Споделете 160

• 27 604
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Бу-у-урга-а-ас

Когато бях ...ъъъ млада, веднъж едно момче започна да ме сваля в абсолютно претъпкан автобус. Бях на 22 и току що омъжена и през цялото време маниерничех с ръка, за да ми види халката. Заплесът не зацепи и точно когато ме покани на кафе, дойде моята спирка. Благодарих, показах му халката си и слязох. Имаше много зяпачи. Пътят до Студентски град си е дългичък.
Разбира се, че щях да се усмихна, най-малкото на слизане.
Ако не друго, да му стане приятно на човека, че го заглеждат. Такива дребни неща стоплят сърцето.

Подкрепям.

# 286
Анджи, няма да е май. Ще се роди на Великден, ако пък не - на рождения ми ден 3 дни след това  Grinning

# 287
И аз казвам Великден за Андино бебе  Grinning

Майското предчувствие е във връзка с нещо за мен.

# 288
В гръдно-воайорската тема се хванаха за къдриците Party

# 289
  • София
В гръдно-воайорската тема се хванаха за къдриците Party
Беше неизбежно.

# 290
дайте линк, де Simple Smile

# 291
  • София
Не съм чела всичко, но май някъде от тук се задърпаха. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=575854.2175

# 292
  • тъгата в мен
Тази тема е завъртяла бесни обороти.Покрай вас си изгубих близо час да им гльодам гърдите на съфорумките,мъжете им и так далее...

Не чувам аплаузи.Във фаза "хвърляне" съм.Засега-пети или шести чувал с дрехи.Чувството се оказа неописуемо.Класически Плюшкин стои пред вас и съм на път да се сбогувам поне с 1/3 от героя.

# 293
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ох свраче, да взема да последвам примера ти... кошмар ми е някакъв да изхвърлям, а сериозно се налага вече.
Имаме си ново кученце
http://farm6.static.flickr.com/5108/5637387449_3312aebd68_b.jpg

# 294
  • Майничка
Леле, какъв сладур! Laughing

Свраче,  smile3501 smile3501 smile3501, чува ли се добре при теб?
Мечтая си за къща с абсолютно голи стени (е, тук-таме с някоя картина) и минималистична ниска мебел. Но как да го съвместя с желанието да разкарам купищата книги от всяка свободна хоризонтална плоскост? Освен, може би, да си поръчам едни фалшиви плъзгащи стени от гипсокартон и зад тях да скрия лавиците с книги... newsm78

# 295
Това КаО ли е? А какво стана със САО?

# 296
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това си чисто НО бебе на 7 седмици Grinning
Вълчо, отровиха Бети преди 2 седмици  Sad

# 297
Да му се невиди. Когато бях малък, отровиха нашия Лисиман.
Тук един човек през два входа има НО, много разбрано куче. Последно го научи да се разхождат с колело, кучето го дърпа по един черен път.

# 298
  • България-Швейцария
Жива съм. За здрава не знам, ще кажа след няколко дни по-нормален сън.
Не стигнах до спешното, за сметка на това обаче служебният ми комп замина към реанимацията.
Чуден момент избра, добре че си имам личен лаптоп, с който спасих положението, иначе щеше да е много интересно.
Отметнах един вагон работа, чака ме почти още толкова, но на малко по-спокойни обороти.
Понякога обичам празниците, осигуряват полезен ход, така да се каже.
Много ли изпуснах тук?

Едит:  Деска, в 'чуден' район живеете Sad

# 299
  • До хладилника, който обичам
Анджи, няма да е май. Ще се роди на Великден, ако пък не - на рождения ми ден 3 дни след това  Grinning
Не, не! Дала съм й поръчение да стиска до моя рожден ден, 06.06. Чудесно ще е да се роди лятно.

Общи условия

Активация на акаунт