Споделете 160

• 27 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Аз и без д-р Енчев съм прекалено хубава, за да работя, ама не се е намерил милионерът, дето да я оцени таз хубост  Laughing

# 241
Да си доспамя, ама от сума време си мисля. Вместо да слагаме огромни табели Тук не е нформация и Не е вход, не може ли просто да се предвиди гише Информация и вход точно там, където им е мястото- първото попадащо пред окото?

# 242
Не знам, Рокс. Освен това в Агенцията по вписванията няма няма никаква информация, дори на лист А4 лепнат някъде. Ако не си запознат няма как да се информираш. Хората се питат на опашката един друг. Аз така събирах инфо.

# 243
  • Paradise
И в софийската Агенция няма, но то на много места е така, де.
По-лесно е да се напише "Тук не е информация", отколкото да се направи "Информация", защото и за там си трябва акъл.

След обяд имах друго преживяване - в едно друго държавно учреждение питам две служителки едно и също нещо. Една ми казва "да", другата "не".
След кратко суетене (защото се оказа, че и двете не са хич наясно как се третира моя казус) ме посъветваха да напиша писмо, като изложа казуса си вътре, и до 30 календарни дни ще ми отговорят официално от ведомството.
А точно тези двете служителки отговарят за такива казуси като моя.

Мила родна картинка!

# 244
Това е запазена БГ марка - тук не е спирка, тук не е информация, тук не е вход...По-важно е да се уточни какво не е, вместо да се даде указание как да са намери спирката/информация/входа и т.н.

За казуса с ц... преди имаше някаква тема дето пък си ги мереха и там май имаше доста недвусмислени снимки. За коментар, и аз някак си предпочитам да си го спестя.

# 245
  • Кацнала на едно дърво.
 Joy
Пак ли си показват дреболиите?

А за симетрията - като бях малка, рисувах портрет. Ама нещо все не ставаше както трябва. И тогава татко ми каза, че човешкото лице (и тяло) е несиметрично. В това му е красотата.
Има разлика между симетрия и хармония и е много притеснително как един човек, който твърди, че ви прави по-красиви, не знае това.
Затова и кроените хора не са красиви (по мое мнение), но това е друга тема. Я Никол Кидман на какво е замязала, а каква красива жена беше... Да е само тя... Пардон, увлякох се.  Laughing

# 246
Красотата е в уникалността. Аз ми е чудно как собственичките на тия еднакви унифицирани полусферични и симетрични цици не са се усетили, че вече са кото пешките на един шах.
Поне цената на услугата би трябвало да пада.

# 247
Оня ден попаднах на тема за цици на изплащане.
Потресох се.
Не че аз не изплащам обективи, телевизори и т.н., но цици  Shocked
Една приятелка разправя, че било инвестиция  Joy

# 248
  • До хладилника, който обичам
Стигнахме ли до "Покажете си вагините - 4" Thinking Д-р Енчев упорито твърди, че красотата била симетрия, ама той самият е бая несиметричен.

# 249
Аз пък, от известно време се чудя що е  това, което кара хората да влизат там, където пише ''Служебен"- вход, wc, или каквото ще да е. Grinning
То в такава надпревара, на човек отпосле му идва акълът, естерсита. Laughing

# 250
  • Пазете Гор
Писал съм в темата за снимките. То само името и е такова, да има 20 снимки на 100 страници.
Темата е празноглава и в този смисъл забавна. Все пак едва ли някой търси там синтеза на теориите за гравитацията и относителността.

Що се отнася до показността...Едни от най-скъпите си и ценни мигове са ми в кухнята и градината. Смятам, че показвайки заразвата си, разкривам за себе си повече, отколкото ако, да речем, си покажа задника.
Искам да кажа, че нещата, които определяме имтимни, са различни за всеки. И жалко, ако най-интимното нещо на човек е някоя част от тялото му.

Сложил съм много малко снимки на зарзават, и почти нищо от кухня. Свенлив съм.

# 251
  • Майничка
Рекламата за симетрията е закачка, мисля.
Д-р Енчев и брат му (също д-р Енчев по образование, но не практикува като лекар) са еднояйчни близнаци. Помните ли 80-те години имаше един български детски филм "Може би фрегата", с много подводни снимки - двамата близнаци бяха братя Енчеви.
Сега вече не са толкова симетрични, всъщност. Laughing

# 252
  • под дъгата
Bubo, бебе?

Даже и да не е бебе, замисли се, готино звучи - Буба бебе  Joy
  Laughing  Пътуване, бе, Ео, най-просто пътуване. Толкова обичам, а толкова рядко ми се случва напоследък, че само при мисълта, ми се свива стомаха - като да съм влюбена.

п.п. по въпроса за 'Покажете си ...', имам спомен за една тема в КМ за интимните прически.

# 253
Не мога да се сетя по какъв повод, но явно съм писал в тема "Покажете си килимите".
Току някой я види за пръв път, и се покаже в нови отговори. Досадно дълго време.
Споделяв ченебол, което ме вдигна в 4.30.

# 254
Аз пък, от известно време се чудя що е  това, което кара хората да влизат там, където пише ''Служебен"- вход, wc, или каквото ще да е. Grinning

интуитивно усещат, че служебното wc e по-чисто  Laughing

Двама лекари - две мнения относно стрептококи в носа на Любо. Единия вика няма да ги морим с (с единствения чувствителен медикамент, от 8 към 7 е резистентен тоз' бактерий), а другия вика ще ги морим, но с друг медикамент, който не е изследван в антибиограмата.
Избрах да ги морим.

Хубавото е, че и двамата казаха на Любо да яде сладолед и да ходи на плаж  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт