Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 49 833
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен! Аз приключих първи месец от Chalean Extreme и мога да кажа, че е супер. Не съм се мерила на кантара, но току-що си закопчах колана на най-далечната дупка  Simple Smile. Гледам да спазвам и някакъв хранителен режим, но не съм много стриктна. От днес съм на втора фаза- Push с по-големи тежести - 5 кг. За съжаление нямам по-тежки за сега, но съм много навита да си купя комплект дъмбели.
Margi, най-вероятно заради цикъла задържаш вода. Особено ако си хапнала и по-соленичко, сигурно имаш поне 2 кила отгоре само от водата. Като ти свърши ще се "отцедиш" много бързо  Peace. Аз поне бях така до вчера  ooooh!.

# 16
Здравейте, има ли някой с опит от програмата p90x? Нещо не ми се получава организацията с ходене на фитнес и мисля нея да започвам.   bouquet

# 17
# 18
Housebaby темата е чудесна, благодаря.

Ефикасни тренировки и диетки на всички!

# 19
# 20
И аз при вас! Simple Smile
Може ли някой добър човек да качи в докса Следващото предизвикателство на Синди Кр.! Hug Благодаря много!  bouquet

# 21
Eеее, много се кефя, че ви намерих Grinning. При мен ситуацията е следната: родих преди 10 месеца и въпреки, че не бях качила много килограми, както можете да се досетите не харесах новата си визия:) Та затова се метнах на тренировки, въпреки че кърмя. Правих Синди Shape your body около месец и половина, но ме заболя рамото и покрай нова година я зарязах, въпреки че бях доволна като цяло. От 14 февруари съм на Каланетика 10/10 и определено има ефект, но започна да ми поомръзва, та затова вече се хвърлих на Супер Каланетиката и съм доста ентусиазирана.
За момента  тренировките ми са супер каланетика през ден и тае бо два пъти в седмицата. Как ви се струва? Мисля, че програмката ми определено има ефект и вече си върнах кг от преди забременяването, но....този пусти корем не мога да го махна...като си пипна мускулите са станали супер яки от тренировките, но тази мазнина колкото и да отслабвам все си стои там Sad

# 22
Днес аз съм на Джаки кръковата,и от one on one краката.След 3-дневна почивка ми беше съвестно и днес се озорих.

# 23
Привет и от мене!
Днес съм на Боб Харпър - Main Workout и после на Шалийн - кардио Микс1 - малко трудно правя Боб Харпър с три килограмови гири, но има ефект да знаете!
За програмата Р90Х - някои казват, че е супер ефективна, аз я бях почнала, но не ми допадна и я спрях
Ще се кача нещо от това което търсите, само да видя какво имам!

# 24
gardje, ти като си с такъв стаж в каланетиката -как ти се отразява, действително ли има такъв ефект, за какъвто Калан говори? Издължават ли се мускулите и действа ли на корема?

# 25
http://dox.bg/files/dw?a=be92364d5c

- това е Йогата на Шалийн, май само това имам

# 26
мерси много evich  Hug

# 27
149 час с Калан.  newsm18

# 28
От около седмица правя упражненията за стегнат корем http://www.vbox7.com/play:c500421d и вече започвам да усещам резултата. Супер Laughing

# 29

gardje, имаш ли някаква статистика "преди" и "след" - намаляване в обиколките, килограми? как се чувстваш?

Общи условия

Активация на акаунт