Споделете 160

• 27 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
Честито на именяците! Да сте здрави, щастливи и късметлии! Hug

Половината празнуващи, на които пуснах СМС сутринта, видях към обед в махленската църква, дето уж не им е на път. Laughing

# 181
  Честит имен ден на всички цветенца и дръвчета!
Аз празнувах в божия храм под небето- на открито, в двора на вилата на мама. Ръцете ми са в пришки и трънчета от работа в градината, но съм адски доволна, пък макар и скапана от умора  Grinning

# 182
Гледам Калин Георгиев по БТВ - егати пича.

# 183
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз гледам с удоволствие интервюто с Калин.

Два дена експериментирам с козунаци и всеки опит е успешен, за радост на фамилията. Къщата ухае на ром и ванилия предвеликденско.

Честита Цветница на имениците  Heart Eyes

# 184
Досега бях останала с впечатление, че Калин Георгиев е новият млад Бойко Борисов, но щом казвате, ще се опитам да го изгледам. Сеизмограф ли е предаването?

Утрепах половин ден в правене на сладки, а още не знам какъв ще е резултата. Краят не се вижда, а имам и други задачки- закачки.

# 185
Предаването е "Нека говорят" с Росен Петров.

# 186
  • До хладилника, който обичам
Една тенджера домашен шоколад, един събран куфар за зелено училище и няколко неделни караници по-късно съм доста уморена. Къщата е удивително разтурена, децата ми лазят по нервите, изобщо, типични почивни дни... добре, че свършват.

Горда съм със себе си, днес ще си догледам трети сериал докрай - от години почвам-пускам-почвам-пускам различни сериали и така и нито един не доглеждах от-до, а ето, сега улегнах и с помощта на нетбука изгледах три, приспивайки малкото. Какво постижение, а? Mr. Green

# 187
  • Paradise
Ми не ме кефи секретарят на МВР.
А неговата икона натърти многократно, че всичко, което в момента е, дължи на него.
"Защото аз го пуснах да иде", "защото аз го взех при мен кариера да гради".

И това старание да се докаже близост с всеки един от гостите, е супер досадно. Но толкова умее Росенчо.
Явно, много е трудно да се говори на "Вие".

В опит за направа на домашен чипс сега съм с бинтовани пръсти на дясната ръка

# 188
  • Казанлък of all places
Неделя-вечер за боб.
Споделям страхотно пътуване с приятели,пролетни пейзажи и слънчева Варна. На когото му липсва, в дни като днещния мога да го разбера. 

# 189
Чудя се що ще Ути в "Малкото голямо четене".

Иначе сутринта бяхме на Витоша, сменихме сезона и походихме малко, вече никакъв априлски сняг не ме плаши Simple Smile

# 190
Нормално, Ути е актьор, никога не е бил готвач, само от визия го докарва.

Чудя се що ще Ути в "Малкото голямо четене".

Чудя се що ще Анда в Споделете още, виж какви празници хубави минаха. Имах съквартирант с гадже Връбка. Ама дали е била родена на Връбница, не мога да кажа. Mr. Green

# 191
Нито е малък, нито е начетен, нито е добър вкус. Нейсе.

# 192
Вълк, подсети ме, че ей на хората като кажат - ще видиш еди кое си ама на Връбница..или да бе да, на Връбница ще стане. Но пък и на мен ми се е случвало да изрека "Е всеки ден не е Великден!" без да се усетя, че е баш Великден него ден.

Препоръчвам горещо Love.net!

# 193
  • София
малко на финала, но Честит празник! Да сте здрави ви пожелавам!

Анде Почти не гледам ТВ,у но предполагам Ути е "звездата" тази вечер в предаването. От 10- тина години ни учат, че без звезда в предаването не вървиш.
Но вярно, време не остана. Hug

# 194
Кой е най-малкият номер обувчици?
Днес видях едни съвсем съвсем мънички маратонки, ау, много бяха сладки.

Общи условия

Активация на акаунт