Споделете 160

• 27 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Сори, Естерче, ще завием още веднъж, няма проблем. Кажи сега за някой шоколад, дето не съм го ял.
А за яденето на сладко - солено, слазко - кисело, върха ми е сирене с нещо. Сирене с шоколад, сирене с пъпеш, сирене с мармалад. Езика с различни части усеща различните неща, и като го барнеш на повече от едно място, се получава симфония от вкусове.

# 451
Кекс с кисели краставички. А между другото аз това подозирам какво е, което го споменаваш, ама не ми се ще да го потвърдя. Та кекс с пудра захар и кисели краставички е върха. Или пък есенес, лютеница с грозде. Динята със сирене и макароните със сирене и захар даже не ги броя, те са си класика.

# 452
Христис воскресе!

Иво е с варицела, ама от гадна по-гадна. Има пъпки и на бялото на окото  Rolling Eyes Вече завехват, надявам се. Не мога да ги преброя, но са поне по 5 на квадратен сантиметър.

# 453
Естер, ако не те познаваше човек, щеше да си помисли, че си перманентно, хм, бременна.

впрочем, такива откачени комбинации не са ми идвали на ум , тоест, на езика, дори тогава. ooooh!

# 454
  • о`майна лунна нощ е
Жо, липсваш ми .... ей така да си поговоря с теб ... по молски.
Брат ми се сгодили най-накрая. Бъдещата снаха се кипреше с пръстен с диамант/че/. Големи са образи! Вдигам наздраве!

# 455
  • тъгата в мен
Единственото нещо,което ми се беше прияло в гореспоменатия бременен период бяха едни макарони на фурна.Е,направих си едно йенско таве и си ги излапах.От тогава насетне-макарони на фурна-йок.
п.п.
Наздраве за снаата:)

# 456
Жоз, все си мисля, че тези комбинации разни само звучат странно и гадно ако не ги е опитвал човек. Иначе е наистина много вкусно да се смесват различните усещания, ама които така да се каже си подхождат. А пък знае ли човек, може като бременна някой ден, ако, да не мога да ги вкуся.

Джей, дано се оправи бързо бързо малкият юнак.  

# 457
Аз обичам да си пия кафето със ... сирене Simple Smile

# 458
Сега се сетих като по-малка когато повече ядях пържени филии какво правех - на една филия слагам на едната половина сладко или мед, на другата сирене или чубрица и ям едновременно ту от единия край малко, ту от другия въртя филията. То затова и книгите ми някои пазят трайни спомени от сладка и мармалади, щото и докато ям филията, чета и книга  Laughing

# 459
Жо, липсваш ми .... ей така да си поговоря с теб ... по молски.
Брат ми се сгодили най-накрая. Бъдещата снаха се кипреше с пръстен с диамант/че/. Големи са образи! Вдигам наздраве!
Oбещавам ти се, само мъжът ми да рече, че ще ходи до П-в в съботен ден. Толкова ми беше хубаво тогава....

Накиснала съм се в емоционална каша. Е такива едни работи....

# 460
  • Москва
А аз не ги обичам тези комбинации. Само като видя как брат ми слага в спагетите си сос, сирене и захар и ми се отяжда Sick
 Обаче имам моменти, когато обезателно трябва да ям само солено..А тази зима имах и такъв, в който себ ях отказала от шоколада...

# 461
Ох, да, това със спагетите, велика гадост.
И като баща ми - захар на баницата  ooooh!

Иначе пържена филийка със сирене и мед/сладко и аз ям  Laughing
Както и палачинките.

# 462
Имало някакво предаване по Дискавъри, където разкривали точно наглед невроятни съчетания на вкусове и храни, барабар с научно химично обяснение.
Аз не си падам експериментатор. Лютеница със сирене, пържени филии със захар..обичам прости неща.

# 463
Наскоро дъщеря ми/малката/ пожела кекс с лютеница- дадох, след като няколко пъти отговори с 'да" на въпрос- "сигурна ли си"? Аз слагам мед или захар на зелената салата, не знам извратено ли е, но ми харесва много.
А морени, намазани с течен шоколад опитвали ли сте? Grinning

# 464
Аз купешки вафли не ям  Crossing Arms

Най хубавият дресинг of all times за зелена салата научих от ИВан Звездев ( от предаването му де )*- сол, захар, олио, сметана, оцет, ким. Пазя си го на едно накапано  Blush малко листче в кутията с подправките.

----
* като го писах това за Звездев и се сетих за една от сериите на Двама мъже и половина със Стивън  Тейлър от Аеросмит. Алън сподели пред Чарли, че му е голям фен и е загубил девствеността си с него, т.е. на музиката му. След това лудата Роуз сподели същото- 'загубих дествеността си с него'. Чичо Чарли по инерция попита ' искаш да кажеш на музиката му'- 'не, със самия него'. На английски е смешно всъщност, на български се губи в превода.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 23:24 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт