Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 49 831
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Приемате ли нови попълнения  Laughing ?
Аз от 1 седмица правя упражненията на Синди, много ми допадат, редувам с кростренажор.
Най-голям проблем ми е коремът, ръцете горе-долу си ги оправих с гирички, вече не се тресат, като малеби  Laughing .
Приятен ден на всички   bouquet

# 46
Привет, спортиски!
Днес съм бачкатор, но си направих Боб Харпър, кардио микс1 на Шалийн и10 минути за корем, много яка тренировка!
Утре ще съм почивка!
Добре дошла на Веси!

# 47
Margi, мн благодаряя  Hug

# 48
Eй, да ви питам има ли някой отслабнал в коремната област с тренировки? Стягане да...ама отслабване?!? Rolling Eyes Правя каланетика- 3 пъти в седмицата и тае бо 2 пъти и се харесвам, в смисъл доста съм стегната и килограмите са ок, но...този пусти корем след раждането не знам как да го ликвидирам newsm78

Иначе аз днес направих едноо хууууубаво тае бо, но този път не в къщи, а в Славия...не беше зле Laughing

# 49
  • в моя свят
Днес фет бърнинг йога в зала.

# 50
  • Sofia
Веси, добре дошла!
Аз днес се отчитам с екстрийма на Джаки.
preast_u  , аз лично откакто правя тренировките на Джаки -екстрийм и кръговата мога да кажа, че корема ми отслабна и се стегна много, даже в горната част заформих плочки. Джаки има и тренировки само за корем, щом ти е проблемна зона, пробвай  ги ако искаш.
Вижте какво прочетох току-що:
Ползите от упражненията:
Упражненията с повишен кислороден обмен изгарят калории по време на занятията, а и след това. Ефектът се дължи на факта, че обменът на веществата се забързва с 10% за почти 24 часа след гимнастиката.
Освен това, при изпълнението на повечето видове упражнения количеството на изразходваните калории е пропорционално на теглото – колкото е по-високо, толкова повече калории се изгарят.
 Хубава вечер Hug

# 51
  • село в ямболско
Вчера свърших 1 садмица на Джилиан Ripped in 30 днес си почивах и утре пак втора седмица.

# 52
Запис Heart Eyes

От миналата седмица ви изтървах, но преди малко успях да поправя пропуска си Mr. Green Не съм спирала да тренирам, но засега съм в застой, а и прекалих със сладкото последните дни Embarassed От утре съм отново на линия т.е. от днес де Wink

Успешна седмица на всички  bouquet

# 53
  • Бургас
Здравейте  Hug
Позагубих се малко, последните 15 дни се отдадох на почивка, че много ме боляха краката.  Е, отвреме на време правих каланетика или общо дотук съм 10-и час.
Днес правих нещо ново- Jeanette Jenkins Bikini BootCamp. Много ме натовари, разделено е на 30 мин. кардио, 30 силово, 10 корем и стречинг, могат да се правят и поотделно. Единствено не ми хареса това, че тренерката не изглежда много стимулиращо в сравнение с Джаки.
Добре дошли на новите!

# 54
  • в моя свят
Каланетика-12час + 15мин.обръч

# 55
За днес Cardio mix 3 на Шалийн 50 мин. и 20-ина минути Xtreme BURN Circuit 3 пак нейна. и 60 коремни. Доволна съм Peace
Последните дни се убедих обаче, че само с тренировки и лош хранителен режим не се отслабва. Трябва да се стегна, че залепнах на едни и същи кила и не мърдам Confused

# 56
  • Sofia
vesyy , радвам се да те видя тук отново, какво ще кажеш за каланетиката? Аз все и' се назландисвам, защото ми изглежда много мудна, но нали всички казват колко е ефективна, може би трябва да се насиля да  я пробвам. newsm78

# 57
Най-после след цяла седмица мързелуване днеска малко се мръднах  Grinning Не че е било много интензивно, но все пак...правих йогата на Джилиян и Абс екстрийм на Шалийн  Simple Smile Йогата мн ми хареса  Hug

# 58
Запис, макар и малко късничко. Позагубих се тук-таме и сега все едно започвам отначало. Sick
Но, все пак започвам.
Исках да споделя, че и при мен каланетиката и като цяло по-бавните упражнения имат по-добър ефект.
Също и да попитам - за нашия татко, дето "развива" коремче - смятате ли, че само с преси ще успее да го ликвидира? Защото и кг са си множко... Дали е по-добре кардио или просто преси? Целта е преди всичко сваляне на кг, а след това и стягане.

# 59
И аз пак съм тук. Диета и тренировки за мен Mr. Green Сега свалям на Трейси Андерсън някакви нови тренировки да ги пробвам. Тя ми е любимката Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт