедо съм, даже бих казала градски книжен плъх. Приличат ми на гигантски сперматозоиди.
И други близки срещи с природата имах днес, денят ми започна с писък, някакъв огромен комар, ама огромен, се скрил в шкафа с чаши за кафе. Изпитввам ужас от летящи чудовища.

# 419
Има не една тема, или поне има една голяма за розовата вода, но тъй като от дотук прочетеното не ми се изчисти един казус, ще си питам тук доверените хора, ако ползвате розова вода, само нея без други примеси, за почистване просто на лицето, след нея изплаквате ли го пак с чиста вода или не.

Общи условия

Активация на акаунт