старите ергени!

• 72 144
  • 563
  •   1
Отговори
# 90
Старите ертгени и моми имат по ниска продължителност на живота.
Не е логично, но е така.

това е крайно странно... аз откак се ожених направо чувствам, как ми се скъсява.

# 91
Ако е на 35 ерген ли е?
Питам, че имам един познат - сравнително хубав, синеок, с чудесна професия, живее сам (дори не с майка си!).
Докато го пишех се сетих за още един, същите параметри, само очите са кафяви.
Що не се женят - не знам.
И пак да питам - освен в интернет къде на друго място се срещат?

А защо да се женят пък точно? Нещо задължително ли има в тая работа?  Crossing Arms

За интернета няма да коментирам ooooh!, как ли е оцеляло (и се е размножавало) човечеството преди Елмаз и Гепи ме, чак да се чуди човек! newsm78

# 92
  • Варна

Какво значи се срещат, някакво специално място за сбирки на свободни самотни хора ли трябва да има?Отива ергенина и те наредени и чакат да си избере.   Laughing

Ти се смееш, но аз съм чувала за подобни сбирки  Simple Smile - не знам от кого и как са организирани, но моя колежка беше канена на такава, където се събирали ергените-архитекти напр. За мен беше много чудно, но реших че съм назад с информацията.  
За връзката с продължителността на живота, моето обяснение е, че в съжителство можеш да прехвърлиш отговорността и съответно вината се понася по-леко.

# 93
А защо да се женят пък точно? Нещо задължително ли има в тая работа?  Crossing Arms

не бе, не е задължително Simple Smile

# 94
# 95
  • София

Има някои сериозни агенции за запознанства. Когато си член получаваш покана за разни купони Simple Smile В Сф, извън Сф на екскурзия...имам позната, която намери страхотно момче от там Simple Smile Не знаех, че ходи на подобни места, но вече от години са заедно и се отпуснаха да говорят на тази тема Wink Много са готини и двамата!

ПП те са под 30г

# 96
Мисля си, че и професията оказва влияние. В програмисткия отдел на фирмата, в която работя, има 4 ергени, на възраст около 35. Срамежливци са такива, движат се винаги комплект с другите програмисти - когато ходят на обяд и т.н. И да, по цял ден кибичат в сайтове за запознанства.

# 97
Те са добре заплатени. Сега, ако кажеш къде обядват, утре ще е хъп от моми, и ще обядват прави.

# 98
Обядват пред компа  Wink

# 99
  • София
Имам двама приятели - единият е гинеколог, другият е невролог - първият е на 35, вторият - на 47. Ергени. Не са обратни. За тях със сигурност знам, че просто нямат никакво лично време. Ама никакво. Когато съм ги подпитвала шеговито са ми казвали, че просто нямат физическо време да се обвържат, а искат. Невероятни специалисти. Телефони не давам - забранили са ми Mr. Green

# 100
Заради фенки ли?
Гинекологът е още млад, на 35.

# 101
Мисля си, че и професията оказва влияние. В програмисткия отдел на фирмата, в която работя, има 4 ергени, на възраст около 35. Срамежливци са такива, движат се винаги комплект с другите програмисти - когато ходят на обяд и т.н. И да, по цял ден кибичат в сайтове за запознанства.
Не е от професията, до човек си е. В много близка връзка съм с програмист и думата срамежлив е последното, което мога да кажа за него. Сигурно защото е от тези, които не обядват пред компа.  Laughing

# 102
И аз познавам един такъв - на 36 години е, живее от 11 години сам, НО - носи си дрехите при мама да му ги пере и да му ги глади  Grinning
Да не говорим, че всичко сам си е купил в апартамента, включително и самия апартамент и съответно се чувства така, че все едно няма нужда от никой и нищо.
Харесва му да е сам и не го и крие. Много пъти е повтарял как неговия дом е неговата крепост, където се прибира вечер с удоволствие и се отдава на тишината и спокойствието.
Непрекъснато обяснява как ги съжалява в тази криза женените мъже с деца, защото се чудели как да си гледат семействата, а той си е добре, че е сам, защото разходите му са си само за него. А и често повтаря как женените мъже изглеждали състарени заради тормоза от страна на жените и децата им и прочие

Направо нямам думи  ooooh!

# 103

Нямам такива познати в обкръжението, но старите ергени от публичното пространство са кой от кой по-хамави. Например най-фрапантните Слави и проф. Вучков.
Аз съм предубедена към човек, живял 30 години и не успял нито веднъж да срещне някой, с който да се сработи и да му пасне поне за 3-4 години, т.е. след средностатистическия хормонален пик на връзката. За мен такива са по някакъв начин характерово и/или сексуално дефектни.

Здравейте,
Потърсих инфо тук за така наречените стари ергени и нищо не открих Thinking.Много ми е любопитно какво мислите за този тип мъже?Визирам мъж над 40г. който все нещо го е спирало през годините да намери спътник в живота или от толкова избиране не е открил подходящата.Причините разбира са или кариера,финансова стабилност,попада на неподходящи и т.н.Има ли шан такъв мъж  да създаде семейство . newsm78

# 104
Харесва му да е сам и не го и крие.

на него му харесва , ама пък на нас не ни харесва да му харесва, ама-ха Joy

Общи условия

Активация на акаунт