И Деница още не е сменяла зъбче. Преди време се оплакваше, че я боли предно зъбче и я водихме на зъболекар, но всичко е наред. Най-вероятно си е наранила венеца с храна.
В четвъртък сме на родителска среща в ДГ, вече има и нови тетрадки и детето ми е много доволно.

Сега съм в дилема за конкретното училище.Имам една година да реша и избера.
За училище също чета и проучвам, но първо ще проверя кои учителки ще поемат първи клас, ще се поровя за тях и тогава ще го мисля окончателно

ИЛи не се сещам за причина в момента де. Сега установих че времето навън е чудно, има слънце, и ми е едно ведрооооо- макар и само през прозореца
С днешното дежурство приключвам работната седмица и съм направила яка програма още от утре 
За съжаление желанията ни се размитават, така че надали ще са заедно, а и шанса за прием в някои от предпочитаните училища не е голям.
Вчера беше родителската среща на Деница, татко й ходи. Срещата продължи повече от 2 часа, а реакцията беше "Ей, тия майки са опасни". Искали отново ремонт и боядисване на групата, трябвало да е "Червената група". Това не разбрах чие желание е било
Деница каза, че й е много интересно и забавно да учи по учебниците. От понеделник трябва да им почне английският в ДГ. Препоръчани теми