Споделете 160

• 27 618
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Върви и ти уверена, че си красива, имай самочувствие. Красотата е в това да се обичаш. Hug

Е те това е! Като бях на 25 нямах самочувствието, което имам сега. Не че сега съм преуспяла и поумняла ( или разхубавила), ама поне до това заключение стигнах- одобрявам се и се обичам  Mr. Green
 Рокси, ако метнеш от..курабиеподобните.. няма да ти се разсърдя  Grinning

# 211
  • под дъгата
'На вЪрба в сряда' го знам аз. И Диляна харесвам.
На връх Цветница се скъсах от бачкане, ама ми е чисто и в дома, и в душата.
Споделям очакване.

# 212
  • До хладилника, който обичам
Диляна и аз харесвам визуално. Скоро я гледах в интервю някакво, не догледах, но началото беше обещаващо, гоореше смислено и нормално, при това с дълги изречения, свързани.

# 213
Гледам Калин Георгиев по БТВ - егати пича.

Много ми харесва този човек. А от вчера - още повече.

И Диляна ми харесва. Хехе, Буба Мара. Татко го казва така: "На върба, у сряда"  Grinning

Елинор, зарадва ме рано-рано с една красота  Hug

# 214
Bubo, бебе?

Даже и да не е бебе, замисли се, готино звучи - Буба бебе  Joy

# 215
  • София
Добро утро, дано седмицата освен кратка мине и бързичко Simple Smile

Споделям сутрешно пристигане пеша на работа... 3 км - 30 минути  Laughing

# 216
Манекенка да си в днешно време ... Във всеки филм - Попова, Диляна.
Снощи гледах един много стар филм, който съм изтървала на младини "Северът и югът"
ех , Патрик Суейзи...

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 11:02 от Рòса

# 217
  • Варна
Ох, споделям калпазанин във втори клас, който ме подписва в бележника си ooooh!. Като му отворих бележника тази сутрин изумях- не стига че ме е лъгал, че няма нови оценки от месец, ами и се подписва вместо мен Crazy. Много мъчно ми стана, че ме лъже...

# 218
  • Казанлък of all places
Кате, а оценките как са?
 Hug
Аз направо се разплаквам в такива ситуации ( да имали сме пвоече от една Cry)  и знанието,че е етап и че всяко дете минава през това никак, ама никак не ме успокоява...

# 219
И ние имахме такъв случай с Ники, един път и то доста нескопосано.
Призна си и беше много притеснен, чувството за вина се оказа по-силно от страха, че ще му се караме (то пък кога ли сме се карали за оценки, ама нейсе).
Митака какво казва за това?

# 220
  • Варна
Е, как да са- шаренки. Точно заради двойка по математика ме е подписал, а пък го направил защото видял от друго дете, че така прави. Анджи аз също не се карам за оценки, но ако по нещо има под 4 сядаме да учим вкъщи допълнително по предмета. Изобщо кой ги измисли тези оценки от първи клас никак не ми е ясно. На нас си ни беше добре без тях навремето Crossing Arms.

# 221
Катюш...той според мен адски се страхува да не те разочарова, то не че ти не знаеш по-добре от мен и си го познаваш, но според мен не толкоз страх да не му се карат или каквото там...

И страхотен аватар! Наистина  Heart Eyes

# 222
  Катюша, вързах си очите на фльонга да чета аватара ти, докато ми светна изведнъж да извадя огледалото  Laughing И да, хубав аватар. И не преживявай толкова...всички деца минават през това.. Днес съм в настроение да създавам приказки  Grinning

# 223
Аз го сейфнах в май пикчърс и завъртях ляво - дясно.

# 224
  • sofia
Детето Сава лъже при всеки удобен случай, само дето за бележника не се е сетил, но не за друго, а защото там фигурира една- единствена бележка различна от 6 и 5. Да не си помислите, че това е защото той е отличник пръв - нищо подобно, напротив, напротив! Което иде да рече, колко са безсмилени тези оценки - те не са реални хич, та хич. Да не говорим колко са безсмислени!

Пробват се да видят какво се случва според мен - ей така от любов към спорта. Не, че е извинение, и не, че не ми става мъчно и на мен, но ....ще мине!

Общи условия

Активация на акаунт