Споделете 160

• 27 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Казанлък of all places
Не. Розова вода и толкоз.

# 421
И аз така, и никога не съм имала оплаквания, изсушаване, стягане и други смущения в кожата. Но ей на, с благоверната ми майка водим тихо и кротко този спор от години сигурно  Crazy Не, трябвало да се плакне. То верно, че вече има една дузина розови води ментета, дето съдържат и спирт, и какво ли не, но все пак ако си я подбереш правилно, не мисля, че има логика да я отмиваш малко след като си я нанесъл.

# 422
  • о`майна лунна нощ е
Христос воскресе, Споделете! Здраве и благоденствие ви пожелавам!

Включвам се в нишката на споделете снимка с тортата по случай рождения ден на вожда. Правена е не от кой да е, а от баща му http://media.snimka.bg/8447/023149582.jpg?r=0 На всичкото отгоре стана вкусна.

ПП - Мир за душите на шесте деца  Sad

# 423
  • Казанлък of all places
Ester, да не ( розо-) разводняваме темата, пък и ти си прочела вече явно нарочната тема, на лични ще ти пиша какво и как да гледаш в това отношение.

Туиг, супер ви е тортата!

# 424
  • Москва
Споделям... себе си.... Днес цял ден се чудя, ако можехем да продаваме живота си каква ще е цената!?.Колко ли биха стрували една година,един ден,един месец?.. Понякога го пилеем.. Както аз например. От последните 5 месеца и 3 дни почти нямам реален спомен. Живея като насън. Най-глупавото е,че знам как мога да се излекувам,НО не зависи само от мен...

Тортата е супер. Поздравления за майстора Wink

# 425
http://farm6.static.flickr.com/5108/5653038183_3d870c6c34.jpg

Поздрав и от мен с нещо пролетно:)

# 426
  • Paradise
Днес се прибрахме с пътническия влак.
Чист (от новите Сименс), с климатик, тоалетната в отлично състояние.
Цената на билета на половина от тази на експреса (а вагоните на експреса са отпреди 30 и кусур години, гняс пълна).
Всички сме доволни.

# 427
Андж, то изобщо не ми е чак такъв казус, ама нали съм коза, а козата си е коза, та реших да си го кажа и тук  Laughing

Докладвам, за забелязани 2 нови вида милка, може и да откривам топлата вода, едното е с малина (raspberry cream пише на опаковката), другото - Milkrice & Plum - Млечен шоколад със сливи и оризови ядки. Второто е по-интересно определено.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 19:47 от ester

# 428
Обичам много малини, ама тоя не го харесах.
Другия не съм го виждала. Thinking

# 429
Мда, възсладък, те сякаш с квото и такова да е - малина, ягода, нам си кво си - бум под общ знаменател на сладко та сладко, чак байгън. С малина, че даже парченца малина има един на хайди, много хубав.

# 430
  • Москва
Тук има  Милка с ванилия и шам фъстък. Все се каня и все не стигам до него да го пробвам.Има и Милка с вишня.. За съжаление също все още не съм пробвала. Но за сметка на това си намерих един с боровинки, който е много добър и не е много сладък Simple Smile

# 431
Звучи ми като да не съм пробвала с шам фъстък или с вишна, а звучи добре. Особено ако с шам фъстък е леко солено, аз съм почитател на комбинация сладко и солено. Вчера, лимон поръсен със сол и курабийки така ми се услади. Или курабийките с вареното яйце със сол, или курабийки с някакъв салам от тия телешки, ала бала. Изобщо шантава работа.

# 432
  • Paradise
Нали съм отнесена напоследък, та днес си забравих (при мама) набраната коприва.
Ах, ако знаете колко много ме е яд.

# 433
  • Казанлък of all places
Аз съм се бъгнала на тема "шоколад със шам фъстък" и това е основното перо на разходите ми у Турско. Много е хубаво и тук го няма.
Азазел, ако мога да препоръчам  чернослив в шоколаде. Simple Smile Лъже ли ме паметта или преди определено количество теми я обсъждахме тази специфика на руското/украинското/ и както се оказа полското национално шоколадопроизводство?  Възстанових си военновременните запаси с една кутия , която съм скрила в гардероба ... Embarassed

# 434
Обожавам да работя, когато в София няма никого и се стига по диагонал за точно 2 песни от плеъра ми време.

Сутринта си платих с карта в...такси! Толкова се вдъхнових, че запомних номера на човечеца и мисля да се опитвам все него да викам.

Общи условия

Активация на акаунт