Бихте ли..?

• 15 572
  • 142
  •   1
Отговори
# 90
  • В приказките.........Пловдив
Момичета все още не съм взела крайно решение, имам чуството, че всеки ден си меня мнението.Ужас!Нещото, което съм решила със сигурност, е че на този етап си оставам в моя град, а някой ако иска да идва.Да вметна и че момчета от двумесечната връзка ми даде пръстен и ми предложи брак.Отговор не съм дала.

# 91
Момичета все още не съм взела крайно решение, имам чуството, че всеки ден си меня мнението.Ужас!Нещото, което съм решила със сигурност, е че на този етап си оставам в моя град, а някой ако иска да идва.Да вметна и че момчета от двумесечната връзка ми даде пръстен и ми предложи брак.Отговор не съм дала.

Е, има някакви наченки на се риозност значи.
Ами раздели се с постоянния си партньор за известно време, кажи му просто , че си объркана - което сама казваш е самата истина. Не е нужно да му казваш, че има друг. През това време нараздяла - сама ще си прецениш - липсва ли ти стария или просто оставаш с новия.

# 92
Viliko моичкият е такъв чешит, че няма такива положения за известно време.При него е или, или.

# 93
Viliko моичкият е такъв чешит, че няма такива положения за известно време.При него е или, или.

Абе ти остави него, говорим за теб  Mr. Green Сериозно, просто му кажи, че връзката ви е дълга, явно има нужда от някакъв развой, но ти не си сигурна и затова искаш малко време за размисъл. Ако не приеме - какво? Ти така и така си решила явно да се отделиш  Thinking

# 94
След два месеца предлага пръстен.  Rolling Eyes Или бърза да не те изпусне, или има нещо гнило.

Вземи този, който е по-добър в леглото.

# 95
  • в 1001-та нощ

те в началото всички са така, но после размислят  newsm78 елементът с привързването е много силен  newsm78 освен ако няма досада и омръзване  newsm78

на мен ми се вижда малко несериозно след 2 месеца пръстен, макар, че моят мъж - на втората среща си заяви всичките щения - деца и т.н. и хепиендът е на лице и меко казано не ме остави на мира, каквото и да правех, а бях в тотална обърквация тогава  Sunglasses

сега си в момент, в който ще изпиташ и двамата и ще ги видиш в необичайна светлина - и за двамата ще е трудна и необичайна ситуация  Peace

преживей я по възможно най-хубавия начин за себе си и бъди сигурна, че с тези двамата светът не свършва - мъже има ужасно много и сред тях подходящи има  Peace (горе главата, каквото и да стане  Peace )

# 96
.Никога не съм изневерявала на мъжо дори и в мислите си.
За което, нали се сещаш, че никой няма да ти сложи дори бронзов венец накрая.... Tired

Между другото, страничните флиртове създават, хм, блясък в очите. Иии, разхубавяват жената. Laughing

# 97
Ти венеца го остави ами сърце не ми дава бе Жозефина.После ще ми  е много гадно,макар, че за такова изживяване мра на моменти  Embarassed
Това за разхубавяването е така наистина.Чувствам се страхотно.Аз съм си една такава страхлива ,а пък и две деца имам.Къде да правя циркове от сега нататък.Вече съм на 35.
Ще си седя на дупето и това е. Confused

# 98
Боже! 35??
Приятно ми е, на 40 съм! Laughing

Ох, оттеглям се с чаша вино. Преди време бях пускала тема за това дали на мъжОВете им е гадно. Ми...в повечето случаи хич НЕ им Е даже. Tired

# 99
И на мен ми е приятно,защото от толкова време си изливам душата тук. Wink

# 100
Като отворихте темата за изневерите на приятелят ми съм прощавала и няколко изневери.Незнам аз ли съм най-голямата глупачка на света, че при все всичко което съм изтърпяла и преглътнала, продължавам да се чуда дали да не остана с този човек.

# 101
Що не му разкажеш.
Кажи му и виж.
Аз така бих направила.
Слагаш вечеря и пръстена до чинията.
Ако ти каже -Върви щом си щастлива-си струва да помислиш.Може и да има добри чувства.
Но ако се държи като пукал-Аз съм ти дал всичко,а ти търсиш...
Бий му шута.

# 102
Джоджо предупредена съм, че ако изневеря ще ми се случи случка да го кажа по-меко.Така че твоят вариант ми е немислим.Не бих рискувала. Cry

# 103
Джоджо предупредена съм, че ако изневеря ще ми се случи случка да го кажа по-меко.Така че твоят вариант ми е немислим.Не бих рискувала. Cry

Ама ти изневери ли?

# 104
И ти имаш съмнение newsm78още?
Не се заяждам Hug,просто няма да те е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт