Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 49 833
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Bibita качвам го в момента  Peace

http://dox.bg/files/dw?a=b6c01c9ac5
Синди Крауфорд - Следващото Предизвикателство, активно до 24.04.2011 Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:56 от AquaElite

# 31
AquaElite, благодаря ти сърдечно и чакам! Hug
Супер си, мерсиии!  bouquet

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 22:03 от Bibita

# 32
  • в моя свят
Вчера 10 час каланетика,
днес 15мин.обръч и следобед съм на ФБ йога. Simple Smile

# 33
Икстриймът на Джаки (35 минутното) много ме натоварва, цял ден съм като разнебитена и идвам на работа да си почина  Joy и го поизоставих  newsm78 Май и от него ми ставаше кофти през деня.

Днес Абс 1 на Джаки и от Шалийн - Бърн интервалс.

# 34
момичета отдавна ви следя но не съм писала,до сега правих всички части на пилатес от вбокс,но от вчера съм на Синди и имам доста мускулна треска.съчетавам упражненията с плодове през деня,вечер салата и нещо белтъчно,за месец съм свалила 3кг,но имам и прегрешения

# 35
Идеи как да сваля от обиколките на ръцете ?!
Гледката е повече от потресаваща Sad
На хранителен режим съм,нооо ...все пак

# 36
Привет!
Днес реших малка промяна - първо направих екстрийма на Джаки с гири 2кг и 200 г р, после за корем около 10 минути и Кардио Микс 2 на Шалийн - 43 минути, бая се изморих!

С общото ти отслабване ще ти намалеят обиколките на ръцете, поне при мен беше така, а мисля че и от упражненията с гири също, това са наблюдения върху мене, не твърдя , че е вярно!

# 37
Здравейте, най-сетне и аз да се отчета с пълноценна тренировка, че последните все на бързо. Направих oneone и от кръговата тренировките за крака и корем.
Jery и мен екстрийма най-много ме натоварва, но като съдя по себе си постепенно се свиква.

Весели и пълноценни почивни дни момичета  Hug

# 38
Идеи как да сваля от обиколките на ръцете ?!
Гледката е повече от потресаваща Sad
На хранителен режим съм,нооо ...все пак

Вдигай гирички. Повече повторения с не толкова тежки. На първата страница има много показани упражнения. Смело напред, при ръцете е най- лесно. Месец редовни упражнения и ще има голям ефект. Успех.

# 39
Здравейте, мацки  Grinning

Аз пак се затрих, но началото на годината е "весело" за счетоводители  Laughing Ако има колежки, ще ме разберат  Mr. Green Та в къщи гледах да стоя далеч от компа. Но не съм зарязала поне тренировките. Особено, като се позатопли /изключвам снега от преди 2 дни  Laughing/, съвсем ми додйе вдъхновението. Стегнах се и повечко с храната - наблягам много на салатите вече и таратора. Че имам още 5кг да свалям и се надявам за 1-2 месеца да се преборя и с тях  Grinning

На първа страница гледам някакви нови тренировки са събрани. Ще ги преслушам. Аз сега основно си въртя Джилиън, Джаки, Шалийн и кардиото на Мишел.

# 40
  • село в ямболско
вчера и днес -3 и 4 тии ден от  Ripped in 30 1ва седмица

# 41
Здравейте  Hug
Да се запиша поне в новата тема. Чета ви горе-долу редовно  Embarassed, но не съм писала. Зарязах Рипд ин 30 на Джилиън през третата седмица, имам чувството, че от него се напомпах доста. От скоро правя 2 дни каланетика и 1 почивка, защото ми е и малко отпаднало напоследък и не ми се скача Simple Smile
Приятни почивни дни  Grinning

# 42
veselina_s_p напълно те разбирам  Laughing
Радвам се, че така забавно го обобщаваш "забавляват", тренировките често са ми спасението от главоболия, като ми запуши главата грабвам гиричките и напред, че иначе нервите ми идват вповече, а тренировките са добър вариант да "дойда на себе си"  Grinning

# 43
  • в моя свят
Каланетика-11 час + 15мин.обръч

# 44
  • Sofia
 aDaMaNt^ ,  ето от тук можеш да си издърпаш каланетика:

http://dox.bg/files/dw?a=3249575b86

Аз днес мисля да направя кръговата  на Джаки.
aida81 , права беше, успокоих се, като ми мина МЦ наистина съм -2 кг. Peace

Общи условия

Активация на акаунт