старите ергени!

• 72 135
  • 563
  •   1
Отговори
# 105
живее от 11 години сам, НО - носи си дрехите при мама да му ги пере и да му ги глади  Grinning
Да не говорим, че всичко сам си е купил в апартамента, включително и самия апартамент и съответно се чувства така, че все едно няма нужда от никой и нищо.

Ми пералня що не си е купил завалията и ютия  Laughing

# 106
Здравейте,
Потърсих инфо тук за така наречените стари ергени и нищо не открих Thinking.Много ми е любопитно какво мислите за този тип мъже?Визирам мъж над 40г. който все нещо го е спирало през годините да намери спътник в живота или от толкова избиране не е открил подходящата.Причините разбира са или кариера,финансова стабилност,попада на неподходящи и т.н.Има ли шан такъв мъж  да създаде семейство . newsm78
Бих искал да съм на мястото на този мъж....завиждам му, така да знаете....но това са само голи мечти!!!! Peace
Само не ми казвайте че ще се върне ергенският данък!!!!! Naughty
Сега малко по сериозно....имам такива приятели, понеже и аз съм на подобна възраст и стигам до извода, така като ги гледам, че дори не се опитват да променят живота си...живуркат си отдадени на работа, купони и всякакви глезотийки..дори самите те махат с ръка като ги бъзна..демек са се предели на съдбата...трудно биха възприели да променят начина си на живот.
Странното е че същото го виждам и при жени на подобна възраст...способни са на всичко, изградили кариерата си и доходите си, но за обвързване не ги търси!!!!
Казах ви аз че е време да върнат ергенският данък от времето на соца, та белким се променят нещата!!!!!! tooth

# 107

Нямам такива познати в обкръжението, но старите ергени от публичното пространство са кой от кой по-хамави. Например най-фрапантните Слави и проф. Вучков.
Аз съм предубедена към човек, живял 30 години и не успял нито веднъж да срещне някой, с който да се сработи и да му пасне поне за 3-4 години, т.е. след средностатистическия хормонален пик на връзката. За мен такива са по някакъв начин характерово и/или сексуално дефектни.

Здравейте,
Потърсих инфо тук за така наречените стари ергени и нищо не открих Thinking.Много ми е любопитно какво мислите за този тип мъже?Визирам мъж над 40г. който все нещо го е спирало през годините да намери спътник в живота или от толкова избиране не е открил подходящата.Причините разбира са или кариера,финансова стабилност,попада на неподходящи и т.н.Има ли шан такъв мъж  да създаде семейство . newsm78

"Сработи" и "пасне" са най-точните думи... Защото се иска усилие - нито ние сме перфектни, нито мъжете, но все пак (в нормалните случаи) си даваме зор да останем с човека до нас, да направим компромис...
При "неженените мъже на средна възраст" (да сме политкоректни  Mr. Green) такъв стремеж не забелязвам - друг  Flutter мой брат'чед, дребнав, циция и с кошмарна майка, таквиз претенции вади, че да му се чудиш, дали не ги слага като бариера, като праг, който не може да се прескочи и да му се наруши комфорта с мама  Rolling Eyes

~Ружа~ - много готин аватар - веднъж заради него имах спор с един с претенции, който твърдеше, че това не можело да е изкуство, пък било то и на Пикасо, но както и да е, сори за офф-а Wink

# 108
За мен такива са по някакъв начин характерово и/или сексуално дефектни.

А от семейните колко характерово и сексуално дефектни има... но не е за тях темата. Не мисля, че трябва да подхождаме с предубеденост към необвързаните и несемейните.  Rolling Eyes

# 109
За мен такива са по някакъв начин характерово и/или сексуално дефектни.

А от семейните колко характерово и сексуално дефектни има... но не е за тях темата. Не мисля, че трябва да подхождаме с предубеденост към необвързаните и несемейните.  Rolling Eyes

Peace  Аз си взех такъв и не е дефектен, нито характерово, нито сексуално.  Joy Joy Joy

# 110
  • по света
Здравейте,
Да,има шанс.

# 111

Big Bad Mamma   bouquet
Какво изкуство, това са само драсканици  Grinning
Щом една картина не отива на пердетата в кухнята, значи не е никаква картина  Grinning

Helly, Мунгусолини, вярно, получава се така, че дискриминирам положителните случаи, а тях ги има. Вярно е и че съдбата на всекиго е необозрима за тесния поглед на страничните наблюдатели, както и че обобщенията винаги рискуват да са много грешни.
Обаче все пак за мен си остава съмнението, че щом един човек до 40 години не е одобрил никого (сред около 2 милиарда) за достатъчно достоен, че да се преневоли да се отмести и да стори малко място до себе си, той вероятно не е от онези, които могат да бъдат добър другар. Има такова съмнение, нали така?

# 112
~Ружа~, направо вирнах нос, та обрах паяжините по тавана  bowuu
Значи съм една на 2 млд. 
Той и мъжът ми често ми е казвал, че не съм типичният пример за жена, така се чувствам още по-специална.  Whistling
Според мен, за да стои един мъж ерген, значи просто не се е намерила подходяща жена, да му завърти главата, но пък може да изскочи всеки момент  Wink
Ако е работохолик и няма време за романтика е съвсем нормално да е сам, което не значи че му има нещо.

# 113

Нямам възражения  Grinning
Мога само да ви се радвам и да се надявам, че изключенията са много повече, отколкото моята скептична душица си представя  Sunglasses
Все пак, другото ми предубеждение е, че винаги е по-добре с другар, отколкото сам. Така че, какъвто и да е момъкът от темата, момата да го грабва и да го тества, и ако мине пусковите изпитания да премине към режим на трайна експлоатация  Grinning

# 114
Предубедена съм към старите ергени. Мъж 40+ без деца и семейство.... Confused

# 115
Днес за пръв път чух стар ерген да си търси изгора. Просто ме помоли да му помогна.
40, нормално тегли, около 180, юрист, 2 апартамента в Делиормана, ситроен С1.
Не пие и не пуши. Това го гарантирам.

# 116
Вълк, дефектите му изброй, ма'ни ги екстрите.  Laughing

# 117
Днес за пръв път чух стар ерген да си търси изгора. Просто ме помоли да му помогна.
40, нормално тегли, около 180, юрист, 2 апартамента в Делиормана, ситроен С1.
Не пие и не пуши. Това го гарантирам.
А каква мома си търси? Млада, пъргава, стройна, работна, красива, мълчалива, офрътна, да гори малко(икономична, де) и по възможност тъщата да е надалече  Mr. Green
Бижу, ти мома нямаш! Имаш три деца от мъжки пол, що се интересуваш? Wink То не, че аз имам де, но ку трябва ще се напъна да родя, човека е чакал 40 години, к`во му пречи да почака още 20 Peace. Кой ти дава два апартамента в Делиорманско?!
Соте, бъди сигурен, че ти завиждат на положението тези ергени, дето демонстрират кучки, мачки, пички и т.н. -чки Peace

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 01:46 от Мортиша

# 118
Вълк, дефектите му изброй, ма'ни ги екстрите.  Laughing
Работи като следовател.
- Ако жената кръшка, ще я излови бързо.
- Може да се наложи да отсъства в неподходящо време, примерно на рожден ден.
- Колата му е с две врати.

# 119
  • Ямбол
...
- Ако жената кръшка, ще я излови бързо.
- Може да се наложи да отсъства в неподходящо време,
...
Т.е., ако и той кръшка, ще си има оправдание винаги.

Общи условия

Активация на акаунт